Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

BigHunt actie in Harlingen een groot succes!

09-05-2022

HARLINGEN - Afgelopen week heeft Van Campen & Dijkstra in Harlingen, tevens zelfstandig adviseur van RegioBank, een succesvolle actie gehouden voor de kinderen in Harlingen en omstreken.

Om kinderen op een ludieke manier aan het sparen te krijgen, organiseerde zij in de tweede week van de meivakantie de BigHunt actie.

 

BigHunt

Twintig rode spaarvarkens met het RegioBank logo werden verstopt in de stad en kids konden deze gaan zoeken. Zo lagen deze verstopt in parkjes en speeltuinen. De ’BigHunters’ die deze biggen als eerste vonden, mochten de spaarvarkens houden. En wat bleek. In Harlingen zijn een hoop goede en fanatieke BigHunters bezig geweest. Soms met behulp van ’BigHints’. Binnen vijf dagen hebben de twintig biggen een nieuwe eigenaar gevonden.

 

Extra prijs

Alle biggen waren voorzien van een kluissleutel. Maar de helft van deze sleutels paste op de kluis. BigHunters konden bij de RegioBank vestiging kijken of ze de kluis konden kraken, waar het ’goud’ in lag. Er zijn nog een aantal BigHunters die nog niet langs zijn geweest. Dus doe dat nog even! Wie weet win je nog een extra prijs naast je nieuwe spaarpot.

 

Sparen in belangrijk

Met deze actie wilden Reynold en Camilla op een ludieke manier kinderen voorzien van een nieuwe spaarpot om ze in aanraking te laten komen met het begrip ‘sparen’. Een spaarpot, maar ook zakgeld, is namelijk het ideale middel om te starten met sparen. Hiermee leren kinderen omgaan met geld en zo oefenen zij stap voor stap met geld om te gaan, waar ze later profijt van hebben. Spelenderwijs worden de verschillende munten herkend en leren zij dat als je iets wilt kopen, dat je er voor moet sparen. Kinderen hebben allerlei mooie dromen en Van Campen & Dijkstra en RegioBank, de enige bank in Harlingen, vinden het belangrijk om te helpen samen deze dromen waar te maken.

 

De BigHunt was een eigen initiatief van Van Campen & Dijkstra in Harlingen en geen collectieve actie van RegioBank waardoor deze actie alleen lokaal is gevoerd. En wat een succes. Op naar de volgende editie in 2023!

 

 

Algemeen Bedrijfsleven

Meer nieuws

Okke Hel aanwezig in Grou

09-05-2022

HARLINGEN - Roeisloepenrace Grou door de ogen van de Danser.

Fc Harlingen 1 eenvoudig langs De Sweach

09-05-2022

HARLINGEN - Zondag speelde fc Harlingen 1 de thuiswedstrijd tegen De Sweach.

Vriendjes- en vriendinnetjesmiddag bij HMHC

09-05-2022

HARLINGEN - Op vrijdag de 13e mei is het weer zover: vriendjes- en vriendinnetjesmiddag bij de jongste jeugd van HMHC.

Reacties

Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wellheat Shop Wellheat Shop Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Hubo-Faber Hubo-Faber Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Karsten Wonen Karsten Wonen Wellheat Shop Wellheat Shop Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Copini Opticiëns Copini Opticiëns