Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Blog van Lieuwe Krol - TSRH2022: Limited editions en tipjes van de sluier!

25-05-2022

HARLINGEN - Het begint nu echt te kriebelen.

Blog van Lieuwe Krol - TSRH2022: Limited editions en tipjes van de sluier! Lieuwe Krol - projectdirecteur TSRH2022

Nog 50 dagen tot de Tallships de haven van Harlingen binnenvaren. En met de Tallships tientallen artiesten, ruim tweehonderd vrijwilligers en tienduizenden bezoekers. Het stressniveau op het projectbureau is nog onder controle, maar de temperartuur stijgt en iedereen werkt knetterhard om ook de laatste zaken op orde te krijgen. Wat een fijn team! En wat een inzet om er voor iedereen een spetterend feest van te maken!

 

Nu we zeven weken voor de start zitten, zal de zichtbaarheid van het evenement snel toenemen. De eerste advertentiecampagnes zijn reeds gestart, er staat een groot bord langs de A31, het aantal social mediaposts neemt toe en de stad krijgt langzaam onze kleuren. Onder andere door de feestelijke vlaggetjes, in samenwerking met Harlingen Welkom aan Zee en Ondernemend Harlingen. We hebben daarnaast een serie van vier fraaie nostalgische posters met een knipoog laten drukken. Die zijn verkrijgbaar bij TIP Harlingen op de Grote Bredeplaats en op zaterdagmiddag en zondagmiddag in ons Informatiecentrum op de Nieuwe Willemshaven. Haalt u ook een gratis poster op om achter uw raam te hangen? Of een gratis (setje) ansichtkaart(en) om naar vrienden of familie te sturen en hen uit te nodigen voor ons evenement? Leuk!

 

Na de posters en ansichtkaarten, komt er een nieuwe lading vlaggen in verschillende formaten. Die zijn binnenkort te koop in ons informatiecentrum of via onze webshop. Hou onze social media maar in de gaten. Daar geven we een seintje zodra de nieuwe voorraad binnen is. En dat geldt ook voor onze merchandise. Een unieke dames- en herenpolo in een limited edition. Dus op is in dit geval op. Ook onze stoere caps en hippe festivalhoedjes komen tegelijk met de polo’s binnen. En daarna komen de hoodies, jassen, T-shirts en andere leuke items. Voor alles geldt dat we een beperkte oplage hebben. Het zou zomaar kunnen zijn dat bepaalde items tijdens het evenement nog slechts in beperkte mate(n) beschikbaar zijn. Wil je als echte Harlinger en/of fan van de Tall Ships Races zeker zijn dat je een van deze collectors items in je bezit krijgt? Wacht dan straks niet te lang met de aanschaf. Dat kan via onze webshop en bij een aantal winkels in de stad. We keep you posted!

 

Tenslotte licht ik nog graag een tipje van de programmasluier op. Vrienden van Harlingen Sail (kun je worden via onze website!) wisten al dat de vrijdagavond in het teken van ABBA staat. En dat we op de openingsavond een concert van de Marinierskapel programmeren. Nu vertel ik met trots dat het openingsconcert wordt opgeluisterd door Anneke van Giersbergen. Deze stoere zangeres van o.a. The Gathering en bekend van De Beste Zangers editie 2021, zingt solo een aantal nummers met de Marinierskapel. En ze zal ook een aantal duetten zingen. Met Elske DeWall. Die behoeft geen verdere introductie meer. Elske zal trouwens ook solo zingen die avond. Wij kunnen niet wachten! Trouwens, eigenlijk ook niet met het bekendmaken van de rest van ons programma. Maar nog even geduld. Binnenkort onthullen we alles. Nu eerst nog even aan het werk. Tot snel!

 

Namens het team van Harlingen Sail,

 

Lieuwe Krol

 

 

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Gemeente Kunst & Cultuur Muziek

Meer nieuws

Sportakkoord Harlingen start wervingscampagne vrijwilligers

25-05-2022

HARLINGEN - Vrijwilligers: we kunnen niet zonder!

Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen week 21 - 2022

25-05-2022

HARLINGEN - Bekendmakingen van de Gemeente Harlingen van 23 t/m 25 mei 2022.

Simone Atangana Bekono wint Anton Wachterprijs 2022 met Confrontaties

25-05-2022

HARLINGEN - Simone Atangana Bekono is de winnaar van de Anton Wachterprijs 2022, de tweejaarlijkse prijs voor het beste literaire prozadebuut.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Food 80/20 Food 80/20 Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen The Shamrock The Shamrock Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber