Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Aan de hand van een detoxkuur verwijder je gifstoffen uit je lichaam

23-02-2022

HARLINGEN - Je hebt wellicht weleens van detoxen gehoord.

Het is een manier om van gifstoffen in het lichaam af te komen. De laatste tijd is hier veel aandacht voor. Want het blijkt dat ons voedsel helemaal niet zo gezond is als we zelf lijken te denken. Daarnaast is de lucht die we inademen vervuild. Via deze twee wegen krijgen we daarom veel meer gifstoffen binnen dan ons lichaam kan verwerken. Detoxkuren zijn een effectieve methode om de buitensporige hoeveelheden schadelijke deeltjes af te breken en te verwijderen.

 

Verschillende soorten detoxkuren met een gemeenschappelijk doel

Een detoxkuur is er dus altijd op gericht om je lichaam te reinigen. Maar er zijn wel verschillende manieren om dat doel te bereiken. Sommige daarvan zijn kortstondig en duren slechts een paar dagen. Hierbij is de term kuur dus echt toepasselijk. Je drinkt bijvoorbeeld een paar dagen niks anders dan specifieke sappen op basis van groente en fruit. Daarnaast zijn er kuren waarbij je aan de hand van bijzondere soorten thee je lichaam reinigt. Maar het is ook mogelijk om de opstapeling van gifstoffen te voorkomen door anders te eten. Veel deelnemers aan een detoxkuur zijn erg enthousiast. Ze verliezen lichaamsgewicht en voelen zich energieker. Lees meer reviews en laat je inspireren. 

 

Minder verwerkte producten voor een gezonde levensstijl

Zowel in de omgevingslucht als in ons voedsel zitten dus schadelijke deeltjes. Als individu is het onmogelijk om de kwaliteit van de buitenlucht te verbeteren. Maar het is wel mogelijk om je op voedsel te richten. Verwerkte producten in de supermarkt zitten boordevol giftige ingrediënten. Op etiketten staan waslijsten met E-nummers waarvan de werking onbekend is. Daarbovenop zijn conserveringsmiddelen en pesticiden schadelijk voor het menselijk lichaam. Door op zoek te gaan naar natuurlijke producten is het mogelijk om de opstapeling van gifstoffen af te remmen. De meeste mensen houden dit helaas niet constant vol, waardoor een kuur over het algemeen effectiever is.

 

Welke voordelen heeft een detoxkuur nog meer?

Een detoxkuur heeft als hoofddoel om je lichaam te ontgiften. Dat heeft een hele serie positieve effecten. Je voelt je bijvoorbeeld energieker en opgewekter. Daarnaast is een zo'n kuur een zeer doeltreffende methode om gewicht te verliezen. Je slaat daarom meerdere vliegen in één klap wanneer je kiest voor een detoxkuur.

 

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Jeugdjournaal Zeerobben

23-02-2022

HARLINGEN - Het is voorjaarsvakantie en dan is het traditiegetrouw rustig op en rond de velden.

Port of Harlingen: Stremming Sasbrug voor voetgangers/fietsers

23-02-2022

HARLINGEN - Van 7 maart t/m 1 april 2022 is de Sasbrug dagelijks van 08.45 tot 16.00 gestremd voor voetgangers en fietsers.

Razende Roeland raast nog even door na de storm!

23-02-2022

HARLINGEN - Donderdagavond 21.00 uur is het deze week alleen bij Omroep RSH tijd voor je metal vitamine, in verband met een verkiezingsdebat zal ik niet bij Radio Eenhoorn te beluisteren zijn.

Reacties

Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen The Shamrock The Shamrock IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok BENG Evenementen BENG Evenementen Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Visie Events Visie Events Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen Haarmode Cats Haarmode Cats Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zensa Moda Zensa Moda
Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie