Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Lanenkaatsen van 8 tot en met 12 juni

20-02-2020

HARLINGEN - Het bestuur onder leiding van onze nieuwe voorzitter Hilko Mulder heeft ‘de eerste opslag’ gedaan in voorbereiding op de 71e editie van het Lanenkaatsen van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juni 2020.

Zoals de afteller op de website aangeeft is dit al over iets meer dan 100 dagen. Het voltallige bestuur was aanwezig bij de eerste vergadering waarin het takenpakket van de medewerkers en de sponsoring de hoofdonderwerpen waren.

 

Hilko Mulder los als nieuwe voorzitter

Nu Hilko Mulder de voorzitterstaken heeft overgenomen van Theo Outhuijse, moeten taken herverdeeld worden onder de andere leden. Er komt steeds meer kijken bij de organisatie van een wekelijks evenement, nieuwe tijden vragen nieuwe competenties en vaardigheden van het bestuur. Het blijft een balans zoeken tussen het bewaken van de kernwaarden en het inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Het bestuur blijft constant op zoek naar het juiste evenwicht.

 

Eenvoudig sponsoring geregeld!

Het proces van werving en onderhouden van sponsorcontacten is een bewerkelijk, maar zeer belangrijke activiteit voor het Lanenkaatsen. Dankzij alle sponsors groot en klein zijn wij financieel in staat om het Lanenkaatsen jaarlijks weer te kunnen organiseren. Zo hebben we dit jaar een verbetering toegepast in het aanmeldingsproces. Sponsors hebben een mail ontvangen met een uitnodiging om zich weer aan te melden als sponsor voor 2020. Via het formulier op de website kan men de sponsorkeuze bekend maken en direct de betaling via Ideal verwerken. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd en een bevestigingsmail verstuurd. Eenvoudig en snel voor zowel de sponsor alsook de sponsorcommissie.Natuurlijk komen we graag nog even over de vloer om van gedachten te wisselen of uitleg geven over de mogelijkheden.

 

Ook sponsor worden van het Lanenkaatsen?

... Dit kan al vanaf € 50,- Kijk nu op lanenkaatsen.nl

 

75 jarig jublieum

Ook is er vorig jaar een start gemaakt met vormen van een jubileumcommissie voor het 75 jarig bestaan, wat over ruim 4,5 jaar gevierd gaat worden. De hoofddoelstelling is een overzicht te creëren in ‘boekvorm’ van 75 jaar Lanenkaatsen in verhaal, beeld en cijfers om lekker in te bladeren, herinneringen op te roepen en als eerbetoon aan iedereen die het Lanenkaatsen groot heeft gemaakt. We hebben inmiddels de eerste contacten gelegd met een aantal personen en instanties, die ons hierbij kunnen helpen. In de komende periode gaan we personen interviewen, die een belangrijke rol hebben gespeeld in de historie van het Lanenkaatsen in de rol van kaatser, bestuurslid, vrijwilliger, bezoeker of bewoner van de Lanen. De dataverzameling is de belangrijkste actie voor dit jaar.

 

Heb je ook nog beeldmateriaal, foto’s of andere informatie over het Lanenkaatsen?

... dan komen we graag met jullie in contact. Mail naar info@lanenkaatsen.nl

 

We houden jullie de komende tijd op de hoogte! Zet in ieder geval vast in je agenda 8 tot en met 12 juni! We zien jullie dan graag weer op de Lanen!

 

Evenement Sport & Recreatie

Meer nieuws

De meiden van Zeerobben

20-02-2020

HARLINGEN - Ook voor de meiden van Zeerobben is het uiteraard krokusvakantie maar toch moest er gevoetbald worden.

Marine Evacuation System succesvol getest op Willem Barentsz

20-02-2020

HARLINGEN - Op woensdag 19 februari werd het Marine Evacuation System van Rederij Doeksens nieuwe LNG-catamaran ms Willem Barentsz getest.

U2 Onair bij Omroep RSH

20-02-2020

HARLINGEN - Zaterdag 22-02-2020 van 10.00 tot 11.00 uur, gepresenteerd door Dorus Breidenbach.

Reacties

Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Haarmode Cats Haarmode Cats Food 80/20 Food 80/20 Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus BENG Evenementen BENG Evenementen Greenart Production Greenart Production Hubo-Faber Hubo-Faber The Shamrock The Shamrock Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten IJssalon Min12 IJssalon Min12 Broodje Nuchter Broodje Nuchter Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Haarmode Cats Haarmode Cats Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor