Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Cascomontage/VVH behaalt fantastische overwinning in Emmeloord

22-10-2022

HARLINGEN - Op vrijdag 14 oktober 2022 moesten de heren van Cascomontage/VVH afreizen naar Emmeloord voor de wedstrijd tegen Vovem ’90.

Spelers Meindert Paul Kwast, Rik Sijtsma en trainer/coach Ous Spijkstra waren verhinderd en dus nam Reinier Kwast naast spelen ook de coaching voor zijn rekening. In de eerste set werden Kjell Koster en Henrijs Bernans als buitenaanvallers, Sjoerd Tekstra en Floris Meijer, Ewout Schat als spelverdeler, Reinier Kwast als diagonaal en Rients Leijenaar als libero het veld in gebracht. Marnik Agema begon als reserve.

 

Dit seizoen beschikt Cascomontage over een selectie wat wedstrijd vooral moet gaan winnen op basis van veel inzet, doorzettingsvermogen en hard werken. Dit betaalt de laatste weken zich uit. Want in de eerste 2 wedstrijden werd tegen tegenstanders die organisatorisch verder zijn al 4 punten gehaald. Ook deze avond moesten de Harlingers het opnemen tegen een degelijke tegenstander, waarvan de selectie al jaren hetzelfde is en waardoor ook dit team goed op elkaar ingespeeld is. Aan de andere kant is het ook fijn dat VVH nu langzamerhand spelers erbij krijgt die de toekomst van het Harlinger volleybal kunnen gaan waarborgen. Kjell Koster liet in de eerste set zien dat hij dit seizoen niet voor niets naar het eerste herenteam is overgeheveld. Ondanks dat hij wat blessure leed heeft gehad kon de tegenstander geen vuist maken tegen zijn harde aanvallen. Zoals gezegd was het ook deze wedstrijd hard werken. Ewout liet ook deze wedstrijd veel werklust zien en spoorde hiermee zijn medespelers aan hetzelfde te doen. Aan het einde van de eerste set kwam toch Marnik Agema voor Kjell in het veld. Met zijn ervaring wist VVH de eerste set naar zich toe te halen met 25-27.

 

De tweede set startte Marnik in plaats van Kjell om toch voor meer overwicht te gaan zorgen. In deze set was de passing onder de maat. Vovem had met hun service flink de druk erop. Hierdoor bleef de passing vaak tekort, waardoor de aanval vaak over de buitenkanten moest worden uitgespeeld. Ook tegenstander had dit in de gaten en sloot zodoende de blokkering. De set ging met 25-18 eenvoudig naar de thuisploeg.

 

Cascomontage/VVH liet zich niet van de wijs brengen en rechtte de rug. Deze set waren het Henrijs en Rients die de passing weer meer op orde konden brengen. Reinier scoorde weer veelvuldig en zodoende werd de derde set weer gewonnen door de Harlingers met 19-25. Hierdoor bleek het verzet bij Vovem helemaal gebroken en werd pook redelijk eenvoudig de volgende set met 18-25 beslist in het voordeel van VVH.

 

De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 22 oktober 2022 om 19.00 uur in de Waddenhal in Harlingen. Set-Up uit IJsselmuiden is dan de tegenstander.  

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Roots Music zondag 23 oktober bij Omroep RSH

22-10-2022

HARLINGEN - Aanstaande zondag neemt Anita Damsma plaats achter de microfoon bij het programma Roots Music!

Reacties

Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen The Shamrock The Shamrock Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen