De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Boeiende blog projectdirecteur TSRH2022: Vriendschap

26-03-2021

HARLINGEN - Nog een paar dagen en het is april.

Eindelijk voorjaar! Ik hou van de winter en zéker als er ijs ligt, maar nu dat er al lang niet meer in zit, verlang ik naar mooi weer met lekkere temperaturen en veel zon. Naar een terras met goed gezelschap. En daarin ben ik, zeker nú, vast niet de enige... Gelukkig heeft april dit jaar ook een aantal extra’s in petto.

 

Zo wordt op vrijdag 16 april het Tall Ships Experience Center geopend. In ons pand aan de Nieuwe Willemshaven vind je vanaf die dag, twee ruimtes boordevol informatie over de geschiedenis van de Tall Ships, de races, het evenement in Harlingen en alles wat je als trainee wilt weten over het avontuur van je leven. Niet alleen leuk en informatief voor jongeren die overwegen mee te varen tijdens de editie van 2022, maar zeker ook voor alle Harlingers, toeristen en andere geïnteresseerden. Op onze website vind je binnenkort de openingstijden, die we zullen aanpassen naar gelang de coronamaatregelen dat toelaten.

 

En er is meer. De opening van het Experience Center is ook het startschot voor onze traineewerving. We nodigen jongeren tussen de 15 en 25 jaar van harte uit om als trainee mee te varen tijdens de Tall Ships Races 2022. Van 9 tot en met 17 juli maak je de reis van je leven en zeil je van Esbjerg naar Harlingen. Een week lang je grenzen verleggen, samenwerken met leeftijdsgenoten, internationale vrienden maken en in beide havensteden genieten van een fantastisch feest! Wie wil dat nu niet? Vanuit Harlingen gingen de afgelopen twee edities ruim 600 avonturiers je voor. Op onze website staat binnenkort alle informatie die je nodig hebt en vind je ook filmpjes en verhalen van trainees die je voorgingen. En voor extra inspiratie zien we je straks graag in ons Experience Center.

 

Nog niet genoeg? Dan hebben we nog iets leuks! Vanaf 16 april kan iedereen Vriend van de Tall Ships Races worden. Een bijzondere manier om je te verbinden aan het evenement en onze missie te ondersteunen. Voor € 17,50 per jaar ben je Vriend. Daarvoor krijg je na aanmelding een kleurrijke Tall Ships Races Harlingen vlag, die tijdens de vorige editie zo populair was dat we regelmatig nee moesten verkopen. Je krijgt korting op geselecteerde artikelen van de officiële TSRH-merchandise, regelmatig een nieuwsbrief waarmee je als eerste op de hoogte bent van bijvoorbeeld ons programma en je krijgt voorrang bij het boeken van een unieke vaartocht op een Tall Ship tijdens het evenement. Kinderen en jongeren kunnen vriend worden voor een gereduceerd tarief. Ook zij krijgen als dank voor onze vriendschap een leuk hebbeding en mooie voordelen. Wil je ons extra ondersteunen? Dan betaal je wat meer en krijg je er een aantal extra voordelen bij.

 

Aan ons zal het dus niet liggen, april wordt een hele mooie maand! We hopen jullie snel te kunnen ontmoeten in ons Experience Center. Om onze vriendschap te vieren. Om plannen te maken of je voor te bereiden als trainee. Of gewoon om je alvast even in juli 2022 te wanen. Je bent van harte welkom!

 

Namens het team van Harlingen Sail,

Lieuwe Krol

 

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Kunst & Cultuur Sport & Recreatie

Meer nieuws

Géén festiviteiten, maar wél de Koningsdag 4US BENGO in Harlingen!

26-03-2021

HARLINGEN - Ook dit jaar kunnen we als gevolg van de coronacrisis de traditionele Koningsdag festiviteiten in de stad op ons buik schrijven…

Omroep RSH: In de Middag

26-03-2021

HARLINGEN - Zaterdag 27 maart van 14.00 - 16.00 uur is er weer "In de Middag" gepresenteerd door Nicolet en Dorus.

Weekbericht GGD Fryslân 19 tot en met 25 maart 2021

26-03-2021

HARLINGEN - Coronacijfers stabiel, vaccinatieafspraak voor 70-plussers

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Food 80/20 Food 80/20 BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Greenart Production Greenart Production HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Broodje Nuchter Broodje Nuchter De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Omdraai De Omdraai Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Broodje Nuchter Broodje Nuchter Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12