Ga jij naar klas 3?

Ga jij naar klas 3?

Houd jij van sport óf vind jij dienstverlenende (zorg)beroepen leuk?
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Belactie HMHC en Vriendenloterij voor nieuwe keuken

06-11-2019

HARLINGEN - Op 13 november organiseert HMHC i.s.m. de Vriendenloterij een belactie met als doel het realiseren van een nieuwe keuken op de club.

De keuken is al langere tijd toe aan een flinke renovatie en dat kost veel geld. Om deze reden is de samenwerking met de Vriendenloterij bedacht.

 

Hoe werkt de actie?

Vrijwilligers van HMHC bellen op 13 november naar alle leden en ouders van leden met de vraag of zij één of meerdere loten willen kopen van de Vriendenloterij. De helft van de lotprijs gaat direct naar onze club, de andere helft naar een van de maatschappelijke doelen van de Vriendenloterij. Deelnemers maken kans op mooie prijzen oplopend tot € 100.000, -. Een (extra) lot kost € 13,75 per trekking en 50% van de inleg gaat direct naar de club. Er zijn 14 trekkingen per jaar en opzeggen kan op elk gewenst moment.

 

Waarom samenwerken met de Vriendenloterij?

De Vriendenloterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Ook steunt de Vriendenloterij mensen in hun ambitie om een bijdrage aan de maatschappij te leveren. Deze doelstellingen spreken de club erg aan.

 

Frank Burkels, voorzitter HMHC: “Natuurlijk is ons primaire doel het realiseren van een nieuwe keuken voor onze vereniging. Dat is voor ons een belangrijke stap omdat het de sociale functie van ons clubhuis verder versterkt. Het is ook de plek waar leden en bezoekers elkaar na de training treffen of bij wedstrijden in het weekend ontmoeten en bijpraten. Een investering in een keuken is iets waar we als club voor moeten sparen, we hopen dan ook dat veel leden meedoen. Wij als hockeyclub dragen graag bij aan mensen in beweging brengen, want hockey is een sport voor iedereen. Ook de Vriendenloterij draagt op deze manier een steentje bij aan een maatschappij, waarin iedereen kan meedoen. En wellicht brengen we andere verenigingen in Harlingen op een idee om ook een dergelijke actie te starten.”

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

De Meiden van Zeerobben

06-11-2019

HARLINGEN - VR1 doet het nog steeds erg goed in haar competitie.

Jeugdjournaal Zeerobben

06-11-2019

HARLINGEN - Voor veel teams bleek afgelopen weekend maar weer dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

Dijkstra en Geelhoed airco service Squash competitie

06-11-2019

HARLINGEN - De Dijkstra en Geelhoed airco service Squash competitie is weer van start gegaan

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Fotografie Dorus Fotografie Dorus Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus BENG Evenementen BENG Evenementen VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Hotel Restaurant Zeezicht Hotel Restaurant Zeezicht IJssalon Min12 IJssalon Min12 Greenart Production Greenart Production De Lichtboei De Lichtboei Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Karsten Wonen Karsten Wonen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona