Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Cascomontage/VVH gaat roemloos ten onder in Groningen

26-09-2021

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag 25 september jl. moest en de heren van Cascomontage/VVH hun tweede wedstrijd gaan spelen tegen Lycurgus in Groningen.

Na de eerste wedstrijd met 0-4 te hebben gewonnen van DIOS, hadden de mannen aardig wat zelfvertrouwen getankt. Ous Spijkstra stuurde de eerste set de volgende mannen het veld in: Rients Leijenaar en Rutger Zoodsma als buitenaanvallers, middenaanvallers Sjoerd Tekstra en Floris Meijer, spelverdeler Meindert Paul Kwast, diagonaal Reinier Kwast en libero Pieter Leijenaar.

 

De eerste set tekende eigenlijk het beeld voor de gehele wedstrijd. Er was niet een enkel moment dat de Harlingers hun eigen niveau haalden. Door de hoge servedruk van de Groningers kon Meindert Paul het spelletje niet verdelen zoals hij dat graag zou willen. Het spel was te voorspelbaar. Daarom kwam Jeroen het veld in om het over te nemen van Meindert Paul, om zo toch iets te kunnen forceren. Echter had dit eerste niet het gewenste resultaat. Ook Marnik werd nog ingebracht voor Rients, maar ook hij kon niets meer betekenen. Ook het inbrengen van Ewout voor de service leverde wel punten op, maar de eerste set eindigde toch in 25-21 voor Lycurgus.

 

De tweede set gaf hoop voor het vervolg van de wedstrijd. Cascomontage/VVH zette met services van Meindert Paul, Rutger, Floris en Marnik zoveel druk bij Lycurgus dat zij niet aan spelen toekwamen. VVH verpulverde Lycurgus met 9-25. Het vertrouwen was zo enigszins terug. 

 

Echter kwamen de Harlingers er in de derde en vierde set niet meer aan te pas. De passing was onnauwkeurig, waardoor de opties om een aanval te scoren beperkt werd. Er werden in de aanval te veel ballen gemist., waardoor er terecht de derde set en ook de vierde set werd verloren met tweemaal 25-20. Wel werd Ewout nog in deze sets ingebracht en kon op die manier nog belangrijk zijn voor het team. Ook was het mooi dat hij op deze manier wedstrijdritme op kon doen. 

 

Cascomontage/VVH zal komende week de nadruk moeten leggen op de service en passing, want daar schortte het echt aan tijdens deze wedstrijd. De eerstvolgende wedstrijd is op 2 oktober. Dit is de eerste thuiswedstrijd van de Harlingers en de tegenstander zal Dac uit Dedemsvaart zijn. De mannen zullen ongetwijfeld gemotiveerd zijn om een goed resultaat te behalen. De wedstrijd begint om 19.00 uur in de Waddenhal. 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Bibliotheek zorgt deze winter goed voor u!

26-09-2021

HARLINGEN - Bibliotheek Harlingen organiseert verschillende activiteiten met het oog op gezondheid en digitale hulp.

Verslag raadsvergadering gemeente Harlingen 22 september - PvdA Harlingen

26-09-2021

HARLINGEN - Woensdagavond 22 september 2021, de eerste openbare raadsvergadering na het zomerreces.

CDA Harlingen op werkbezoek naar Schooltuin Amsterdam

26-09-2021

HARLINGEN - Afgelopen vrijdag hebben de leden van de Harlinger CDA fractie, Hendrik, Sietse en Reynold, een werkbezoek gebracht aan een schooltuin in Amsterdam.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Visie Events Visie Events Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Food 80/20 Food 80/20 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis