De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Aantrekkingskracht Zeerobben 1 leidt tot aanmeldingsplicht

15-09-2020

HARLINGEN - Het was druk zaterdagavond bij de door Zeerobben met 7-3 gewonnen bekerwedstrijd tegen zondag eersteklasser FCV uit Leeuwarden.

Aantrekkingskracht Zeerobben 1 leidt tot aanmeldingsplicht Foto: Frans Bode.

Misschien was het de hunkering naar aantrekkelijk amateurvoetbal in sombere Coronatijden, misschien de nieuwsgierigheid naar de vernieuwde selectie van Zeerobben, of de interesse om te zien of en hoe de komst van de nieuwe trainer Berry Zandink zal uitwerken in de manier van spelen, feit was dat het aantal toeschouwers aan de grens van het maximum reikte. En dus werd het bestuur van Zeerobben gedwongen maatregelen te nemen om te voorkomen dat er zaterdag bij de eerste thuiswedstrijd van de nieuwe competitie tegen promovendus FC Burgum meer dan het aantal toegestane bezoekers langs de lijn staan op het Ostersportpark.


Bovenop de bij een reguliere competitiewedstrijd benodigde functionarissen (spelers, staf, vrijwilligers, pers, bestuur, etc.) en de zittende toeschouwers op de tribune, mogen dat er maximaal 250 langs de afrastering en op 1,5m staande toeschouwers zijn. En die waren er zaterdagavond zeker, dus vandaar.

Leden en supporters van Zeerobben die zaterdag de wedstrijd tegen FC Burgum willen bezoeken zijn van harte welkom en wie op grond van zijn/haar vorm van lidmaatschap of verbondenheid met Zeerobben recht heeft op gratis toegang, heeft dat zaterdag ook gewoon. Maar iedereen dient zich als onderdeel van het geldende Coronaprotocol wel vooraf aan te melden. Dat kan door een intekenlijst in te vullen die ligt in het clubhuis, maar makkelijker is het een email te sturen naar secretaris@zeerobben.nl. Vermeld in deze email je volledige naam, telefoonnummer en type relatie tot Zeerobben (lid, lid Vriendenclub, donateur, etc., of gewoon betalende supporter). In de tribune is op basis van de 1,5m regel slechts plaats voor 38 toeschouwers, dus wie daar wil zitten, dient dat te melden, met redenen omkleed.

 

Alle details van de aanmeldprocedure zijn te vinden op de site van Zeerobben: www.zeerobben.nl.

Lastig? Zeker! Maar denk in mogelijkheden en niet in beperkingen, dan wordt het vast een mooi voetbalfeest zaterdag. Zeerobben heeft er zin in!

 

Corona Sport & Recreatie

Meer nieuws

VR1 reisde af naar Kollumerzwaag voor eerste competitiewedstrijd

15-09-2020

HARLINGEN - Zaterdag 12 september reisde fc Harlingen VR 1 af naar het verre Kollumerzwaag om daar hun eerste competitiewedstrijd te spelen tegen Friese Boys Vr 1.

Geslaagd hockeyweekend bij HMHC

15-09-2020

HARLINGEN - Het weer werkte de afgelopen dagen uitstekend mee en zorgde zo mede voor een geslaagd weekend bij HMHC.

Inzamelactie slaapzakken door Topmoppies voor Lesbos

15-09-2020

HARLINGEN - Heb je nog goede warme slaapzakken liggen, maar ben je niet in de gelegenheid om deze naar het inzamelpunt te brengen?

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Greenart Production Greenart Production Hubo-Faber Hubo-Faber Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Copini Opticiëns Copini Opticiëns BENG Evenementen BENG Evenementen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Lichtboei De Lichtboei Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Karsten Wonen Karsten Wonen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Food 80/20 Food 80/20 Broodje Nuchter Broodje Nuchter Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock De Omdraai De Omdraai Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires De Omdraai De Omdraai Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Haarmode Cats Haarmode Cats Food 80/20 Food 80/20 Broodje Nuchter Broodje Nuchter De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas The Shamrock The Shamrock Plus Lunenborg Plus Lunenborg