Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Benefietuitzending voor Radiolichtschip

06-09-2021

HARLINGEN - Een groep vrienden van het radiolichtschip Jenni Baynton organiseert op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 september 2021 een benefietuitzending.

De benefietuitzending moet de werfbeurt voor het prachtige rode lichtschip dat in de haven van Harlingen ligt financieel mogelijk te maken.

 

Aan de uitzending wordt medewerking verleend door radioprogrammamakers en eigenaren van radiostations uit het hele land en zelfs daarbuiten. Het trotse schip is aan een flinke “onderwater-onderhoudsbeurt” toe. Mede door de beperkingen van de pandemie is de stroom inkomsten van de vrijwilligers flink gekrompen en de werfbeurt zit er voorlopig even niet in. Daarom heeft de groep “Vrienden van Jenni Baynton”  de actie op touw gezet.

 

Van vrijdagochtend 09.00 uur tot zondagavond 18.00 uur wordt er door diskjockeys uit Nederland en België en top 333 uitgezonden waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de ouderwetse vinyl platen. De uitzendingen zijn in heel Nederland op diverse AM frequenties te beluisteren.

 

Gedurende de dagen van de uitzending is het schip elke dag van 09.00 tot 16.30 open voor het publiek. Het entreegeld helpt het doel van de actie te steunen. In verband met corona kunnen er steeds 6 mensen gedurende een half uur aan boord voor een rondleiding en een kijkje in de grote studio die voor de gelegenheid is gebouwd. Het bezoek is dubbel de moeite waard omdat er een aantal zeer professioneel gebouwde modellen van beroemde zendschepen ten toon wordt gesteld. Aan boord van de Jenni Baynton bevindt zich normaal altijd al een model van ca. 30 centimeter, maar het grote zusje van bijna een meter is in het weekend ook te zien.

 

Tussen de plaatjes door die in de top 333 staan is nog volop ruimte voor verzoekplaten die (uiteraard tegen een donatie) door de disk jockeys worden gedraaid.

 

Voor wie langs wil komen, graag vooraf aanmelden via jennibaynton@hotmail.com. Bij de ingang moet een bewijs van inenting, negatieve test of herstel getoond worden.  

 

Algemeen Evenement Muziek

Meer nieuws

Harry Greve gitaar- en basgitaarlessen: flexibiliteit de nieuwe norm!

06-09-2021

HARLINGEN - In het nieuwe lesseizoen is flexibiliteit de norm bij Harry Greve gitaar- en basgitaarlessen.

Zomer aan Zee: Vliegerspektakel Harlinger strand '21

06-09-2021

HARLINGEN - Als afsluiter van het strandproject Zomer aan Zee was er vrijdag 3 september een Vliegerspektakel voor de Harlinger basisschooljeugd op het strand.

Optimist on Tour in Harlingen!

06-09-2021

HARLINGEN - Maandag 6 en dinsdag 7 september meert Optimist on Tour aan bij de Maritieme Academie in Harlingen.

Reacties

Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail IJssalon Min12 IJssalon Min12 The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Zensa Moda Zensa Moda Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok