Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Algemene Leden Vergadering fc Harlingen drukbezocht

18-12-2019

HARLINGEN - Maandag 9 december hield fc Harlingen weer haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering.

Nadat voorzitter Nico Beuker een 50-tal aanwezigen waaronder de Ere leden (oud-voorzitter) Henk Metz, Age Tichelaar, René Metz, Jan Helvrich en Lid van Verdienste Berend Visser had verwelkomd werd er eerst stilgestaan bij het overlijden van Kees Knier, Coby Hobma, Relly Mier, Hennie van der Hoek, Eelke Ligthart en Frans Hoekstra. Leden die fc Harlingen in het afgelopen jaar zijn ontvallen.

 

In zijn openingstoespraak benadrukte Beuker dat het bestuur zijn best doet met het reilen en zeilen van de club, maar dat ook de vrijwilligers, trainers en leiders zeer belangrijk zijn voor de club. De club groeit weer gestaag door na een kleine terugval en na een stabiel jaar zit de groei er nu gelukkig weer in. Mede door de vele aanwas bij de jongste jeugd maar ook bij de 60-plussers van het Walking Football zit de groei er goed in.

 

Toekomst

Beuker benadrukte ook dat de club steeds meer één wordt en de sfeer in de club is uitstekend. De activiteiten die er afgelopen jaar zijn geweest zoals het darttoernooi, de bingo, het jaarlijks Jeugdtoernooi, het familieweekend, het Best Of The Rest toernooi, de open panna jeugdkampioenschappen, de Pub Quiz, de Pietentraining, de kaartavonden, en nog veel meer activiteiten welke allemaal een groot succes werden.

 

De sponsorcommissie is weer compleet en zeer actief bezig binnen de club. Met onder andere een sponsoravond en het vinden van sponsoren laat de sponsorcommissie zien dat de gemeenschap weer achter onze club staat.

De mannen van het eerste elftal doen hun best en maken stappen vooruit. Ook de VR/MO tak is goed bezig maar een aantal dames en meisjes erbij zou natuurlijk mooi zijn.

 

De verbouwing is bijna geheel voltooid en hier was de inzet, net als met het leggen van de tegelpaden, van vrijwilligers zeer belangrijk waarvoor heel veel dank.

 

Agendapunten

Na de toespraak van Beuker werd overgegaan op de agenda van deze vergadering en was het eerste punt de notulen van de ALV van 17 december 2018 en deze werden zonder vragen door de vergadering goedgekeurd. Nadat ook de ingekomen stukken en mededelingen waren behandeld was het de beurt aan penningmeester René Metz voor het financieel verslag. Metz lichte de cijfers duidelijk toe en dit leverde geen vragen vanuit de vergadering op.

 

Vervolgens was het woord aan de kascommissie bij monde van Melle Hoekstra. Deze gaf aan dat zij de boeken zeer goed hadden gecontroleerd maar de penningmeester niet op een foutje hadden kunnen betrappen. Wel hadden zij een paar kleine aanbevelingen en deze worden meegenomen waarna hij de vergadering vroeg om de penningmeester decharge te verlenen, wat dan ook met een luid applaus werd gedaan.

 

Het volgende punt was de benoeming van de kascommissie. Melle Hoekstra en Johannes Dijkstra blijven zitten en Arjan Noordeloos treedt toe tot de kascommissie en Folly Bijlsma werd benoemd als reserve lid.

 

Begroting

Hierna was het woord weer aan René Metz met de begroting voor het seizoen 2020-2021. Metz lichtte opnieuw de cijfers zeer duidelijk toe en ook dit punt werd door de vergadering goedgekeurd. Hierna was de vaststelling van de contributie voor het seizoen 2020 -2021 aan de orde. Dit punt werd door Erik Zandberg toegelicht, vorig jaar is de contributie met 5,00 euro verhoogt, voor komend seizoen wil het bestuur dan ook geen contributieverhoging doorvoeren. Mede omdat er een stijging van aanwas van jonge leden gaande is willen we ten opzichte van andere verenigingen in de regio de contributie laag houden zodat de drempel laag blijft om bij fc Harlingen te komen voetballen. En ook dit voorstel kreeg de volledige instemming van de vergadering.

 

Rondvraag

Als laatste punt voor de pauze was er de rondvraag en hier werden een aantal vragen door een 4-tal leden gesteld. Na de pauze waarin eenieder even kon genieten van een consumptie werden de vragen vanuit de vergadering door het bestuur beantwoord. Dit gebeurde, nadat er enkele toezeggingen waren gedaan aan de vragenstellers, ook weer met de instemming van de vergadering.

 

Benoeming bestuursleden

Als laatste punt op de agenda stond benoeming van de bestuursleden. Siefko Jager was als bestuurslid kantinezaken aftredend en herkiesbaar. Er hadden zich geen tegenkandidaten aangemeld en dus werd Siefko Jager voor een nieuwe bestuurstermijn herbenoemd.

 

Hierna was het woord nogmaals aan voorzitter Beuker, die eenieder bedankte voor zijn aanwezigheid en inbreng op deze Algemene Leden Vergadering van fc Harlingen.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Barentsz Journaal editie 26, december 2019

18-12-2019

HARLINGEN - Eindstreep in zicht.

SALE bij Kamsma Schoenen!

18-12-2019

HARLINGEN - De opruiming is gestart.

Hubo Faber Harlingen: Uw vuurwerkverkooppunt!

18-12-2019

HARLINGEN - Over twee weken is het alweer Oud & Nieuw!

Reacties

Greenart Production Greenart Production Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Visie Events Visie Events De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Lichtboei De Lichtboei Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Haarmode Cats Haarmode Cats Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Broodje Nuchter Broodje Nuchter Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Food 80/20 Food 80/20 Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï
Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Greenart Production Greenart Production Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt