Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

BigHunt actie in Harlingen een groot succes!

09-05-2022

HARLINGEN - Afgelopen week heeft Van Campen & Dijkstra in Harlingen, tevens zelfstandig adviseur van RegioBank, een succesvolle actie gehouden voor de kinderen in Harlingen en omstreken.

Om kinderen op een ludieke manier aan het sparen te krijgen, organiseerde zij in de tweede week van de meivakantie de BigHunt actie.

 

BigHunt

Twintig rode spaarvarkens met het RegioBank logo werden verstopt in de stad en kids konden deze gaan zoeken. Zo lagen deze verstopt in parkjes en speeltuinen. De ’BigHunters’ die deze biggen als eerste vonden, mochten de spaarvarkens houden. En wat bleek. In Harlingen zijn een hoop goede en fanatieke BigHunters bezig geweest. Soms met behulp van ’BigHints’. Binnen vijf dagen hebben de twintig biggen een nieuwe eigenaar gevonden.

 

Extra prijs

Alle biggen waren voorzien van een kluissleutel. Maar de helft van deze sleutels paste op de kluis. BigHunters konden bij de RegioBank vestiging kijken of ze de kluis konden kraken, waar het ’goud’ in lag. Er zijn nog een aantal BigHunters die nog niet langs zijn geweest. Dus doe dat nog even! Wie weet win je nog een extra prijs naast je nieuwe spaarpot.

 

Sparen in belangrijk

Met deze actie wilden Reynold en Camilla op een ludieke manier kinderen voorzien van een nieuwe spaarpot om ze in aanraking te laten komen met het begrip ‘sparen’. Een spaarpot, maar ook zakgeld, is namelijk het ideale middel om te starten met sparen. Hiermee leren kinderen omgaan met geld en zo oefenen zij stap voor stap met geld om te gaan, waar ze later profijt van hebben. Spelenderwijs worden de verschillende munten herkend en leren zij dat als je iets wilt kopen, dat je er voor moet sparen. Kinderen hebben allerlei mooie dromen en Van Campen & Dijkstra en RegioBank, de enige bank in Harlingen, vinden het belangrijk om te helpen samen deze dromen waar te maken.

 

De BigHunt was een eigen initiatief van Van Campen & Dijkstra in Harlingen en geen collectieve actie van RegioBank waardoor deze actie alleen lokaal is gevoerd. En wat een succes. Op naar de volgende editie in 2023!

 

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Okke Hel aanwezig in Grou

09-05-2022

HARLINGEN - Roeisloepenrace Grou door de ogen van de Danser.

Fc Harlingen 1 eenvoudig langs De Sweach

09-05-2022

HARLINGEN - Zondag speelde fc Harlingen 1 de thuiswedstrijd tegen De Sweach.

Vriendjes- en vriendinnetjesmiddag bij HMHC

09-05-2022

HARLINGEN - Op vrijdag de 13e mei is het weer zover: vriendjes- en vriendinnetjesmiddag bij de jongste jeugd van HMHC.

Reacties

Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen The Shamrock The Shamrock Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg The Shamrock The Shamrock Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Copini Opticiëns Copini Opticiëns