Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Van 11 t/m 13 september 2020 verandert de Dokkade/Nieuwe Willemskade weer in een culinair walhalla. Volop verwennerij, genieten van (live) muziek en de mooiste blik op zee!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Camaru van Oostveen verlengt contract

24-06-2020

HSARLINGEN - De mondelinge overeenkomst was er natuurlijk al veel eerder maar afgelopen week werd de daad bij het woord gevoegd en ondertekende Camaru van Oostveen zijn contract wat hem wederom een seizoen aan Zeerobben verbindt.

Camaru van Oostveen verlengt contract Onder toeziend oog van bestuurslid Henk Zegel tekent Camaru van Oostveen zijn contract voor het seizoen 2020-2021.

Het wordt zijn 7e seizoen bij de groenwitten inmiddels.

 

Camaru van Oostveen werd destijds binnengehaald bij de jeugdafdeling waar hij 3 jaar lang zowel JO19-1 en JO17-1 (destijds A1 en B1) trainde en elke zaterdag met A1 op pad was. Daar werd al snel kennis gemaakt met de trainer Van Oostveen. Duidelijk en consequent. Na deze periode kwamen de ambities van Van Oostveen op een ander vlak te liggen. Zeerobben wilde meer investeren in de begeleiding/overgang van jeugdspelers naar de seniorenafdeling. Een ideale gelegenheid voor Van Oostveen om daar mee aan de slag te gaan. Met zijn ervaring als jeugdtrainer en zijn eigen voetbalverleden bij onder andere de beloftes van Cambuur en Harkemase Boys en Drachtster Boys was hij de juiste man op de juiste plaats zo dacht het bestuur destijds.

 

Daarnaast werd er gewerkt aan een onder de 23-team waar Van Oostveen ook in de begeleiding werd opgenomen. Het bleek een gouden zet te zijn.  Van Oostveen groeide in zijn rol als trainer/begeleider van de beloftes van Zeerobben. Als een vis in het water zoals dat zo mooi heet. Hij bereikte met de beloftes een 4e plaats in de 2e klasse, werd vervolgens kampioen in de 2e klasse. Die stijgende lijn werd afgelopen seizoen doorgezet want in de 1e klasse stonden de beloftes bovenaan in de 1e klasse met 2 punten voorsprong op de nummer 2 en 7 punten op de nummer 3 toen de competitie stilviel. Van Oostveen is dus aan een mooie periode bij de club bezig. Lastig ook omdat hij veel moet werken met teleurgestelde spelers die afvallen bij het 1e. Maar daar ligt nou ook juist de uitdaging voor deze enthousiaste trainer. Spelers klaarstomen voor de hoofdmacht en met een mix van jonge en wat oudere spelers het hoogst haalbare uit de kast halen. En aan enthousiasme en fanatisme geen gebrek. Op 23 juli a.s. staat de 1e training al op het programma waarna in augustus een lang oefenprogramma volgt. Van Oosteveen wil altijd goed voorbereidt en fit aan de start verschijnen. Dat weten de spelers die onder hem gespeeld hebben.

 

Maar ook op het sociale vlak is Van Oostveen een man die past bij de club. Altijd oog voor details, en aandacht voor de medemens. Hij was degene die eind maart alle spelers en stafleden belde. Waarom? Gewoon om even te vragen hoe het met iedereen ging in deze bizarre tijd.

 

Maar ook een trainer weet dat hij het niet alleen kan en daarom moet in 1 adem ook de naam van Gerrit Riem genoemd worden. Samen met Van Oostveen sleepten ze vorig seizoen het kampioenschap binnen en ze waren ook dit seizoen weer goed op weg om hoge ogen te gooien. Een koppel dat elkaar goed aanvoelt en aanvult. Het is dan ook mooi dat ook Gerrit Riem volgend seizoen als leider verbonden is aan de beloftes. Met al zijn ervaringen als jeugd- en hoofdtrainer vormt hij een goed koppel met Van Oostveen.

 

Het spreekt voor zich dat de vereniging zeer ingenomen is met het feit dat beiden volgend seizoen op zaterdag weer langs de lijn en doordeweeks op het veld staan. Zeerobben kijkt uit naar het komend seizoen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Minister en Gedeputeerde tekenen Bestuursovereenkomst Verruiming sluiscomplex Kornwerderzand

24-06-2020

HARLINGEN - Het vernieuwen van de bruggen en verruimen van de sluis bij Kornwerderzand kan van start.

Diploma-uitreiking leerlingen Maritieme Academie live op het water

24-06-2020

HARLINGEN - De diploma-uitreiking voor leerlingen in het vo-onderwijs is dit jaar door alle corona regels anders dan anders.

Razende Roeland raast door ondanks de eerste hitte golf

24-06-2020

HARLINGEN - Het is donderdagavond 21.00 uur weer tijd voor de wekelijkse harde vitaminen.

Plaats uw familiebericht op Harlingenboeit.nl

Wo 29 april
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Zo 30 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Wo 1 juli
t/m
Ma 31 augustus
Vr 3 juli
t/m
Wo 30 september
Za 4 juli
t/m
Zo 25 oktober
Zo 5 juli
t/m
Zo 25 oktober
Bekijk de volledige agenda
Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Greenart Production Greenart Production Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Food 80/20 Food 80/20 BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine The Shamrock The Shamrock Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Greenart Production Greenart Production Food 80/20 Food 80/20