Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.

Afscheid en toetreding tijdens algemene ledenvergadering fc Harlingen

01-03-2023

HARLINGEN - Woensdag 22 februari hield fc Harlingen weer haar jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Afscheid en toetreding tijdens algemene ledenvergadering fc Harlingen
Na 10 jaar penningmeesterschap draagt René Metz het financiële stokje over aan Janny Stellingwerf.

Voorzitter Nico Beuker verwelkomde een 50-tal aanwezige leden maar nam ook afscheid van twee bestuursleden.

Voorzitter Nico Beuker vroeg zich openlijk af hoe het ging met de club. “We zijn een groeiende voetbalvereniging met een plezierige en fijne sfeer. En niet alleen het eerste elftal zet een goede prestatie neer, ook bij de Vrouwen en de jeugdteams zijn prima prestaties te zien. Mijn complimenten. We hebben het pico bello voor elkaar, met een prachtige accommodatie en veel activiteiten en daarvoor mogen we elkaar bedanken!” Tevens liet Nico weten dat er al ruim 60 teams ingeschreven staan voor het Jan Helvrich Toernooi wat op 18 mei dit jaar gehouden zal worden.

 

Financieel

Na de toespraak van Nico nam penningmeester René Metz het woord voor het financieel verslag. René lichtte de cijfers duidelijk toe en dit leverde geen vragen vanuit de vergadering op. Vervolgens was het woord aan de kascommissie bij monde van Melle Hoekstra. Alles was zeer inzichtelijk, op orde en er waren geen onvolkomenheden. De leden en de vergadering verleenden de penningmeester dan ook onder luid applaus decharge. Johannes Dijkstra treedt af en reserve kascommissie lid Siefko Jager jr. neemt zijn plaats in. Judith Toering werd benoemd als reserve lid. De contributie voor het seizoen 2023 – 2024 wordt niet verhoogd en hiermee blijft fc Harlingen ten opzichte van andere verenigingen in de regio de laagste contributie houden.

 

Beloning voor het harde werken

Oud-voorzitter Henk Metz nam aan het einde van de avond het woord en hij bedankte René Metz voor het korte penningmeesterschap bij R.K.v.v. Robur waarbij hij moeiteloos overvloeide naar het huidige fc Harlingen. Een bedankje was er ook voor de sponsorcommissie. “De velden zijn omringd met sponsorborden en er zijn vele vrijwilligers die zich actief opstellen. Ook de kantine, vrijwilligers en medewerkers vervullen een belangrijke rol. Bedankt!” aldus Henk Metz. Tevens was meneer Metz blij om te lezen dat de trainers opgeleid worden. “De jeugdopleiding binnen de vereniging is een cruciaal item, de beste trainers horen bij de jeugd.” Het seniorenvoetbal beleeft een positieve positie. Het Derde en het Vierde redden zich wel, het Tweede is goed bezig doordat er behoorlijke leiding bijgezet is en boeken goede resultaten. Metz vervolgt: “Het vlaggenschip vaart aardig op koers. Er vallen weinig tussen wal en schip en ik hoop dat we aan het eind van de competitie kunnen zeggen, derde klasse, hier zijn we!” Het vrouwenvoetbal staat op de kaart en ook daarin groeit fc Harlingen enorm. Er wordt door veel mensen hard gewerkt om het vrouwen- en jeugdvoetbal van de grond te krijgen en dit is de beloning voor het harde werken, een groeiende en bloeiende jeugdafdeling. “Een enorme prestatie!” aldus Metz. En na deze woorden bedankten alle aanwezigen de heer Metz met een applaus.

 

Afscheid

Als laatste punt op de agenda stond de benoeming van de bestuursleden. Nico Beuker (voorzitter), Erik Zandberg (vicevoorzitter en bestuurslid mediazaken en PR), Freerk Attema (bestuurslid voetbalzaken), Johan Okkinga (bestuurslid sponsoring) en Marga Potma (secretaris) gaan er nog een jaar vol goede moed tegenaan. René Metz (penningmeester) trad na 10 jaar af en nam aan het einde van de avond nog even kort het woord waarin hij de reden van zijn besluit toelichtte. René laat een financieel gezonde vereniging achter en geeft het financiële stokje over aan Janny Stellingwerf. Ook Siefko Jager (bestuurslid kantinezaken) is wegens gezondheidsproblemen afgetreden. Beide heren werden door Nico bedankt voor de vele jaren inzet.

 

René Metz, Nico Beuker en Siefko Jager.

 

Het stokje overgedragen aan Janny Stellingwerf

Na 30 jaar in Burgum gewoond te hebben is de familie Stellingwerf sinds juli 2021 weer terug in Harlingen. Janny, werkzaam bij Hoekstra Makelaardij en Vastgoedbeheer in Leeuwarden als Business Controller, is getrouwd met Gerrit en samen hebben zij 2 kinderen, Juan Carlos (24) en Nora (22). Gerrit heeft vroeger bij VV Harlingen gekeept en dochter Nora speelt bij de Vrouwen 1. “Wij hadden meteen weer een goed gevoel bij club, ondanks dat er inmiddels veel veranderd is. Ik heb er daarom ook zin in om met mijn financiële achtergrond de club te ondersteunen en samen met de andere bestuursleden de huidige koers voort te zetten.” Janny heeft al flink wat ervaring in het penningmeesterschap. Zo is ze penningmeester geweest bij badmintonclub Franeker en Tietjerksteradeel en vervolgens 10 jaar penningmeester bij de ouderraad van de basisschool.

 

Nico bedankte iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en inbreng op deze avond en als afsluiting werd er geproost op een succesvolle toekomst van fc Harlingen.
 
 

 

 

Sport & Recreatie

Terug naar Nieuws

Meer nieuws

Duurzaam doen in het Hannemahuis

01-03-2023

HARLINGEN - Duurzaam doen, kom in de voorjaarsvakantie naar het Hannemahuis om dit te ontdekken!

HMHC Jo16-1 naar landelijke subtop

01-03-2023

HARLINGEN - Het jongensteam HMHC Jo16-1 kent een geweldig hockeyseizoen: twee keer ongeslagen gepromoveerd op het veld.

Column Gijs van Hesteren | Lichtjestocht in den vreemde

01-03-2023

HARLINGEN - Eerlijk waar, het doet me wel wat.

Reacties

TeamFRL TeamFRL Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Karsten Wonen Karsten Wonen CZVideoful CZVideoful Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen CZVideoful CZVideoful Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats Wellheat Shop Wellheat Shop Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Zensa Moda Zensa Moda Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen TeamFRL TeamFRL IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad CZVideoful CZVideoful Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Visie Events Visie Events Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Copini Opticiëns Copini Opticiëns Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Wellheat Shop Wellheat Shop TeamFRL TeamFRL Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Haarmode Cats Haarmode Cats Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken CZVideoful CZVideoful Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen TeamFRL TeamFRL Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wellheat Shop Wellheat Shop Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok
CZVideoful CZVideoful Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation TeamFRL TeamFRL Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie