Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Bakfiets ‘Keep 'em Rolling… Bak vol verhalen!’ door wijken en dorpen

24-02-2022

HARLINGEN - Wat speelt er in uw wijk?

Bakfiets ‘Keep 'em Rolling… Bak vol verhalen!’ door wijken en dorpen Foto: v.l.n.r. Saskia Lanting (sociaal werker gemeente), Erik de Groot (wehouder), toevallige passant, meneer van Ingen van Seun & Steun en meneer Bolman.

Graag leren wij u kennen en horen we uw verhaal of vraag. Zijn er mooie initiatieven, successen of misschien problemen die u met ons wilt delen? Laat van u horen en kom langs voor een goed gesprek aan één van onze twee bakfietsen.

Wethouder Erik de Groot: De bakfiets is een prachtig initiatief waarbij we laagdrempelig de wijken en dorpen in gaan. Het is een beetje terug naar het oude opbouwwerk van vroeger. Gewoon met inwoners in hun eigen omgeving in gesprek om te horen wat er speelt en hoe tevreden men is met hun leven en leefomgeving. Met de opgehaalde verhalen en informatie willen we de kwaliteit van onze dienstverlening verder verbeteren en optimaal aan laten sluiten op de wensen van onze inwoners. De bakfiets zetten we ook in om eenzaamheid te signaleren en aan te pakken. Om deze reden hebben we een extra bakfiets aangeschaft en sluit de gemeente Harlingen zich aan bij het convenant ‘Een tegen eenzaamheid’.  

 

Bakfietsen iedere donderdagochtend de wijken in

De bakfietsen en medewerkers zijn iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te vinden in steeds verschillende wijken van Harlingen, Wijnaldum of Midlum. Waar we precies gaan staan is een verrassing, omdat we willen dat het contact tussen u en ons spontaan ontstaat. U kunt ons herkennen aan de prachtige beschilderingen op de bakfietsen.

Kent u iemand die een praatje met ons op prijs zou stellen? Of iemand waar u zorgen over heeft? Laat het ons weten. En wilt u zelf een praatje maken? Zoekt u ons dan op? Wij kijken er naar uit!

 

Bakfietsproject is initiatief van welzijnsorganisaties, De Bouwvereniging en gemeente Harlingen

Het bakfietsproject is in juni 2021 gestart en is een samenwerking van De Bouwvereniging, De Skûle Welzijn en het Gebiedsteam van de gemeente. De wijkagenten, thuiszorg en de sociale dienst zijn ook al een keer mee op pad geweest. We hopen ook andere partijen te verwelkomen nodigen hen van harte uit om mee te gaan. 
 

 

Algemeen Gemeente Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Zeerobben met vol vertrouwen naar Groningen

24-02-2022

HARLINGEN - De naam Oranje Nassau Groningen heeft iets onaantastbaars en staat meestal garant voor kwaliteit en strijd om de bovenste plek.

Zeerobben JO17-1 kampioen van de hoofdklasse

24-02-2022

HARLINGEN - Het moest allemaal nog maar even.

Drie vrijwilligers Slachtofferhulp Nederland ontvangen Koninklijke Onderscheiding

24-02-2022

HARLINGEN - Op donderdag 17 februari mocht burgemeester Sybrand Buma van Leeuwarden maar liefst drie Koninklijke Onderscheidingen uitreiken.

Reacties

Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis The Shamrock The Shamrock Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Fotografie Dorus Fotografie Dorus De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats