Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Bekervoetbal senioren Zeerobben

23-09-2022

HARLINGEN - Voor sommigen is de bekercompetitie meer een voorbereiding op de reguliere competitie dan een streven om de volgende ronde te bereiken.

Bekervoetbal senioren Zeerobben Foto: Frans Bode.

Terwijl anderen meteen vol inzetten voor een vervolg in het bekeravontuur. Zeerobben doet het de laatste jaren goed in de beker en weet vrijwel elk seizoen de voorronde te overleven en zich te plaatsen voor de knock-out-fase. Want je weet maar nooit welke naam er uit de koker rolt. Het kan soms zeer aantrekkelijke duels opleveren. En als je het geluk hebt dat je dan ook nog eens thuis loot…


Zeerobben 1 begon o.l.v. de nieuwe hoofdtrainer Henk Konings sterk aan het bekertoernooi door meteen met 1-6 van zondag 2e-klasser Drachten te winnen. Een week later werd er thuis van competitiegenoot Frisia teleurstellend met 1-2 verloren. Maar een week later werd de laatste poulewedstrijd overtuigend met 4-0 gewonnen van 1e klasser FVC waardoor het 1e doorgaat in de beker.


Voor de beloftes van Zeerobben begon het bekertoernooi niet goed met een 2-1 nederlaag in en tegen Makkum. Maar het herstel kwam een week later toen er met 6-1 van Leovardia werd gewonnen en weer een week later met 1-4 van Hardegarijp waardoor ook de beloftes door gaan in de beker.

 

Het 3e begon met een knap gelijkspel tegen Foarut (1-1) en AVC (3-3). De laatste wedstrijd tegen Franeker ging helaas met 3-2 verloren waardoor ze niet doorgaan naar de knock-out fase.

 

Het 4e tenslotte verloor met 3-1 van Waterpoort Boys maar won op een doordeweekse avond met 2-1 van SSS’68. De laatste wedstrijd tegen Beetgum eindigde in 1-1 en dus ook einde bekeravontuur voor het 4e

 

De vrouwen van VR1 verloren de eerste bekerwedstrijd van het sterke L. Zwaluwen met 3-1 maar wonnen vervolgens van Frisia. Hiermee lijkt het bekeravontuur voor de vrouwen ten einde.

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Programma komend weekend HMHC

23-09-2022

HARLINGEN - Na het drukke maar ook wat verregende weekend met de Super Sunday van afgelopen week is er ook komende weekend weer veel te beleven aan de Westerzeedijk bij HMHC.

Het Alternatief 115 zonder Bert en Tiede maar met Balki

23-09-2022

HARLINGEN - Vanavond een alternatieve het Alternatief.

Voorbeschouwing: Zeerobben – SC Joure

23-09-2022

HARLINGEN - Nieuw hoofdstuk.

Reacties

Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Wellheat Shop Wellheat Shop Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12
Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Zensa Moda Zensa Moda Wellheat Shop Wellheat Shop Karsten Wonen Karsten Wonen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen