Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

BEO Dames 1 – V.V.H. Dames 1

02-03-2022

HARLINGEN - Na maanden mogen uitrusten was het eindelijk zover dat de dames van Harlingen het veld weer eens mochten betreden.

Na wat pech tijdens de start met wat corona gevallen werd deze wedstrijd er zo even tussen gepropt, twee dagen van te voren een verzoek. De dames van Harlingen zo flexibal als ze zijn hapten hier natuurlijk direct op toe. Dus op vrijdagavond op weg daar Bakhuizen het team dat de eerste plaats weet te bemachtigen in de competitie. Er zou dus gestunt moeten worden deze avond. Met een kleine voorbespreking met coach Anton was het met name de bedoeling dat we vanaf het begin energie, wilskracht en overtuiging zouden laten zien.


De eerste twee sets werden er met de volgende zes speelsters gestart Iris en Mirthe op de buiten, Manon en Regina op de mid, Yvette op de spelverdeling, Anniek op de diagonaal en Kyra als libero. Op de bank hadden we nog tot onze beschikking Ilse en Lisanne. Senna moest deze wedstrijd helaas laten voorbij gaan i.v.m. een griep en Anique die helaas met knieblessure zit.


Harlingen begon de wedstrijd door druk te bieden in het achterveld van BEO waardoor de aanval aan hen kant er niet doorheen kwam. Harlingen zelf was erg scherp aan het net en ook de verdediging stond goed op de lijn waardoor er weinig ballen direct op de vloer vielen aan de kant van Harlingen. Manon die geweldige serveseries liet zien waardoor de dames van Harlingen steeds de voorsprong pakten en hielden. De eerste twee sets werden met 22-25 en 23-25 gewonnen.


De derde set werd er gespeeld met de zelfde zes spelers. Ook deze set was het Harlingen die steeds de voorsprong had. Maar BEO die steeds meer in hun eigen spel kwam hielden de voorsprong steeds klein waardoor de dames van Harlingen harder moesten werken om de punten binnen te slepen. De set en tevens wedstrijdwinst werden door de dames van Harlingen binnengehaald.

 

De afgelopen drie sets werden vol passie, wilskracht, overtuiging en energie gespeeld. Bij elk punt straalden wij deze eigenschappen uit volgens coach Anton. Een wedstrijd waar we met zijn allen erg trots op zijn.


Ohja en de laatste set... Naja we waren moe en had iedereen kreeg wat last van de blessures die binnen het team spelen per speler.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Overstappunten nu ook in Harlingen en Firdgum (video)

02-03-2022

HARLINGEN - Op woensdag 2 maart onthulden wethouders Schoute (gemeente Harlingen) en De Pee (gemeente Waadhoeke) in Harlingen en Firdgum twee zogenaamde Toeristische Overstappunten (TOP).

Is het mogelijk om te veel koffie te drinken?

02-03-2022

HARLINGEN - In Nederland, en dus ook in Harlingen, houden we van een lekker kopje koffie.

Oefencampagne fc Harlingen VR2 van start met jubileumwedstrijd

02-03-2022

HARLINGEN - De oefencampagne van de dames van fc Harlingen VR2 is afgelopen zaterdag van start gegaan met een soort jubileumwedstrijd georganiseerd door de dochters van Lisa Ligthart, Lizzy en Kikki.

Reacties

IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events Zensa Moda Zensa Moda Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats Food 80/20 Food 80/20 Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten