De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Burgemeester Sjerps bezoekt HMHC bij seizoensopening

02-09-2021

HARLINGEN - HMHC is zich aan het voorbereiden op de seizoensstart in het weekend van 11 en 12 september, wanneer de competitie weer begint.

Er wordt volop getraind en meerdere teams hebben al oefenwedstrijden gespeeld. Komende zaterdag gaat de jongste jeugd het veld op tijdens een ouder-kind toernooi, waarbij ze bijzonder bezoek krijgen.

 

De nieuwe burgemeester van Harlingen, Ina Sjerps, komt namelijk zaterdagochtend kennismaken bij HMHC. Vorige week bezocht ze al voetbalclub Zeerobben om kennis te maken. Zo krijgt ze een goed beeld van sporten in Harlingen en de belangrijke rol voor sportverenigingen bij sport en bewegen voor alle Harlingers.

 

Ouder-kind toernooi jongste jeugd

Zaterdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur start de jongste jeugd met een ouder-kind toernooi. Ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom. Een mooi moment voor iedereen om kennis te maken met elkaar en met hockey. Dit betreft de E-, F- en Funkey-teams. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een kop koffie of thee, broodje en soep.

 

Help HMHC en spaar bij PLUS Lunenborg

Goed eten is goed voor de buurt, vinden ze bij PLUS. En dat betekent dat ze graag ze graag wat goeds doen voor de omgeving. Daarom kun je nu sponsorpunten sparen voor lokale sportverenigingen. HMHC doet ook mee aan deze mooie actie, dus op naar PLUS Lunenborg!

Van zondag 5 september tot en zaterdag 13 november ontvang je een sponsorpunt bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten. Deze punten kun je doneren aan de deelnemende verenigingen, waaronder dus HMHC. Hoe meer sponsorpunten, hoe meer euro’s voor HMHC en hoe meer hockeyactiviteiten georganiseerd kunnen worden voor de Harlinger jeugd.

 

Alle teams weer begonnen met training

Intussen zijn alle teams voor volop aan het trainen en is het iedere avond van de week weer een drukke boel bij HMHC. Deze week zijn ook de trimteams van HMHC weer begonnen. Trimhockey is ontspannen hockeyen voor iedereen van 18 jaar en ouder. Ook al heb je nog niet eerder gehockeyd, je bent van harte welkom om mee te komen doen. Op maandagavond is er een gemengde groep om 20.15 uur, op donderdag een damesgroep om 19.45 uur.

(foto: ook de trimhockeyers zijn weer gestart met trainen)

 

Oefenwedstrijden

Het afgelopen seizoen zijn er helaas maar weinig echte hockeywedstrijden gespeeld. Dus des te belangrijker om voor de start van het nieuwe seizoen nog wat oefenwedstrijden te spelen. Komend weekend zijn er weer een aantal oefenwedstrijden op zowel zaterdag als zondag, houd je eigen groepsapp in de gaten voor de exacte tijden.

 

De HMHC dames oefenden deze week tegen Graspiepers in Drachten.

 

Kledingfonds

HMHC werkt al een aantal jaren met een kledingfonds. Voor een kleine jaarlijkse bijdrage krijgt iedereen een passend shirt en rokje of broekje. Mocht je uit je kleding zijn gegroeid, mail dan voor 5 september naar kledingfonds@harlingermhc.nl. Voor nieuwe leden is er de gelegenheid om op vrijdag 3 september van 17.00 – 18.00 uur te komen passen op de club.

 

Covid maatregelen blijven van toepassing

Gelukkig kan er weer volop gesport worden. Er blijven echter wel een aantal covid maatregelen van toepassing: houd 1,5 meter afstand rondom de velden, kom niet als je niet fit bent en was/ontsmet regelmatig je handen. Op de site van de KNHB vind je alle maatregelen.

 

Maak kennis met hockey

Voor de zomervakantie heeft HMHC de zeer succesvolle actie gehad dat je gratis kon komen hockeyen. Velen hebben daarvan gebruik gemaakt en zijn uiteindelijk lid geworden. Ook nu kun je meedoen, om kennis te maken met hockey. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keer meekomen met een kennis die al hockey speelt of een vriendje, vriendinnetje of klasgenoot. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 35

02-09-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 30-08 t\m 03-09-2021.

Nieuwe AED’s in Harlingen

02-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 2 september zijn er twee nieuwe AED’s door wethouder Erik de Groot onthuld.

Busreis Stichting Welzijn Senioren Harlingen

02-09-2021

HARLINGEN - Woensdag 8 september organiseert de SWSH een middagtocht voor de 50+.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Food 80/20 Food 80/20 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen De Omdraai De Omdraai Copini Opticiëns Copini Opticiëns Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie