Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Casco Montage/VVH stelt teleur in eigen huis

05-10-2021

HARLINGEN - Op zaterdag 2 oktober mochten de mannen van Casco Montage/VVH thuis aantreden tegen DAC.

 

Een wedstrijd die uiteindelijk in een teleurstellende 1-3 nederlaag zou resulteren. In de week voorafgaand aan deze wedstrijd werd er tijdens de trainingen veel aandacht besteed aan de service en passing van de Harlingers. VVH ging namelijk op deze punten een week geleden tegen Lycurgus keihard onderuit in Groningen. Echter lukte het tegen DAC niet om de service en de aanval goed op de rit te krijgen. De eerste set stuurde Ous Spijkstra de volgende mannen het veld in: Rutger Zoodsma, Rients Leijenaar, Stefan de Jong, Meindert Paul Kwast, Ewout Schat, Reinier Kwast en Pieter Leijenaar.

 

Echter was het meteen DAC wat het initiatief nam. VVH kwam moeilijk tot scoren via zijn aanvallers. Alleen Reinier wist telkens zijn aanval wel op de grond te krijgen aan de andere kant van het net, maar dit was echt te weinig. Met een groot gat van 9 punten was het DAC wat als eerst de 20 puntengrens bereikte. Op seveseries van Rutger en Meindert Paul kwamen de mannen terug in de set en konden de Harlingers nog hopen op setwinst. Een aantal maal kwam VVH op setpoint, maar wist geen enkele keer deze te verzilveren. DAC trok de eerste set volledig terecht naar zich toen met 27-29.

 

De tweede set ging voortvarend. Pieter kreeg steeds meer grip op de service van DAC en wist fantastische passes af te leveren en reddingen te verrichten. VVH scoorde veel over de buitenkanten, maar daar kregen ze ook de ruimte voor. Dit omdat de middenaanvallers van Harlingen samen met Ewout de blokkering van Dedemsvaart helemaal uit elkaar trokken. Deze set won VVH eenvoudig met 25-21.

 

De derde en de vierde set hielde de motor van VVH op met draaien. De beste aanvaller van DAC, die op de middenaanval stond, kon in de derde en de vierde set maar zelden worden afgestopt. Elke aanval die hij deed verdween hard tegen de grond. Telkens als VVH 3 of 4 punten voor kwam te staan werd deze voorsprong kinderlijk eenvoudig weer uit handen gegeven.  Marnik, Henrijs, Rik, en Floris die ook het veld in kwamen konden niet echt iets veranderen aan het spel. Jeroen wist wel verschil te brengen. Hij nam in de vierde set de spelverdeling over van Ewout. Dit was meteen een frisse start. Door hard te werken kwamen er voldoende scoringskansen. Echter lieten de aanvallers het afweten. Zoals al gezegd scoorde Reinier veel ballen, maar met één scorende aanvaller heb je gewoon te weinig. VVH verloor de derde en de vierde set met 21-25 en 12-25.

 

Al met al een teleurstellende wedstrijd met ook een teleurstellend resultaat. Ook in deze wedstrijd kwamen de kwaliteiten die de ploeg wel heeft niet tot uiting. De volgende wedstrijd van Casco Montage/VVH is op 9 oktober aanstaande. In het Landstede Sportcentrum in Zwolle, zullen zij het om 15.30 uur op gaan nemen tegen Vc Zwolle/Voorsterslag 3. Tijdens deze wedstrijd zullen de Harlingers het vermoedelijk moeten doen zonder Rutger Zoodsma. Hij liep tijdens de wedstrijd tegen DAC een spierblessure op aan zijn schouder.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Elementen gaven Harlinger Golfkampioenschap heroïsch tintje

05-10-2021

HARLINGEN - Voor het eerst in de 15-jarige geschiedenis van het Harlinger golfkampioenschap werkten de weersomstandigheden niet echt mee.

Drie punten voor fc Harlingen 1

05-10-2021

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 heeft zondag in Leeuwarden tegen MKV de eerste overwinning van het seizoen geboekt.

100 jaar voetbal in Harlingen

05-10-2021

HARLINGEN - Uit de samensmelting van rkvv. Robur (1921) en vv. Harlingen (1923), ontstond fc Harlingen.

Reacties

Fotografie Dorus Fotografie Dorus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Plus Lunenborg Plus Lunenborg Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber