Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Casco Montage / VVH beloont zichzelf niet in Hoogezand

11-12-2017

HARLINGEN - Het eerste herenteam van Harlingen heeft het lastig de laatste weken.

Er worden weinig punten gepakt, ondanks dat het spel bij vlagen best behoorlijk is. Het probleem zit hem in de eindfases van de sets, waarin de ploeg van trainer Richard Kumbangsila te veel fouten maakt en zo de winst niet over de streep trekt.

 

Afgelopen zaterdag was dit in Hoogezand tegen Krathos niet anders. Spelverdeler Johannes Bult vond in Koen Sikkema, Reinier Kwast en Marnik Agema aan de buitenkanten vaak een scorende oplossing, waardoor VVH dwingender speelde dan de thuisploeg. Een uitstekende Ewout Schat op de liberopositie hielp de Harlingers bovendien om de servepass goed verzorgd te houden.

 

Het foutenpercentage aan Harlinger zijde in de eindfase van de eerste set nekte de ploeg echter wederom. Enkele directe servepunten van Krathos en enkele “unforced errors” in de aanval en het was de thuisploeg die de setwinst wist te pakken. In set twee viel voor VVH alles wel op zijn plek en wist het, het goede spel tot het einde vast te houden en daarmee de set te winnen.

 

In set drie was het weer Krathos die profiteerde van een te groot aantal fouten aan Harlinger zijde, maar in set vier was VVH vanaf het begin weer scherper en beslissender. Na 5-11 voor te hebben gestaan, begonnen er weer fouten in het Harlinger spel te sluipen. Via een mooie aanval van Meindert Paul werd het 15-18, maar hierna ging het wéér mis voor de Skûtsjeboys. Drie servefouten op rij, twee ketsers in de pass en twee aanvalsfouten maakte dat Krathos de setwinst pakte, waardoor VVH met 3-1 onderuit ging.

 

In het side-out spel waren de Harlingers best goed, maar met name op eigen serve werd te weinig afgedwongen. De kater na de wedstrijd was weer groot, want maar één puntje werd mee terug naar Harlingen genomen. Komende zaterdag wacht de laatste wedstrijd van 2017 voor de Harlinger ploeg. Dio Bedum komt dan op bezoek in de Waddenhal. Om 19.00 uur start de wedstrijd.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kiek sneeuw in Harlingen!

11-12-2017

HARLINGEN - De sneeuw heeft vanmiddag ook Harlingen bereikt!

Glazen K(l)as actie op ikc Prins Johan Friso

11-12-2017

HARLINGEN - Op 20 december om 10.00 uur in de ochtend gaan meester Sietse en meester Piet voor 24 uur in de glazen kas naast de school actie voeren voor Serious Request.

Ge. Wel. Dig Leuk: Rotary Santa Run Harlingen

11-12-2017

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag verzamelden zich ongeveer 125 kerstmannen in Trebol.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hema Harlingen Hema Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Almamater Almamater Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Dio Jurien Dio Jurien BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen VVV Harlingen VVV Harlingen
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen ForHim Menswear ForHim Menswear Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine