Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Blamage fc Harlingen 1 tegen vv Langweer 1

08-04-2022

HARLINGEN - De doordeweekse wedstrijd tegen Langweer is voor fc Harlingen 1 op een deceptie uitgelopen.

De ploeg die het hele seizoen stijf onderaan staat, leek de ideale tegenstander voor een overwinning. Niets bleek minder waar: daar waar fc Harlingen de beste kansen niet benutte, bleek één schot op doel door Langweer voldoende voor een punt.

 

Een herfstachtige donderdagavond was het met harde wind dwars over het veld en regenbuien. Het weer zat al niet mee toen Pieter Wesseloo, Youri Bouma, Stefan Adema, Jens van Sluis, Mateusz IJpe, Ivo Wilkeshuis, Frank Claasz Coockson, Bas Helfferich, Arjan Outhuyse, Remko Zandberg en Sander Zeilmaker klaar stonden voor de aftrap tegen hekkensluiter Langweer.

 

Eigenlijk is de eerste alinea van dit verslag al voldoende om de wedstrijd samen te vatten. fc Harlingen kreeg binnen tien minuten al twee keer de kans om de score te openen. Sander Zeilmaker kopte echter net naast het doel en vijf minuten later schoot Mateusz IJpe over. De thuisploeg had veelvuldig de bal en Langweer had eigenlijk niets te vertellen. De wind speelde ook enigszins een rol, want veel ballen waaiden over de zij- of achterlijn. Het duurde uiteindelijk tot de veertigste minuut voordat Bas Helfferich de bal op maat kreeg aangespeeld, 'de zestien' inliep en de bal langs de doelman in het doel kreeg: 1-0. Dik verdiend ook op dat moment. Kort voor rust had fc Harlingen op een 2-0 voorsprong moeten komen toen de inzet van Sander Zeilmaker richting het lege doel rolde. De verdediger van Langweer was echter net op tijd om de bal voor de doellijn weg te houden.

 

De tweede helft begon met hetzelfde beeld. fc Harlingen had de bal en Langweer was allang blij dat het verschil nog maar één doelpunt was. Wat Harlingen ook deed het lukte niet om te scoren. Zo bleef het heel lang 1-0 en langs de zijlijn werd al gevreesd dat Langweer wel eens uit het niets zou kunnen scoren. En dat gebeurde ook. Een kwartier voor tijd probeerde Langweer het van afstand. Hun allereerste schot op doel van de wedstrijd verraste doelman Wesseloo dusdanig dat de bal tussen zijn benen door het doel inrolde: 1-1! Onvoorstelbaar, maar waar. Aan de andere kant kreeg Remko Zandberg een grote kans om orde op zaken te stellen, maar zijn schot voor een praktisch leeg doel ging hoog over. Het inbrengen van Allard Hoekstra en Marco Zeilmaker voor Bas Helfferich en Sander Zeilmaker bracht geen verandering in de stand. In de slotfase kreeg Langweer nog een vrije trap net buiten het strafschopgebied, maar deze kon met enige moeite door Pieter Wesseloo worden gekeerd. Gelukkig maar, anders was de avond voor fc Harlingen helemaal rampzalig verlopen. Met de uitwedstrijden tegen Warga en Bakkeveen in het vooruitzicht zal het toch echt beter moeten om een mooi resultaat te behalen.
 

Fc Harlingen 1 naar Warga

Zondag speelt fc Harlingen een uitwedstrijd in Warga. Een ploeg waar fc Harlingen het in het verleden altijd lastig mee heeft. Warga is fc Harlingen inmiddels tot op twee punten genaderd, maar heeft ook nog twee wedstrijden tegoed. Warga verloor al zes wedstrijden op rij niet en fc Harlingen is al weken niet in haar beste doen, dus zal het een hele klus worden om de punten mee naar huis te nemen. De aftrap in Warga is zondag om 14.00 uur.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Kom genieten bij dé Irish Pub van Harlingen!

08-04-2022

HARLINGEN - Bij The Shamrock aan de Grote Bredeplaats kun je genieten van verschillende bieren en whiskeys en als je een sportwedstrijd wilt zien, ben je hier zeker weten op de juiste plaats!

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

08-04-2022

HARLINGEN - Zaterdag 9 april is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Aanmelding 71e editie Lanenkaatsen van start!

08-04-2022

HARLINGEN - Nog een kleine 2 maanden en dan is de 71e editie van het Lanenkaatsen weer losgebarsten met een mix van spanning, humor en sensatie.

Reacties

Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen
The Shamrock The Shamrock De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen