De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Ane Schaap HJO Zeerobben

10-12-2020

HARLINGEN - Terwijl er heel veel stilligt in de voetballerij, is Zeerobben alweer begonnen met de voorbereidingen op het nieuwe seizoen 2021/2022.

Vooruitblikken op de te verwachten teams en de indelingen daarvan en dan natuurlijk de juiste staf daarbij vastleggen. Het zou zomaar kunnen zijn dat er de komende weken meerdere berichten over trainersaanstellingen verschijnen, maar het begint nu met de aanstelling van Ane Schaap als nieuwe Hoofd Jeugdopleiding (HJO) bij Zeerobben.

Ane behoeft als persoon -en zeker ook als voetbaldier- nauwelijks nadere introductie. Van jongs af aan Zeerob in hart en nieren en ondanks zijn relatief jonge leeftijd al jaren gepokt en gemazeld in het (jeugd-)trainerschap. Ook beroepsmatig houdt Ane zich al bezig met opleiden als docent lichamelijk oefening op de RSG Simon Vestdijk. Daarnaast is Ane ook nog als voetballer actief in de A-selectie en maakte hij ook dit seizoen de nodige minuten in het eerste elftal.

 


Geen wonder dus dat Zeerobben bij Ane uitkwam toen het zich moest gaan oriënteren op een opvolger voor de vertrekkende HJO Koos Heising uit Bolsward. De nog steeds tot volle tevredenheid functionerende Koos Heising heeft te kennen gegeven het na 3 jaar Zeerobben tijd werd om plaats te maken voor een opvolger. Koos trad in 2017 aan als de eerste HJO ooit binnen Zeerobben en heeft sindsdien zelf mede inhoud gegeven aan de ontwikkeling van deze belangrijke functie binnen de organisatie.


Ane gaat dat stokje van hem overnemen bij de aanvang van het nieuwe seizoen, maar is zich nu reeds volop aan het voorbereiden op zijn nieuwe taak, waarvan verwacht mag worden dat hij die op zijn eigen manier vanuit de bestaande voetbalvisie binnen Zeerobben zal gaan invullen. Ane heeft al meegewerkt aan het updaten van het Jeugd Beleidsplan en weet dus van binnenuit wat er zoal van de HJO gevraagd zal worden. Hij is zich ook al aan het oriënteren op een technisch team om hem heen. Een team dat voor verdere professionalisering van de opleidingen binnen Zeerobben moet gaan zorgen.

Bestuur en jeugdbestuur tonen zich zeer ingenomen met de overeenkomst met Ane en zien uit naar een succesvolle samenwerking. Ane gefeliciteerd, Club gefeliciteerd!
 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Harlingen nog aantrekkelijker met toeristische arrangementen

10-12-2020

HARLINGEN - Een bezoek aan een stad wordt aantrekkelijker als je vooraf je bezoek kunt plannen.

Razende Roeland neemt geen gas terug, maar raast moedig voorwaarts

10-12-2020

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur staan ze weer klaar je metal vitamines bij Omroep RSH.

Reacties

De Omdraai De Omdraai Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Broodje Nuchter Broodje Nuchter De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Lichtboei De Lichtboei Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg Food 80/20 Food 80/20 Greenart Production Greenart Production Haarmode Cats Haarmode Cats Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Greenart Production Greenart Production Broodje Nuchter Broodje Nuchter Zensa Moda Zensa Moda De Omdraai De Omdraai BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber