De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Anne van der Tuin nieuwe Jeugdvoorzitter Zeerobben

10-06-2021

HARLINGEN - Nadat voormalig jeugdvoorzitter Herke de Groot vanwege drukke werkzaamheden zijn functie van Jeugdvoorzitter had ingewisseld voor die van Algemeen bestuurslid, moest Zeerobben op zoek naar een nieuwe voorzitter voor de grote jeugdafdeling.

Anne van der Tuin nieuwe Jeugdvoorzitter Zeerobben Anne van der Tuin

Dat een zoektocht naar nieuwe vrijwilligers en functionarissen in Coronatijd geen gemakkelijke opgave is, zal duidelijk zijn.

Heel erg blij is Zeerobben dan ook dat het toch nog redelijk snel gelukt is iemand te vinden die het aan het aan meer veranderingen onderhevige jeugdbestuur kan toevoegen als hun voorzitter. En dan ook nog eens niet zomaar iemand. Nee, met de benoeming van Anne (Aone) van der Tuin krijgt het jeugdbestuur een voorman uit eigen geledingen, een Zeerob in hart en nieren, opgegroeid op het Oostersportpark en al op velerlei terreinen actief geweest als vrijwilliger binnen de club. Juist ook in Coronatijd was Anne nog zeer actief betrokken bij de organisatie en begeleiding van de onderlinge oefenwedstrijd, toernooitjes en andere activiteiten op competitieloze zaterdagen. En voor iemand die ondanks een drukke maatschappelijke positie als onderwijzer en vader in een jong gezin nog tijd vrij kan maken om in het verenigingsleven actief te zijn, is de stap naar een leidende positie als jeugdvoorzitter bij een club als Zeerobben met een grote en zeer actieve jeugdafdeling snel gemaakt.

Met de op handen zijnde Regio Cup in de maand juni komt langzaam maar zeker weer zicht op “normaal” competitievoetbal vanaf augustus. Heel de voetbalwereld kijkt er nu al naar uit. Weer wekelijks trainen, wedstrijden spelen, winnen, verliezen, feestjes vieren, teleurstellingen verwerken. Maar alles met elkaar beleven en het verenigingsleven weer inhoud geven, dat is waarnaar uitgekeken wordt. En met dat vooruitzicht lijkt de start van Anne van der Tuin perfect getimed!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Over de algenschermen naar de zee lopen

10-06-2021

HARLINGEN - Vanmorgen openden gedeputeerde Avine Fokkens van provincie Fryslân en wethouders Erik de Groot en Paul Schoute van gemeente Harlingen de drijvende pier in de Waddenzee.

Hockeynieuws van HMHC: komend weekend volop jeugdhockey

10-06-2021

HARLINGEN - Na de goede berichten vanuit de overheid over versoepeling van maatregelen voor sporters is er door vele vrijwilligers bij HMHC hard gewerkt om komende drie weekenden weer te kunnen hockeyen.

De meiden van Zeerobben

10-06-2021

HARLINGEN - En ook voor de meiden van Zeerobben begon afgelopen zaterdag de Regiocup met 2 wedstrijden.

Reacties

Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen De Omdraai De Omdraai Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn BENG Evenementen BENG Evenementen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock
Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Omdraai De Omdraai Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg The Shamrock The Shamrock