Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Boeiende blog projectdirecteur TSRH2022: De laatste loodjes!

07-04-2022

HARLINGEN - Afgelopen maandag was het precies honderd dagen voor de start van de Tall Ships Races Harlingen 2022.

Boeiende blog projectdirecteur TSRH2022: De laatste loodjes! Lieuwe Krol - projectdirecteur TSRH2022

Nog honderd dagen voor op donderdag 14 juli de machtige Tall Ships vanaf de Waddeneilanden koers zetten naar Harlingen voor de spectaculaire Sail In Parade. En die honderd dagen zijn voorbij voordat we er erg in hebben.

 

Voor het bevlogen en betrokken team dat keihard aan de voorbereidingen werkt, betekent het ook dat de periode van definitief knopen doorhakken en puntjes op de i zetten aanbreekt. De programmering staat grotendeels in de steigers, maar moet op onderdelen nog worden bevestigd. De laatste wijzigingen in de indeling van het evenemententerrein worden op de tekeningen aangebracht. De indeling van ligplaatsen voor de schepen is in concept gereed, maar kan nog wijzigen bij nieuwe aanmeldingen. De vrijwilligersplanning wordt binnenkort in potlood op papier gezet en afgestemd met de enthousiastelingen die zich hebben aangemeld. En de laatste trainees melden zich aan en starten binnenkort met een workshop crowdfunding om hun reis te financieren.

 

Kunnen we honderd dagen voor de start dan ook zeggen dat we helemaal op schema liggen? Nou, eigenlijk gaat het best wel goed. Natuurlijk zijn er her en der nog wat onzekerheden en duren sommige trajecten wat langer dan gehoopt. Maar ik ben eigenlijk wel redelijk ontspannen als ik kijk naar waar we staan. We zoeken nog wat sponsoren omdat we, net als iedereen, merken dat heel veel dingen echt fors duurder zijn geworden. Voor een aantal vrijwilligersfuncties hebben we nog wat vacatures openstaan. En zo zijn er nog wel wat puntjes die extra aandacht verdienen. Dat hoort bij een evenement van deze omvang en met zoveel verschillende organisatorische aspecten. Maar door de bank genomen kan ik zeggen dat we goed op koers liggen.

 

Binnenkort starten we met onze publiekscampagne. Dan zullen jullie de Tall Ships Races op veel plekken tegenkomen. In kranten en magazines, in de openbare ruimte, online via veel verschillende kanalen en op radio en televisie. We zijn in gesprek met mediapartijen die het evenement willen uitzenden en zoeken de samenwerking met partijen die vanuit hun dagelijkse werk veel potentiële bezoekers bereiken. Alles om het evenement en Harlingen als aantrekkelijke toeristische bestemming, stevig op de kaart te zetten. Maar ook om inwoners, ondernemers en bezoekers straks optimaal te informeren over ons programma, vervoersmogelijkheden en parkeerfaciliteiten en -maatregelen. Dat doen we trouwens niet alleen. Dat doen we in goede samenwerking met de gemeente Harlingen. Zonder de zeer betrokken ondersteuning van de ambtenaren en projectmedewerkers van de gemeente, zouden we het evenement niet op deze wijze kunnen organiseren.

 

Kunnen jullie ons deze laatste honderd dagen ook nog helpen? Jazeker! Bijvoorbeeld door je aan te melden als vrijwilliger. Of door Vriend van de Tall Ships Races te worden. Beide kan via onze recent vernieuwde en opgefriste website. Dat zou ons een geweldig laatste steuntje in de rug geven. Bovendien maak je als vrijwilliger het evenement vanuit het hart van de organisatie mee en ontvang je als Vriend een aantal leuke voordelen.

 

  • Kijk maar eens op www.harlingensail.com Daar vind je de komende honderd dagen ook steeds meer informatie over ons programma en alle activiteiten.

 

Namens het team van Harlingen Sail,

 

Lieuwe Krol

 

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Gemeente Kunst & Cultuur Muziek Sport & Recreatie

Meer nieuws

Crisisloods Harlingen: Heb jij nog een goede fiets staan?

07-04-2022

HARLINGEN - De werkgroep van de Crisisloods in Harlingen is hard op zoek naar goedwerkende fietsen voor de Oekraïense vluchtelingen.

De Ontdekkers zijn weer van start!

07-04-2022

HARLINGEN - Elke week beleven De Ontdekkers veel plezier met hun activiteiten.

Zaterdag 9 april: Vlootdag in Harlingen!

07-04-2022

HARLINGEN - De Vlootdag - de feestelijke start van het zeilseizoen van de bruine vloot - is bij uitstek een ontzettend gezellig familie evenement.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie IJssalon Min12 IJssalon Min12 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten The Shamrock The Shamrock Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï