Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Bijzonder geslaagd muzikaal en dans optreden Hosanna

12-04-2019

HARLINGEN – Zaterdagavond 6 april verleden was de Waddenhal tribune goed gevuld met een paar honderd Harlingers die kwamen kijken en luisteren naar het muzikale én dans talent van Hosanna leden.

Bijzonder geslaagd muzikaal en dans optreden Hosanna Foto: Nelly Romar.

Talent is er zeker want de jeugdopleidingen bij zowel bij het slagwerk als bij de Color Guard kent een mooi aantal kinderen die, zo bleek op de uitvoering bijzonder veel plezier beleven aan hun lidmaatschap bij de muziekvereniging. Plan was om de nieuwe uniformen te presenteren maar dat strandde omdat de kledij nog in Portugal op transport lag te wachten. De muzikale en dans prestaties namen de teleurstelling over die uniformen volledig weg. Genoten werd er volop van zowel de ‘oude garde’ met een schitterende Dutch medley waarin o.a. ‘Meeuwis, Blof, Borsato’ etc. waren te beluisteren, als ook de jeugd die ook hun muziekstukken perfect uitvoerde. De slotmars toonde de complete groep inclusief Color Guard zoals ze zich morgen op de Vlootdag (11.00 uur Zuiderhaven) en op koningsdag zullen presenteren. Op Koningsdag in de nieuwe uniformen.

 

De opbouw in de Waddenhal werd door de lady speaker Marjolein Dotinga weer als vanouds tot stand gebracht. Het vertederende optreden van de kids en cadets Colorguard, o.l.v. Aniek Buikhuizen, de ‘grote’ colorguard groep met een mooie show, olv. Jamie Gongrijp en Manon Heida, de AMV-muzikantjes waarbij de leiding berust bij Rene Attema, Karin en Yvonne Hoekstra, de jeugdgroep slagwerk, Bram Jorissen en Stefanie Bes en dan de ‘grote showband’ die ook instructie krijgt van Jorissen. De jeugd van Hosanna komt ook met een show op concoursen in actie dit jaar in Steins en Assen. Verder komt Hosanna, soms versterkt met leden van de muziekgroep Opmaat uit Berlikum, 14 keer in actie met ‘buitendeur optredens’. 

 

In het slotwoord zei de voorzitter van Hosanna, Joop van der heide, dat hij bijzonder trots is om leiding te mogen geven aan zo’n leuke talentvolle groep leden. Hij dankt de aanwezigen voor hun komst en de leiding van de avond, voorbereid door Manon Heida en Albert en Gesina Dotinga samen met Wouter en Karin Zijlstra, voor hun inzet. Het transport van al het materiaal werd door Wijnholt Koeriersdiensten weer veilig teruggebracht naar het muziekgebouw. Ook de leden van muziekgroep Menaldum werd bedankt voor hun werk op de vloer, het aanbrengen van een ondervloer voor de choreografie van de Color Guard. Een zeer geslaagde muikale dansavond kwam daar mee aan het einde. Bijgaand foto werk is van Nelly Romar.

 

Muziek

Meer nieuws

Nynke Nicolai beklimt hardlopend de Mont Ventoux in de strijd tegen ALS

12-04-2019

HARLINGEN - Met een team van 50 personen gaat Nynke Nicolai op 25 mei a.s. de Mont Ventoux hardlopend beklimmen tijdens de tourduALS 2019.

Beleving centraal tijdens opening toeristisch seizoen Harlingen

12-04-2019

HARLINGEN - Harlingen verwelkomt jou aan zee!

Tall Ships Races in 2022 opnieuw naar Harlingen!!

12-04-2019

HARLINGEN - Harlingen omarmt derde editie van ‘s werelds grootste zeilevenement voor trainees!

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Dio Jurien Dio Jurien Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant