HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Benefietuitzending voor Radiolichtschip

06-09-2021

HARLINGEN - Een groep vrienden van het radiolichtschip Jenni Baynton organiseert op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 een benefietuitzending.

De benefietuitzending moet de werfbeurt voor het prachtige rode lichtschip dat in de haven van Harlingen ligt financieel mogelijk te maken.

 

Aan de uitzending wordt medewerking verleend door radioprogrammamakers en eigenaren van radiostations uit het hele land en zelfs daarbuiten. Het trotse schip is aan een flinke “onderwater-onderhoudsbeurt” toe. Mede door de beperkingen van de pandemie is de stroom inkomsten van de vrijwilligers flink gekrompen en de werfbeurt zit er voorlopig even niet in. Daarom heeft de groep “Vrienden van Jenni Baynton”  de actie op touw gezet.

 

Van vrijdagochtend 09.00 uur tot zondagavond 18.00 uur wordt er door diskjockeys uit Nederland en België en top 333 uitgezonden waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de ouderwetse vinyl platen. De uitzendingen zijn in heel Nederland op diverse AM frequenties te beluisteren.

 

Gedurende de dagen van de uitzending is het schip elke dag van 09.00 tot 16.30 open voor het publiek. Het entreegeld helpt het doel van de actie te steunen. In verband met corona kunnen er steeds 6 mensen gedurende een half uur aan boord voor een rondleiding en een kijkje in de grote studio die voor de gelegenheid is gebouwd. Het bezoek is dubbel de moeite waard omdat er een aantal zeer professioneel gebouwde modellen van beroemde zendschepen ten toon wordt gesteld. Aan boord van de Jenni Baynton bevindt zich normaal altijd al een model van ca. 30 centimeter, maar het grote zusje van bijna een meter is in het weekend ook te zien.

 

Tussen de plaatjes door die in de top 333 staan is nog volop ruimte voor verzoekplaten die (uiteraard tegen een donatie) door de disk jockeys worden gedraaid.

 

Voor wie langs wil komen, graag vooraf aanmelden via jennibaynton@hotmail.com. Bij de ingang moet een bewijs van inenting, negatieve test of herstel getoond worden.  

 

Algemeen Evenement Muziek

Meer nieuws

Harry Greve gitaar- en basgitaarlessen: flexibiliteit de nieuwe norm!

06-09-2021

HARLINGEN - In het nieuwe lesseizoen is flexibiliteit de norm bij Harry Greve gitaar- en basgitaarlessen.

Zomer aan Zee: Vliegerspektakel Harlinger strand '21

06-09-2021

HARLINGEN - Als afsluiter van het strandproject Zomer aan Zee was er vrijdag 3 september een Vliegerspektakel voor de Harlinger basisschooljeugd op het strand.

Optimist on Tour in Harlingen!

06-09-2021

HARLINGEN - Maandag 6 en dinsdag 7 september meert Optimist on Tour aan bij de Maritieme Academie in Harlingen.

Reacties

VVD Harlingen VVD Harlingen CDA Harlingen CDA Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï NIVO Groep NIVO Groep Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harlinger Belang Harlinger Belang Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE IJssalon Min12 IJssalon Min12 BENG Evenementen BENG Evenementen
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje GroenLinks Harlingen GroenLinks Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Visie Events Visie Events