RSG Simon Vestdijk 2021-2022

RSG Simon Vestdijk 2021-2022

Maak kennis met Simon Vestdijk! Ben je benieuwd? Meld je dan aan voor de beleefmiddagen, open dagen en voorlichtingsavonden en kom langs!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Boeiende blog projectdirecteur TSRH2022: Vriendschap

26-03-2021

HARLINGEN - Nog een paar dagen en het is april.

Eindelijk voorjaar! Ik hou van de winter en zéker als er ijs ligt, maar nu dat er al lang niet meer in zit, verlang ik naar mooi weer met lekkere temperaturen en veel zon. Naar een terras met goed gezelschap. En daarin ben ik, zeker nú, vast niet de enige... Gelukkig heeft april dit jaar ook een aantal extra’s in petto.

 

Zo wordt op vrijdag 16 april het Tall Ships Experience Center geopend. In ons pand aan de Nieuwe Willemshaven vind je vanaf die dag, twee ruimtes boordevol informatie over de geschiedenis van de Tall Ships, de races, het evenement in Harlingen en alles wat je als trainee wilt weten over het avontuur van je leven. Niet alleen leuk en informatief voor jongeren die overwegen mee te varen tijdens de editie van 2022, maar zeker ook voor alle Harlingers, toeristen en andere geïnteresseerden. Op onze website vind je binnenkort de openingstijden, die we zullen aanpassen naar gelang de coronamaatregelen dat toelaten.

 

En er is meer. De opening van het Experience Center is ook het startschot voor onze traineewerving. We nodigen jongeren tussen de 15 en 25 jaar van harte uit om als trainee mee te varen tijdens de Tall Ships Races 2022. Van 9 tot en met 17 juli maak je de reis van je leven en zeil je van Esbjerg naar Harlingen. Een week lang je grenzen verleggen, samenwerken met leeftijdsgenoten, internationale vrienden maken en in beide havensteden genieten van een fantastisch feest! Wie wil dat nu niet? Vanuit Harlingen gingen de afgelopen twee edities ruim 600 avonturiers je voor. Op onze website staat binnenkort alle informatie die je nodig hebt en vind je ook filmpjes en verhalen van trainees die je voorgingen. En voor extra inspiratie zien we je straks graag in ons Experience Center.

 

Nog niet genoeg? Dan hebben we nog iets leuks! Vanaf 16 april kan iedereen Vriend van de Tall Ships Races worden. Een bijzondere manier om je te verbinden aan het evenement en onze missie te ondersteunen. Voor € 17,50 per jaar ben je Vriend. Daarvoor krijg je na aanmelding een kleurrijke Tall Ships Races Harlingen vlag, die tijdens de vorige editie zo populair was dat we regelmatig nee moesten verkopen. Je krijgt korting op geselecteerde artikelen van de officiële TSRH-merchandise, regelmatig een nieuwsbrief waarmee je als eerste op de hoogte bent van bijvoorbeeld ons programma en je krijgt voorrang bij het boeken van een unieke vaartocht op een Tall Ship tijdens het evenement. Kinderen en jongeren kunnen vriend worden voor een gereduceerd tarief. Ook zij krijgen als dank voor onze vriendschap een leuk hebbeding en mooie voordelen. Wil je ons extra ondersteunen? Dan betaal je wat meer en krijg je er een aantal extra voordelen bij.

 

Aan ons zal het dus niet liggen, april wordt een hele mooie maand! We hopen jullie snel te kunnen ontmoeten in ons Experience Center. Om onze vriendschap te vieren. Om plannen te maken of je voor te bereiden als trainee. Of gewoon om je alvast even in juli 2022 te wanen. Je bent van harte welkom!

 

Namens het team van Harlingen Sail,

Lieuwe Krol

 

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Kunst & Cultuur Sport & Recreatie

Meer nieuws

Géén festiviteiten, maar wél de Koningsdag 4US BENGO in Harlingen!

26-03-2021

HARLINGEN - Ook dit jaar kunnen we als gevolg van de coronacrisis de traditionele Koningsdag festiviteiten in de stad op ons buik schrijven…

Omroep RSH: In de Middag

26-03-2021

HARLINGEN - Zaterdag 27 maart van 14.00 - 16.00 uur is er weer "In de Middag" gepresenteerd door Nicolet en Dorus.

Weekbericht GGD Fryslân 19 tot en met 25 maart 2021

26-03-2021

HARLINGEN - Coronacijfers stabiel, vaccinatieafspraak voor 70-plussers

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Omdraai De Omdraai Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt BENG Evenementen BENG Evenementen Food 80/20 Food 80/20 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis De Omdraai De Omdraai Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas