Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Cascomontage/VVH H1 delft onderspit in Kampen

16-10-2019

KAMPEN - Zaterdag mocht het eerste herenteam van Cascomontage/VVH H1 aantreden tegen Reflex H2.

De mannen van trainer/coach Simon Deschamps zagen en roken kansen met de tegenstander uit Kampen, die voorafgaand aan deze wedstrijd nog maar twee punten hadden gehaald. Na de overwinning van vorige week thuis tegen Olhaco, hadden de mannen een flinke injectie met zelfvertrouwen toegediend gekregen. De mannen waren dan ook gebrand om een goed resultaat neer te zetten. Echter was er afgelopen week door werk en ziekte een matige opkomst tijdens de trainingen. Dit was tijdens de wedstrijd ook duidelijk te merken. Vanaf het begin van de wedstrijd waren de Harlingers meer hun eigen tegenstander en kwamen niet eraan toe om zelfinitiatief te nemen. Alleen aanvoerder Hedzer Wiersma haalde qua spel een ruime voldoende. De volgende mannen werden in de eerste set het veld ingestuurd. Rients Leijenaar en Marnik Agema als passer-lopers, Sjoerd Tekstra en Stefan de Jong als middenaanvallers, Meindert Paul Kwast als spelverdeler, Rik Sijtsma als diagonaal en Hedzer Wiersma als libero. Klaas en Pieter Leijenaar begonnen naast Simon op de bank.

 

Zoals al werd gezegd waren de Harlingers meer tegen zichzelf aan het spelen. Reflex nam meteen al een ruime voorsprong van 7-2. VVH was geen schim van de ploeg die vorige week knap Olhaco versloeg. De passing van de mannen lag over het algemeen goed, alleen de aanvallers wisten niet de om te gaan met de lange blokkering van de Kampenaren. Ook tegenover een 1-mansblokkering kreeg VVH de bal vaak op de tenen terug, Pas halverwege de eerste set keerde het spel. Reflex maakte veel persoonlijke fouten waardoor VVH terugkwam in het spel. Rients, Stefan en Rik zorgen met hun service ervoor dat het gat werd gedicht en ook Marnik was op dreef en liet mooie dingen zien met zijn aanval vanaf de drie meter en op de buitenkant. Op 19-20 voor de Harlingers maakte Reflex maakte zoveel fouten maar VVH wist hier onvoldoende van te profiteren. Reflex rechte hierop de rug en maakt het karwei af. De eerste set ging met 25-22 naar de thuisploeg.

 

De tweede set was één waarin VVH totaal niet thuis gaf. Ook in deze set kwam VVH moeizaam tot scoren. Meindert Paul probeerde alles wat hij kon om de aanvallers tegenover een eenmansblokkering te zetten, maar hierdoor werd zijn spel onnauwkeurig en voorspelbaar. Ook het inzetten van Klaas voor Sjoerd en Pieter voor Rients leverde geen ander spelbeeld op. Het was dan ook Reflex die met een groot verschil van 25-8 ook de tweede set in handen kreeg.

 

De derde set liet aan het begin hetzelfde beeld zien. Reflex nam duidelijk de leiding en de Harlingers moesten in de achtervolging. Toch konden de aanvallers de Skûtsjeboys nu wel tot scoren komen. Marnik en Rients wisten meerdere keren de bal hard tegen de vloer te werken. Ook waren Stefan en Rik met hun service oppermachtig en bezorgden de uitploeg een voorsprong van 15-19. Toch wisten de Kampenaren het gat te dichten en probeerden ook deze set weer het initiatief te nemen. Doordat Hedzer een aantal magistrale reddingen liet zien kon de set toch door de Harlingers worden binnengehaald met 24-26.

 

Toch een punt gehaald met hard werken en enthousiasme. VVH probeerde de goede lijn door te zetten naar de vierde set en deed dit heel aardig. Er werd slim gevolleybald en diverse keren de toppen van de vingers opgezocht en de bal werd ook tactisch een aantal keer mooi weggelegd. VVH bleef bij tot 14-14, maar moest toezien hoe Reflex met gemak nog een tandje bijschakelde en de Harlingers van zich afschudde. Reflex trok met 25-18 de laatste set naar zich toe.

 

Vanaf het begin van de wedstrijd was Cascomontage/VVH H1 echt met zichzelf aan het worstelen en zat geen moment in de wedstrijd. Het terechte verlies werd dan ook verweten aan de opkomst van de afgelopen week op de trainingen. Ook kun je nog zien in het spel van de Harlingers dat het een nieuw team is wat nog aan elkaar moet wennen en vooral goed op elkaar afgestemd moet worden. Er zijn in elk geval weer een aantal zaken waarop getraind zal gaan worden voordat de volgende wedstrijd gespeeld gaat worden. Deze staat gepland op zaterdag 19 oktober 2019 om 17.00 uur. De mannen zullen het dan uit op moeten nemen in Groningen tegen Veracles. Deze ploeg staat op de laatste plaats, maar het blijkt wel dat dit helemaal niets zegt.    

 

     

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zoutwinning Waddenzee door nalatigheid Provincie Fryslân

16-10-2019

HARLINGEN - Uit onderzoek van Omrop Fryslân blijkt dat de Provincie Fryslân zoutwinning in Friesland helemaal had kunnen stoppen.

De Meiden van Zeerobben

16-10-2019

HARLINGEN - Het zat VR1 van Zeerobben vorige week niet echt mee.

Nieuwe tenues voor Beloftes van Zeerobben

16-10-2019

HARLINGEN - De toezegging werd al gedaan op 25 mei jl. door Heerco Walinga van Wooncentrum Walinga.

Reacties

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Food 80/20 Food 80/20 Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Broodje Nuchter Broodje Nuchter Copini Opticiëns Copini Opticiëns Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Greenart Production Greenart Production De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Ons Food&Wine Ons Food&Wine Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Food 80/20 Food 80/20 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Lichtboei De Lichtboei Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Fotografie Dorus Fotografie Dorus Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen