Van Campen & Dijkstra Harlingen

Van Campen & Dijkstra Harlingen

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517 – 212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
WINter aan Zee lotenactie!

WINter aan Zee lotenactie!

Kom winkelen in Harlingen en maak kans op Ondernemend Harlingen cadeaubonnen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Bloemisterij van der Meer keert terug naar het Oosterpark

05-11-2021

HARLINGEN - Tot 2018 was Bloemisterij Auke van der Meer gevestigd aan de Groen van Prinstererstraat 2.

Na de verhuizing naar de Fahrenheidsstraat 5 op de Oostpoort bij Midlum werden de geluiden steeds luider. Het vertrek van de Bloemisterij had bij haar ouwe trouwe klandizie geleid tot een groot gemis en voor velen was de weg naar de nieuwe locatie een stap te ver. 

 

Auke gaf in de HC rubriek "de ondernemer" al aan dat zijn grootste wens was, dat de naam van de bloemisterij voor de toekomst behouden blijft. Een eerste stap in die richting is gevonden in de samenwerking met Marten van der Schoot, die al jaren de kerstbomenverkoper bij van der Meer is en sinds enkele maanden de organisatie van Bloemisterij van der Meer actief ondersteund.

 

Auke heeft hierdoor meer ruimte gekregen om de inkoop verder te optimaliseren om zo de groothandelsactiviteiten uit te breiden. Daarnaast kan hij het assortiment verbreden en voor een goed gevulde winkel zorgen. Onder andere door een extra inkoopronde bij de snijbloemen, is er zeven dagen in de week een royaal aanbod van verse snijbloemen.

 

Auke en Martin gaan vanaf woensdag 10 november een groot deel van de producten van Bloemisterij van der Meer weer in het Oosterpark aan de man brengen. Ruim een maand geleden heeft Van der Schoot het pand van fietsenmaker La Roi overgenomen, waarna direct begonnen is met het ombouwen en inrichten van de winkel. Hier zullen ook de nodige accessoires worden verkocht. Jolanda, Martens vrouw, is eveneens al jaren actief binnen Bloemisterij van der Meer. Samen met dochter Lisa heeft ze het voortouw genomen voor de inrichting van de winkel en de accessoires.

 

"Van der Meer vdS, bloemen, planten & meer"

Met de naam van de winkel hebben van der Meer en de van der Schoot’s invulling willen geven aan bovenstaande: "Van der Meer vdS, bloemen, planten & meer", het winkelconcept welke komende woensdag 10 november met een feestelijk tintje haar deur(en) zal openen. Naast een leuke openingsaanbieding ligt er voor elke betalende klant een presentje klaar!

 

In de winkel zult u ook andere bekende gezichten uit de bloemisterij tegenkomen, de dames van de bloemisterij op Oostpoort zullen bij toerbeurt de winkel ‘bemannen’. Dagelijks is er verse aanvoer van bloemen en planten. Uiteraard is het winkeltje te klein om het gehele assortiment van de bloemisterij aan te bieden, maar met een steeds wisselend assortiment komt de winkel een heel eind.

 

Van der Meer en Van der Schoot hopen op deze manier beter invulling te geven aan de klantvraag, en nodigen iedereen uit langs te komen in de beter gevulde locatie op Oostpoort (Fahrenheitstraat 5) of de nieuwe locatie in het Oosterpark (Groen van Prinstererstraat 3). Als het extra verkooppunt goed blijkt te werken, wil Van der Meer meerdere van dergelijke verkooppunten in de omgeving opzetten.

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Leerlingen Maritieme Academie Harlingen koppelen volgens nieuwe Europese richtlijn

05-11-2021

HARLINGEN - Leerlingen van de Maritieme Academie Harlingen hebben deze week praktijklessen gevolgd in het koppelen van de opleidingsschepen Prinses Máxima en Amalia.

GGD Fryslân weekbericht 29 oktober tot en met 4 november 2021

05-11-2021

HARLINGEN - Recordaantal besmettingen, meer vraag naar vaccinaties.

Voorbeschouwing fc Harlingen - vv Zevenhuizen

05-11-2021

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 neemt het zondag op tegen Zevenhuizen en Pupil van de Week Dani trapt af.

Reacties

Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Hubo-Faber Hubo-Faber Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock BENG Evenementen BENG Evenementen