Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Cascomontage/VVH bezwijkt onder servedruk Vovem

30-01-2023

HARLINGEN - Op zaterdag 28 januari 2023 moesten de mannen van Cascomontage/VVH thuis het op gaan nemen tegen Vovem uit Emmeloord.

Uit tegen deze tegenstander werd er nog een knappe 1-3 zege geboekt tegen deze gedegen en ervaren ploeg. Echter hadden de Harlingers deze keer niets in te brengen en verloren terecht met 0-4. De eerste set begon Ous Spijkstra met Meindert Paul Kwast en Henrijs Bernans als passer-lopers, Sjoerd Tekstra en Bart Wothuizen als middenblokkeerders. Ewout Schat als spelverdeler, Reinier Kwast als diagonaal en Rients Leijenaar als libero. Kjell Koster was de enige wissel deze wedstrijd. Floris Meijer is nog herstellende van een blessure en Rik Sijtsma, Hessel Wijbenga en Marnik Agema ontbraken wegen andere verplichtingen.

 

De eerste twee sets was het Vovem wat de klok sloeg. De passing van de mannen van Cascomontage werd door de mannen uit Emmeloord met hun service flink onder druk gezet. Doordat de passing niet of nauwelijks bij Ewout kon worden gebracht moest steeds de oplossing worden gezocht via de buitenaanvallers. Zij slaagden er op hun beurt niet in om te scoren, vanwege de goede blokkering van Vovem, die ze steeds makkelijk konden neerzetten. De eerst set eindige in een blamage met 7-25 als eindstand. De tweede set begonnen Ous met dezelfde opstelling, maar in het spelbeeld veranderde weinig. Kjell werd al snel in gebracht voor Meindert Paul. Vorige week tegen DIOS had Kjell een nog een sterke invalbeurt en zette dat in deze wedstrijd door. Met verschillende harde aanvallen gecombineerd met tactische ballen, wist hij toch zijn puntjes te maken. Maar ook hij kon niet voorkomen dat ook de 2e en 3e set naar de gasten uit Emmeloord ging. Spelverdeler Ewout liep letterlijk de benen onder zijn lijf vandaan en moest van de slechte passing nog iets proberen te maken. Meindert Paul werd in de derde set nog ingebracht voor Bart op de midden, maar ook dat mocht niet meer baten. Beide sets werden verloren met 15-25.

 

Tijdens de 4e set konden weer een beetje het oude spelbeeld van VVH zien. Er werden veel ballen van de grond gehaald en hard gewerkt. De mannen van Cascomontage kregen een voorsprong van 9-5 en konden dit langer doortrekken tot 14-11. Toen besloot Vovem weer een tandje bij te zetten. Ook nu liep Vovem weer over Harlingen heen en wonnen deze set met 17-25.

 

Dit was een wedstrijd wat VVH onwaardig was. Dit was de eerste keer dit seizoen dat de Harlingers echt overklast werden. Er zal de komende week veel getraind moeten worden op service en passing, want dat was echt onder de maat.  De afwezige spelers zullen komende wedstrijd uit tegen Hevoc weer beschikbaar zijn en de hoop op een goed resultaat is er zeker. De wedstrijd wordt gespeeld op vrijdag 3 februari om 20.45 uur in de Hoekstra hal in Heerenveen. Publiek is zeker welkom.  

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Schakers gezocht!

30-01-2023

HARLINGEN - Henk Jelsma zou graag in contact willen komen met mensen die (weer) een schaakclub willen opstarten in Harlingen.

Emiel Stoffers aanwezig bij Open Huis Maritieme Academie Harlingen

30-01-2023

HARLINGEN - Zanger van De Hûnekop en presentator Emiel Stoffers is op zaterdag 4 februari aanwezig bij het Open Huis van de Maritieme Academie Harlingen.

Klas 1 en 2 vmbo RSG Simon Vestdijk maakt kennis met Loonbedrijf Westra

30-01-2023

HARLINGEN/FRANEKER - Leerlingen uit de klassen 1 en 2 vmbo basis en kader van de RSG Simon Vestdijk uit Harlingen en Franeker hebben vorige week een bezoek gebracht aan Loonbedrijf Westra in Franeker.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Wellheat Shop Wellheat Shop Zensa Moda Zensa Moda CDA Harlingen CDA Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Copini Opticiëns Copini Opticiëns Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns TeamFRL TeamFRL Karsten Wonen Karsten Wonen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CDA Harlingen CDA Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires