Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Cascomontage/VVH verzuimd tegen Sudosa-Desto winst te boeken

05-10-2022

HARLINGEN -Op zaterdag 1 oktober stond de eerste wedstrijd van dit seizoen op het programma voor Cascomontage VVH.

Tegenstander was Sudosa-Desto uit Assen. In het seizoen 2022-2023 zal het eerste herenteam vaak een beroep moeten gaan doen op het jongensteam van VVH. Dit vanwege de afwezigheid van een aantal basisspelers door blessures en andere verplichtingen. Er zijn een aantal talentvolle jongens die al mee aan het trainen zijn met het eerste herenteam. Hierdoor zullen de jongens zich optrekken aan het niveau en zodoende zal straks de overstap naar het eerste herenteam makkelijker gaan worden. Afgelopen zaterdag waren er maar 6 eigen spelers beschikbaar voor de wedstrijd. Jochum Rijpma en Hessel Wijbenga, waren bereid gevonden om mee te spelen en zaten in geval van blessureleed op de bank. Trainer/coach Ous Spijkstra begon in de eerste set met de volgende opstelling: Henrijs Bernans en Rik Sijtsma als passer-lopers, Floris Meijer en Meindert Paul Kwast als middenaanvallers, Ewout Schat als spelverdeler en Reinier Kwast als diagonaal en tevens aanvoerder.

 

De voorbereiding van de Harlingers was verre van ideaal te noemen. Door blessures en andere verplichting wist het team namelijk geen enkele keer met volledige selectie te trainen. Echter kregen de gasten uit Assen geen vat op de service en met name de aanvalskracht van Reinier. Zodoende werd de eerste set met gemak in het voordeel van VVH beslist met 25-14 als eindstand.

 

De 2e set gingen de Harlingers op dezelfde voet verder. Echter bij een stand van 15-15 haperde de motor. Sudosa- Desto had in de passing en verdediging de zwakke plek gevonden. De afspraken in de verdediging bij VVH waren niet duidelijk, waardoor de Assenaren naar harte lust konden scoren. Ook had Sudosa-Desto met Tom Barelds een speler binnen de lijnen die bijna elke bal tegen de grond wist te krijgen en zodoende onhoudbaar was. Toch kwam de mannen van Cascomontage aan het eind nog terug, maar dit bleek te laat. De set eindigde in het voordeel van de gasten met 21-25.

 

De 3e set was weer een prooi voor VVH. Renier nam als aanvoerder zijn ploeg bij de hand en scoorde elke bal die hij in zijn handen kreeg. Ook de serveseries van Rik en Ewout zorgden dat de problemen in de passing en verdediging minder zichtbaar waren. De eindstand van 25-18 van deze set stond zodoende binnen no-time op het bord.

 

Helaas werden de 4e en 5e set binnen gesleept door Sudosa-Desto, respectievelijk 22-25 en 11-15. Reinier was in deze sets helemaal moe gespeeld door het hoge aantal ballen die hij had ontvangen. De basis waar het verkeerd ging was de passing en verdediging. Doordat de passes van VVH veel bleven hangen op de 3 meterlijn, was er nauwelijks dreiging van de middenaanvallers. Hierdoor kwamen buitenaanvallers Henrijs en Rik zelden door de blokkering op de buitenkant. Ook de afspraken in de verdediging zullen met iedereen moeten worden doorgesproken. Doel voor de komende weken zal zijn om de passing en verdediging op orde te gaan brengen. Volgende wedstrijd zal gespeeld gaan worden op 8 oktober om 19.00 uur in de Waddenhal. Dios uit Oldemarkt zal dan de tegenstander zijn.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van fc Harlingen MO13, MO15 en MO17

05-10-2022

HARLINGEN - Wie wel eens op maandag- en/of woensdagavond bij fc Harlingen is, is het vast wel eens opgevallen.

De meiden van Zeerobben

05-10-2022

HARLINGEN - Het voetbal voor de meiden van Zeerobben begon al op vrijdagavond met een toernooitje voor het nieuwe team VR18+ 1.

Jeugdjournaal Zeerobben

05-10-2022

HARLINGEN - Het was soms onstuimig op het Oostersportpark het afgelopen weekend.

Reacties

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad