Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Bloemisterij van der Meer keert terug naar het Oosterpark

05-11-2021

HARLINGEN - Tot 2018 was Bloemisterij Auke van der Meer gevestigd aan de Groen van Prinstererstraat 2.

Na de verhuizing naar de Fahrenheidsstraat 5 op de Oostpoort bij Midlum werden de geluiden steeds luider. Het vertrek van de Bloemisterij had bij haar ouwe trouwe klandizie geleid tot een groot gemis en voor velen was de weg naar de nieuwe locatie een stap te ver. 

 

Auke gaf in de HC rubriek "de ondernemer" al aan dat zijn grootste wens was, dat de naam van de bloemisterij voor de toekomst behouden blijft. Een eerste stap in die richting is gevonden in de samenwerking met Marten van der Schoot, die al jaren de kerstbomenverkoper bij van der Meer is en sinds enkele maanden de organisatie van Bloemisterij van der Meer actief ondersteund.

 

Auke heeft hierdoor meer ruimte gekregen om de inkoop verder te optimaliseren om zo de groothandelsactiviteiten uit te breiden. Daarnaast kan hij het assortiment verbreden en voor een goed gevulde winkel zorgen. Onder andere door een extra inkoopronde bij de snijbloemen, is er zeven dagen in de week een royaal aanbod van verse snijbloemen.

 

Auke en Martin gaan vanaf woensdag 10 november een groot deel van de producten van Bloemisterij van der Meer weer in het Oosterpark aan de man brengen. Ruim een maand geleden heeft Van der Schoot het pand van fietsenmaker La Roi overgenomen, waarna direct begonnen is met het ombouwen en inrichten van de winkel. Hier zullen ook de nodige accessoires worden verkocht. Jolanda, Martens vrouw, is eveneens al jaren actief binnen Bloemisterij van der Meer. Samen met dochter Lisa heeft ze het voortouw genomen voor de inrichting van de winkel en de accessoires.

 

"Van der Meer vdS, bloemen, planten & meer"

Met de naam van de winkel hebben van der Meer en de van der Schoot’s invulling willen geven aan bovenstaande: "Van der Meer vdS, bloemen, planten & meer", het winkelconcept welke komende woensdag 10 november met een feestelijk tintje haar deur(en) zal openen. Naast een leuke openingsaanbieding ligt er voor elke betalende klant een presentje klaar!

 

In de winkel zult u ook andere bekende gezichten uit de bloemisterij tegenkomen, de dames van de bloemisterij op Oostpoort zullen bij toerbeurt de winkel ‘bemannen’. Dagelijks is er verse aanvoer van bloemen en planten. Uiteraard is het winkeltje te klein om het gehele assortiment van de bloemisterij aan te bieden, maar met een steeds wisselend assortiment komt de winkel een heel eind.

 

Van der Meer en Van der Schoot hopen op deze manier beter invulling te geven aan de klantvraag, en nodigen iedereen uit langs te komen in de beter gevulde locatie op Oostpoort (Fahrenheitstraat 5) of de nieuwe locatie in het Oosterpark (Groen van Prinstererstraat 3). Als het extra verkooppunt goed blijkt te werken, wil Van der Meer meerdere van dergelijke verkooppunten in de omgeving opzetten.

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Leerlingen Maritieme Academie Harlingen koppelen volgens nieuwe Europese richtlijn

05-11-2021

HARLINGEN - Leerlingen van de Maritieme Academie Harlingen hebben deze week praktijklessen gevolgd in het koppelen van de opleidingsschepen Prinses Máxima en Amalia.

GGD Fryslân weekbericht 29 oktober tot en met 4 november 2021

05-11-2021

HARLINGEN - Recordaantal besmettingen, meer vraag naar vaccinaties.

Voorbeschouwing fc Harlingen - vv Zevenhuizen

05-11-2021

HARLINGEN - Fc Harlingen 1 neemt het zondag op tegen Zevenhuizen en Pupil van de Week Dani trapt af.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Fotografie Dorus Fotografie Dorus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation