Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Algemene oproep om 20 maart te gaan stemmen

19-03-2019

HARLINGEN - De meeste Harlingers zullen mij ondertussen wel hebben zien staan op de verkiezingsposters samen met een viertal PvdA-leden.

Nu kan ik hier van alles opschrijven over wat ik vind dat er in Fryslân moet gebeuren, maar dat ga ik niet doen. Ik vind het namelijk veel belangrijker dat iedereen gebruik maakt van een verworven recht dat nog maar slechts honderd jaar geldt, 12 december 1917 algemeen kiesrecht voor mannen en voor vrouwen was dit 28 september 1919. Hierdoor is er veel veranderd in Nederland en wonen wij in een land waar je trots op kunt zijn. Tijdens onze campagne heb ik te vaak gehoord: ik ga niet stemmen, wat is het nut? Maar bedenk dat wanneer de meerderheid er zo over denkt, de minderheid het voor het zeggen krijgt. Laat je niet leiden door de waan van de dag en laat je niet verleiden door de uitvergrote onvrede door sommige politici. Het gaat om de lange termijn. Over de vraag wat voor land willen wij zijn. Over een toekomst waarin iedereen weer een zeker bestaan op kan bouwen. Wij hebben op te veel verworvenheden ingeleverd.

 

Het kan zijn dat ik in de Provinciale Staten mijn opwachting mag maken en als dat zo is zal ik opkomen voor de belangen van Harlingen en voor andere zaken zoals goed en betaalbaar wonen voor iedereen op de plek waar zijn/haar hart ligt. Dat men wordt gewaardeerd om wie men is en dat we zorgen voor elkaar. Ik hoop jongeren aan te spreken zodat het hen duidelijk wordt dat zij hun toekomst niet over moeten laten aan oudere generaties, meepraten en meedoen is belangrijk. Je hoeft er geen politicus voor te zijn, ik ben het ook niet! Natuurlijk vind ik dat iedereen op de PvdA zou moeten stemmen, maar dat is geen realiteit. Daarom wil ik slechts één oproep doen: Ga morgen, 20 maart, naar de stembus!

 

Willem de Graaf

Nummer 11, lijst 2, PvdA

 

Politiek & Maatschappij

Meer nieuws

Jeugdoverzicht fc Harlingen

19-03-2019

HARLINGEN - Wederom een stormachtig weekend voor de voetballende jeugd bij fc Harlingen.

Wielervereniging WCT Ouwe Seun traint op Mallorca

19-03-2019

HARLINGEN - Afgelopen week zijn 8 leden van WCT Ouwe Seun op trainingskamp naar Mallorca geweest.

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 11 - 2019

19-03-2019

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 11 t/m 15 maart 2019.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg Haarmode Cats Haarmode Cats Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Karsten Wonen Karsten Wonen
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Dio Jurien Dio Jurien Hubo-Faber Hubo-Faber Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Ons Food&Wine Ons Food&Wine VVV Harlingen VVV Harlingen