Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerkdealer Hubo Faber

Vuurwerk kopen in Harlingen en omstreken? Dan is Hubo Faber het adres voor uw vuurwerk!
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
LOTENactie!

LOTENactie!

Inkopen voor de feestdagen doe je natuurlijk in Harlingen. Daar maak je in december kans op 10x €449,-! Welkom aan Zee!
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Casco Montage/VVH 1 verspeelt kans op overwinning in Zwolle

08-10-2018

ZWOLLE - Zaterdag speelde het eerste herenteam van VVH Harlingen tegen het sterke CSV in Zwolle.

Ondanks dat er weer verbetering in het Harlinger spel zat (vooral aanvallend) wisten de Harlingers zichzelf niet te belonen met een overwinning.

 

Door blessures van Stefan de Jong en Hedzer Wiersma, begon VVH met Marnik Agema en Koen Sikkema op de buitenaanval. Verder begonnen Reinier Kwast, Ewout Schat, Sjoerd Tekstra en Meindert Paul Kwast binnen de lijnen. Niels Wienbelt was libero en op de bank zaten Jeroen Meijer, Jitse Oenema en Rients Leijenaar.

 

VVH was vanaf het begin de bovenliggende partij. Aanvallend was het keurig wat VVH liet zien en in de serve wist het CSV goed onder druk te zetten. Na 13-9 en 17-13 voor te hebben gestaan, kwam CSV terug in het spel. De serve- en aanvalsdruk van met name Aron Janssen zorgde ervoor dat de Zwollenaren weer terugkwamen en mee konden doen voor de setwinst. De 25 puntengrens bleek niet het einde van de set, want het bleef stuivertje wisselen tussen de teams in setpoints. Enkele serve- en passfouten maakten echter dat CSV de set met 30-28 toch wist te winnen.

 

Set twee begon VVH wederom perfect. De aanvallers waren wederom scherp en via een serveserie van Reinier kwamen de Harlingers zelf op een 8-14 voorsprong. Helaas verviel VVH hierna weer in het maken van een teveel aan fouten. In de serve en met name in de passing werd het slordig en de thuisploeg profiteerde hier optimaal van. Gelukkig voor de Harlingers wist Ewout in veel situaties er nog wat van te maken door succesvol Marnik en Koen aan te spelen. Doordat zij beide hun punten bleven scoren bleef VVH aangehaakt. De hogere Harlinger foutenlast zorgde er echter wel voor dat CSV set twee won.

 

Set drie was qua spelbeeld een kopie van het einde van set twee. De passing was slecht bij VVH en CSV bleef wel netjes spelen. Deze set stonden beide teams echter om de haverklap bij het arbitrale duo, die fout op fout maakte. Ballen op de antenne die niet op de antenne waren, onterechte technische fouten, voetfouten die onjuist waren en het onterecht fluiten voor opstellingsfouten. Gezegd moet worden dat beide teams even veel last hadden van de vele scheidsrechtelijke dwalingen (van partijdigheid was dus geen sprake), maar het kostte VVH een punt door het krijgen van een rode kaart vanwege protesteren. De vele onderbrekingen kwamen het spelniveau bovendien niet ten goede, want beide teams speelden hierdoor slordiger. CSV was echter aan het einde van de set het meeste bij de les, waardoor de setwinst voor hen was.

 

Bij het begin van set vier gaf coach Erwin Jansen aan dat hij wou dat de heren alles goed gingen doen om dat laatste punt wel mee huiswaarts te nemen. De set begon rommelig van beide kanten, maar het was wederom VVH meer fouten maakte. Daardoor liepen ze achter de feiten aan. Pas toen het einde van de set eenmaal in zicht kwam, werd VVH aan de hand van een indrukwekkende serveserie van Marnik wakker. VVH nam de leiding en speelde het vervolgens netjes en volwassen uit. Hierdoor ging toch een punt mee naar Harlingen (22-25).

 

Helaas was het in de servepass slecht wat VVH liet ziet, maar in de spelverdeling en aanval zijn al wel weer grote stappen vooruit gezet ten opzichte van voorgaande wedstrijden. Hard trainen en als team weer doorgroeien is het devies. Komende zaterdag komt het sterke DIO/Bedum op bezoek in Harlingen. De wedstrijd start om de gebruikelijke tijd: 19.00 uur.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Fc Harlingen 1 onderuit in Boornbergum

08-10-2018

BOORNBERGUM - Fc Harlingen 1 heeft het goede resultaat van een week eerder afgelopen zondag geen vervolg kunnen geven.

HMHC Nieuws week 40

08-10-2018

HARLINGEN - Verslag van Dames 1 en team van de week M8E1.

Danser in Langweer

08-10-2018

LANGWEER - Zaterdag 6 oktober ging de wekker weer om 8.00 uur, de roeiwedstrijd in Langweer was namelijk vandaag.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zensa Moda Zensa Moda Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hema Harlingen Hema Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Ons Food&Wine Ons Food&Wine Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Almamater Almamater Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12
Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg