De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

4 x 4 toernooitjes en nieuwe leden

15-06-2020

HARLINGEN - Er gebeurt momenteel weer veel bij Zeerobben.

4 x 4 toernooitjes en nieuwe leden Foto: Frans Bode.

En dan hebben we het over hoofdzaken: voetballen dus. Want daar draait het uiteindelijk om bij de jeugd. Zij willen per slot van rekening niets liever dan weer voetballen. Partijtjes/toernooitjes spelen. Het jeugdbestuur heeft daarop ingespeeld en heeft vorige week een toernooi voor de JO8, JO9 en JO10 georganiseerd. Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de JO11 en JO12 en de meisjes van MO11 en MO13. Daarnaast speelden ook de Waddenrobkes nog eens hun landencompetitie en dus was het op zaterdagmorgen best wel weer druk op het Oostersportpark ondanks het feit dat er nog steeds geen publiek bij aanwezig mocht zijn. En de koek is nog niet op want vanwege het enthousiasme bij de kinderen is besloten om voor de JO8, JO9 en JO10 zaterdag a.s. wederom een 4x4 toernooi te organiseren. En het leverde naast het nodige plezier ook nog eens 3 nieuwe leden op. Zij hadden zich ook aangemeld en dat beviel zo goed dat ze besloten om lid te worden. Prachtig natuurlijk en van harte welkom bij deze mooie club.

 

Afgelopen zaterdag dus o.a. de JO11 en JO12. Zij begonnen hun toernooitje om 10.00 uur. Gaandeweg de ochtend werd het steeds warmer en het vergde veel van de kinderen maar het enthousiasme was er niet minder om. Integendeel. Het bleek dat de kinderen wel weer toe waren aan een paar partijtjes voetbal. De inzet was tomeloos. Rond half 12 kon Gerrit Riem de einduitslag bekend maken. AZ werd winnaar en Heerenveen en Feijenoord eindigden op een gedeelde 2e plaats. Vervolgens kwam Ajax op de 3e plaats en sloten Cambuur en PSV de rij. Er waren geen prijzen maar er was wel genoeg te drinken met iets lekkers erbij voor eenieder.

 

Zaterdag a.s. dus weer een 4 x 4 toernooi dat om 10.00 uur begint. Kinderen kunnen zich aanmelden via de groepsapp en ook hier mogen de vriendjes natuurlijk weer meedoen. Daarnaast trainen de Waddenrobkes ook nog op 17 en 24 juni om 17.00 uur op het hoofdveld. Ook daar kunnen kinderen instromen die eerst op proef willen meetrainen. Bel of app 06-27832598.
Er is op zaterdag 11 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur een voetbalclinici bij Zeerobben die georganiseerd wordt door sc Heerenveen en er kunnen de gehele zomer techniektrainingen worden gevolgd die gegeven worden door 1e elftalspeler Brent de Groot. Verder zullen er natuurlijk veel kinderen zijn die eerst lekker vakantie gaan vieren en zich vervolgens richten op het nieuwe voetbalseizoen. Er is voor ieder wat wils om zo maar te zeggen.

 

Foto’s: Frans Bode.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Bestuurders tekenen op unieke locatie voor fietsen langs Waddenzee

15-06-2020

HARLINGEN - Maandag 15 juni hebben de wethouders van de gemeenten Waadhoeke, Harlingen en Noardeast-Fryslân samen met een bestuurder van Wetterskip Fryslân de handtekening gezet onder de samenwerkingsovereenkomst ‘Op Paad lâns it Waad’.

Meisjestoernooi bij Zeerobben

15-06-2020

HARLINGEN - Het idee was snel geboren, de opgaaf ging nog sneller….

Reacties

Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Greenart Production Greenart Production De Lichtboei De Lichtboei Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires The Shamrock The Shamrock Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Haarmode Cats Haarmode Cats HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Omdraai De Omdraai Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Broodje Nuchter Broodje Nuchter Zensa Moda Zensa Moda Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Visie Events Visie Events Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Copini Opticiëns Copini Opticiëns
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad De Omdraai De Omdraai Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten