HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Burgemeester Sjerps bezoekt HMHC bij seizoensopening

02-09-2021

HARLINGEN - HMHC is zich aan het voorbereiden op de seizoensstart in het weekend van 11 en 12 september, wanneer de competitie weer begint.

Er wordt volop getraind en meerdere teams hebben al oefenwedstrijden gespeeld. Komende zaterdag gaat de jongste jeugd het veld op tijdens een ouder-kind toernooi, waarbij ze bijzonder bezoek krijgen.

 

De nieuwe burgemeester van Harlingen, Ina Sjerps, komt namelijk zaterdagochtend kennismaken bij HMHC. Vorige week bezocht ze al voetbalclub Zeerobben om kennis te maken. Zo krijgt ze een goed beeld van sporten in Harlingen en de belangrijke rol voor sportverenigingen bij sport en bewegen voor alle Harlingers.

 

Ouder-kind toernooi jongste jeugd

Zaterdag 4 september van 10.00 tot 12.00 uur start de jongste jeugd met een ouder-kind toernooi. Ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s zijn natuurlijk van harte welkom. Een mooi moment voor iedereen om kennis te maken met elkaar en met hockey. Dit betreft de E-, F- en Funkey-teams. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een kop koffie of thee, broodje en soep.

 

Help HMHC en spaar bij PLUS Lunenborg

Goed eten is goed voor de buurt, vinden ze bij PLUS. En dat betekent dat ze graag ze graag wat goeds doen voor de omgeving. Daarom kun je nu sponsorpunten sparen voor lokale sportverenigingen. HMHC doet ook mee aan deze mooie actie, dus op naar PLUS Lunenborg!

Van zondag 5 september tot en zaterdag 13 november ontvang je een sponsorpunt bij iedere 10 euro aan boodschappen en bij speciale actieproducten. Deze punten kun je doneren aan de deelnemende verenigingen, waaronder dus HMHC. Hoe meer sponsorpunten, hoe meer euro’s voor HMHC en hoe meer hockeyactiviteiten georganiseerd kunnen worden voor de Harlinger jeugd.

 

Alle teams weer begonnen met training

Intussen zijn alle teams voor volop aan het trainen en is het iedere avond van de week weer een drukke boel bij HMHC. Deze week zijn ook de trimteams van HMHC weer begonnen. Trimhockey is ontspannen hockeyen voor iedereen van 18 jaar en ouder. Ook al heb je nog niet eerder gehockeyd, je bent van harte welkom om mee te komen doen. Op maandagavond is er een gemengde groep om 20.15 uur, op donderdag een damesgroep om 19.45 uur.

(foto: ook de trimhockeyers zijn weer gestart met trainen)

 

Oefenwedstrijden

Het afgelopen seizoen zijn er helaas maar weinig echte hockeywedstrijden gespeeld. Dus des te belangrijker om voor de start van het nieuwe seizoen nog wat oefenwedstrijden te spelen. Komend weekend zijn er weer een aantal oefenwedstrijden op zowel zaterdag als zondag, houd je eigen groepsapp in de gaten voor de exacte tijden.

 

De HMHC dames oefenden deze week tegen Graspiepers in Drachten.

 

Kledingfonds

HMHC werkt al een aantal jaren met een kledingfonds. Voor een kleine jaarlijkse bijdrage krijgt iedereen een passend shirt en rokje of broekje. Mocht je uit je kleding zijn gegroeid, mail dan voor 5 september naar kledingfonds@harlingermhc.nl. Voor nieuwe leden is er de gelegenheid om op vrijdag 3 september van 17.00 – 18.00 uur te komen passen op de club.

 

Covid maatregelen blijven van toepassing

Gelukkig kan er weer volop gesport worden. Er blijven echter wel een aantal covid maatregelen van toepassing: houd 1,5 meter afstand rondom de velden, kom niet als je niet fit bent en was/ontsmet regelmatig je handen. Op de site van de KNHB vind je alle maatregelen.

 

Maak kennis met hockey

Voor de zomervakantie heeft HMHC de zeer succesvolle actie gehad dat je gratis kon komen hockeyen. Velen hebben daarvan gebruik gemaakt en zijn uiteindelijk lid geworden. Ook nu kun je meedoen, om kennis te maken met hockey. Je kunt natuurlijk ook gewoon een keer meekomen met een kennis die al hockey speelt of een vriendje, vriendinnetje of klasgenoot. Wel graag even aanmelden via TC@Harlingermhc.nl.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 35

02-09-2021

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 30-08 t\m 03-09-2021.

Nieuwe AED’s in Harlingen

02-09-2021

HARLINGEN - Donderdag 2 september zijn er twee nieuwe AED’s door wethouder Erik de Groot onthuld.

Busreis Stichting Welzijn Senioren Harlingen

02-09-2021

HARLINGEN - Woensdag 8 september organiseert de SWSH een middagtocht voor de 50+.

Reacties