RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Casco Montage/VVH stelt teleur in eigen huis

05-10-2021

HARLINGEN - Op zaterdag 2 oktober mochten de mannen van Casco Montage/VVH thuis aantreden tegen DAC.

 

Een wedstrijd die uiteindelijk in een teleurstellende 1-3 nederlaag zou resulteren. In de week voorafgaand aan deze wedstrijd werd er tijdens de trainingen veel aandacht besteed aan de service en passing van de Harlingers. VVH ging namelijk op deze punten een week geleden tegen Lycurgus keihard onderuit in Groningen. Echter lukte het tegen DAC niet om de service en de aanval goed op de rit te krijgen. De eerste set stuurde Ous Spijkstra de volgende mannen het veld in: Rutger Zoodsma, Rients Leijenaar, Stefan de Jong, Meindert Paul Kwast, Ewout Schat, Reinier Kwast en Pieter Leijenaar.

 

Echter was het meteen DAC wat het initiatief nam. VVH kwam moeilijk tot scoren via zijn aanvallers. Alleen Reinier wist telkens zijn aanval wel op de grond te krijgen aan de andere kant van het net, maar dit was echt te weinig. Met een groot gat van 9 punten was het DAC wat als eerst de 20 puntengrens bereikte. Op seveseries van Rutger en Meindert Paul kwamen de mannen terug in de set en konden de Harlingers nog hopen op setwinst. Een aantal maal kwam VVH op setpoint, maar wist geen enkele keer deze te verzilveren. DAC trok de eerste set volledig terecht naar zich toen met 27-29.

 

De tweede set ging voortvarend. Pieter kreeg steeds meer grip op de service van DAC en wist fantastische passes af te leveren en reddingen te verrichten. VVH scoorde veel over de buitenkanten, maar daar kregen ze ook de ruimte voor. Dit omdat de middenaanvallers van Harlingen samen met Ewout de blokkering van Dedemsvaart helemaal uit elkaar trokken. Deze set won VVH eenvoudig met 25-21.

 

De derde en de vierde set hielde de motor van VVH op met draaien. De beste aanvaller van DAC, die op de middenaanval stond, kon in de derde en de vierde set maar zelden worden afgestopt. Elke aanval die hij deed verdween hard tegen de grond. Telkens als VVH 3 of 4 punten voor kwam te staan werd deze voorsprong kinderlijk eenvoudig weer uit handen gegeven.  Marnik, Henrijs, Rik, en Floris die ook het veld in kwamen konden niet echt iets veranderen aan het spel. Jeroen wist wel verschil te brengen. Hij nam in de vierde set de spelverdeling over van Ewout. Dit was meteen een frisse start. Door hard te werken kwamen er voldoende scoringskansen. Echter lieten de aanvallers het afweten. Zoals al gezegd scoorde Reinier veel ballen, maar met één scorende aanvaller heb je gewoon te weinig. VVH verloor de derde en de vierde set met 21-25 en 12-25.

 

Al met al een teleurstellende wedstrijd met ook een teleurstellend resultaat. Ook in deze wedstrijd kwamen de kwaliteiten die de ploeg wel heeft niet tot uiting. De volgende wedstrijd van Casco Montage/VVH is op 9 oktober aanstaande. In het Landstede Sportcentrum in Zwolle, zullen zij het om 15.30 uur op gaan nemen tegen Vc Zwolle/Voorsterslag 3. Tijdens deze wedstrijd zullen de Harlingers het vermoedelijk moeten doen zonder Rutger Zoodsma. Hij liep tijdens de wedstrijd tegen DAC een spierblessure op aan zijn schouder.

 

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Elementen gaven Harlinger Golfkampioenschap heroïsch tintje

05-10-2021

HARLINGEN - Voor het eerst in de 15-jarige geschiedenis van het Harlinger golfkampioenschap werkten de weersomstandigheden niet echt mee.

Drie punten voor fc Harlingen 1

05-10-2021

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 heeft zondag in Leeuwarden tegen MKV de eerste overwinning van het seizoen geboekt.

100 jaar voetbal in Harlingen

05-10-2021

HARLINGEN - Uit de samensmelting van rkvv. Robur (1921) en vv. Harlingen (1923), ontstond fc Harlingen.

Reacties

HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Food 80/20 Food 80/20 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn De Omdraai De Omdraai Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation IJssalon Min12 IJssalon Min12 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Omdraai De Omdraai Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber