Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Jeugdjournaal Zeerobben

20-05-2022

HARLINGEN - Het wordt met de week spannender in de diverse competities.

Jeugdjournaal Zeerobben Het was genieten bij de wedstrijd van JO9-3 tegen sc Bolsward JO9-4. Foto: Frans Bode.

Mei is de maand dat de beslissingen vallen voor zowel de kampioenschappen als de degradaties.  

 

JO19

Bij de JO19 kwam alleen JO19-2 in actie en hoe. Voor hen stond de belangrijke uitwedstrijd tegen koploper Minnertsga op het programma. Wil JO19-2 nog kans maken op het kampioenschap dan moest er gewonnen worden en dat gebeurde ook. Met een prachtige 1-3 overwinning kwamen de mannen terug uit Minnertsga. Er zijn nog 2 finales te spelen tegen resp. Blauw Wit en Scharnegoutum. Spannend dus.

 

JO17

JO17-1 kwam niet in actie. Concurrent SJO Feansters wel die nu in punten gelijk staan met Zeerobben. Morgen de uitwedstrijd tegen Bedum en dan een week later de laatste wedstrijd tegen Zuidhorn. JO17-3 verloor met 3-0 van Hielpen.

 

JO15

JO15-1 kwam in de thuiswedstrijd tegen de Weide niet verder dan een gelijkspel. Met een derde plaats doet JO15-1 het uitstekend in de divisie. Nipt verlies was er voor JO15-2 in de thuiswedstrijd tegen Mulier, het werd 2-3. JO15-3 kwam met een klinkende 1-5 overwinning terug uit Leeuwarden bij MKV. JO15-4 verloor met 3-0 van SJO RVLC.      

 

JO13

JO13-1 won thuis met ruime cijfers van Makkum. Het werd 7-1. JO13-2 verloor met 9-1 van de nummer 3 LSC.

 

JO12

In een spectaculaire wedstrijd verloor JO12-1 met 6-5 in en tegen Scharnegoutum. JO12-2 won thuis overtuigend met 5-2 van St. Annaparochie. JO12-3 blijft het ook goed doen. Afgelopen zaterdag wonnen ze met 4-3 van Oeverzwaluwen. 

 

JO10/JO9/JO8

Zoals bekend worden er bij deze categorie geen uitslagen en standen bijgehouden. De spelers bevinden zich in een ontwikkelfase waarbij competitie geen doel maar een middel is dat bijdraagt aan het spelplezier en de individuele ontwikkeling aldus de Bond. Wel of geen uitslag, het maakt de kinderen niet uit. Zij voetballen en scoren er lustig op los en hebben alleen maar plezier!

 

De dag van morgen

Als dit mooie weer nog een beetje aanblijft dan is het zaterdag a.s. een prachtige dag op het Oostersportpark met maar liefst 15 thuiswedstrijden voor de jeugdafdeling. Voeg daarbij het feestje van de Waddenrobkes en iedereen weet weer dat zaterdag de mooiste dag van de week is.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Arriva verbindt zich opnieuw aan Tall Ships Races Harlingen

20-05-2022

HARLINGEN - Arriva is, net als in 2018, de mobiliteitspartner van de Tall Ships Races Harlingen.

Avond4daagse Harlingen

20-05-2022

HARLINGEN - Vier dagen lang trokken 1.000 wandelaars door Harlingen.

Deze week in Afslag Harlingen bij Omroep RSH

20-05-2022

HARLINGEN - Zaterdag 21 mei is er van 11.00 - 13.00 uur bij Omroep RSH weer een nieuwe aflevering van Afslag Harlingen, Harlingenboeit.nl geeft alvast een tipje van de sluier.

Reacties

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 Copini Opticiëns Copini Opticiëns Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hubo-Faber Hubo-Faber Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen