Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Bakfiets ‘Keep 'em Rolling… Bak vol verhalen!’ door wijken en dorpen

24-02-2022

HARLINGEN - Wat speelt er in uw wijk?

Bakfiets ‘Keep 'em Rolling… Bak vol verhalen!’ door wijken en dorpen Foto: v.l.n.r. Saskia Lanting (sociaal werker gemeente), Erik de Groot (wehouder), toevallige passant, meneer van Ingen van Seun & Steun en meneer Bolman.

Graag leren wij u kennen en horen we uw verhaal of vraag. Zijn er mooie initiatieven, successen of misschien problemen die u met ons wilt delen? Laat van u horen en kom langs voor een goed gesprek aan één van onze twee bakfietsen.

Wethouder Erik de Groot: De bakfiets is een prachtig initiatief waarbij we laagdrempelig de wijken en dorpen in gaan. Het is een beetje terug naar het oude opbouwwerk van vroeger. Gewoon met inwoners in hun eigen omgeving in gesprek om te horen wat er speelt en hoe tevreden men is met hun leven en leefomgeving. Met de opgehaalde verhalen en informatie willen we de kwaliteit van onze dienstverlening verder verbeteren en optimaal aan laten sluiten op de wensen van onze inwoners. De bakfiets zetten we ook in om eenzaamheid te signaleren en aan te pakken. Om deze reden hebben we een extra bakfiets aangeschaft en sluit de gemeente Harlingen zich aan bij het convenant ‘Een tegen eenzaamheid’.  

 

Bakfietsen iedere donderdagochtend de wijken in

De bakfietsen en medewerkers zijn iedere donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur te vinden in steeds verschillende wijken van Harlingen, Wijnaldum of Midlum. Waar we precies gaan staan is een verrassing, omdat we willen dat het contact tussen u en ons spontaan ontstaat. U kunt ons herkennen aan de prachtige beschilderingen op de bakfietsen.

Kent u iemand die een praatje met ons op prijs zou stellen? Of iemand waar u zorgen over heeft? Laat het ons weten. En wilt u zelf een praatje maken? Zoekt u ons dan op? Wij kijken er naar uit!

 

Bakfietsproject is initiatief van welzijnsorganisaties, De Bouwvereniging en gemeente Harlingen

Het bakfietsproject is in juni 2021 gestart en is een samenwerking van De Bouwvereniging, De Skûle Welzijn en het Gebiedsteam van de gemeente. De wijkagenten, thuiszorg en de sociale dienst zijn ook al een keer mee op pad geweest. We hopen ook andere partijen te verwelkomen nodigen hen van harte uit om mee te gaan. 
 

 

Algemeen Gemeente Zorg & Welzijn

Meer nieuws

Zeerobben met vol vertrouwen naar Groningen

24-02-2022

HARLINGEN - De naam Oranje Nassau Groningen heeft iets onaantastbaars en staat meestal garant voor kwaliteit en strijd om de bovenste plek.

Zeerobben JO17-1 kampioen van de hoofdklasse

24-02-2022

HARLINGEN - Het moest allemaal nog maar even.

Drie vrijwilligers Slachtofferhulp Nederland ontvangen Koninklijke Onderscheiding

24-02-2022

HARLINGEN - Op donderdag 17 februari mocht burgemeester Sybrand Buma van Leeuwarden maar liefst drie Koninklijke Onderscheidingen uitreiken.

Reacties

De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok The Shamrock The Shamrock Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Food 80/20 Food 80/20 Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen