Ontmoet Simon Vestdijk

Ontmoet Simon Vestdijk

Op 2 december gaan we online voor een ontmoeting met ouders/verzorgers (en leerlingen) van groep 8! Meld je alvast aan en mis het niet!
Lees verder...
Zoutwinning bij RSH

Zoutwinning bij RSH

Op 24 november staat Omroep RSH van 19.00 en 21.00 uur stil bij de zoutwinning in Harlingen. Stuur uw vragen naar de redactie. Ze zijn de rode draad voor onze uitzending: info@pilotharlingen.nl
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Spaar nu voor het unieke Monopolyspel editie Harlingen!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

39ste Havenstadtoernooi, een niet weg te denken traditie op oudejaarsdag

21-12-2019

HARLINGEN - Fc Harlingen organiseert voor de 39ste keer het Havenstad zaalvoetbaltoernooi.

  • Wanneer: dinsdag 31 december 2019
  • Hoe laat: aanvang 10.00 uur (opening 9.45)
  • Locatie: Waddenhal

 

Naast de gebruikelijke acht seniorenteams zijn er ook weer zes jeugd JO11 teams te bewonderen op dit toernooi. Bij de senioren won Zeerobben vorig jaar in een zinderende finale van het Regio Team. Uitblinkers waren Patrick Amels (Zeerobben) en Connor Bosma (Regio Team). Het was dan ook geen wonder dat Patrick werd uitgeroepen tot beste speler van het toernooi en Connor tot beste keeper van het toernooi. Bij de jeugd won sc Bolsward vorig jaar de finale van Zeerobben en ook hier waren er prijzen voor beste keeper en speler van het toernooi. Deze eer werd toebedeeld aan Lanvin Warmerdam (Keeper, Zeerobben) en Mart Siersma (Speler, sc Bolsward).

 

Dat dit toernooi met recht traditioneel genoemd mag worden blijkt uit het feit dat het maar liefst voor de 39ste keer wordt georganiseerd. Het is dan ook voor vele supporters, familieleden en sporters een vast onderdeel van de oudjaarsdag. Het is de organisatie wederom gelukt om een sterke bezetting te krijgen. We beginnen het toernooi met een echte Classico namelijk Harlingen – Zeerobben zowel bij de senioren als de jeugd. In poule B bij de senioren hebben we twee nieuwkomers namelijk de Samba Boys en Berlikum.

 

Senioren Poule A

1. Fc Harlingen

2. Zeerobben

3. Regio Team

4. VV Flevo Middenmeer

 

Senioren Poule B

1. AVC

2. Samba Boys Leeuwarden

3. Berlikum

4. Wiron Den Oever

 

Jeugd Poule A

1. Fc Harlingen

2. Zeerobben

3. AVC

 

Jeugd Poule B

1. Makkum

2. Stormvogels

3. Sc Berlikum

 

Het openingswoord is om 09.45 uur waarbij eregast Wiebe van Dijk bedankt wordt voor zijn tomeloze inzet voor het zaalvoetbal in Harlingen. De wedstrijden van de senioren beginnen om 10.00 uur en de wedstrijden van de jeugd beginnen om 12.00 uur. De jeugd finale zal op het hoofdveld van de Waddenhal omstreeks 14:35 gespeeld gaan worden, duren 15 minuten, waarna direct de prijsuitreiking is. De finale van de senioren wordt daar direct achteraan gespeeld, om 15.05 uur, en zij spelen 2x 12,5 minuut.

 

Na de tijd is er livemuziek in de kantine van niemand minder dan Wytse. Kortom redenen te meer om op oudejaarsdag naar de Waddenhal te komen.

 

Een toernooi staat of valt met deelnemers maar ook met de organisatie en de vele vrijwilligers en sponsoren die ervoor zorgen dat er een toernooi kan worden georganiseerd. Grote dank hiervoor en een groot compliment aan iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd aan het succes van het Havenstad Zaalvoetbal Toernooi!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Duurzame verwerking van uw afval

21-12-2019

HARLINGEN - In de gemeenteraad van 11 december 2019 is een belangrijke stap gezet naar duurzame afvalverwerking.

Reacties

Hubo-Faber Hubo-Faber Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Fotografie Dorus Fotografie Dorus Visie Events Visie Events Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Copini Opticiëns Copini Opticiëns Karsten Wonen Karsten Wonen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas De Lichtboei De Lichtboei De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Broodje Nuchter Broodje Nuchter IJssalon Min12 IJssalon Min12 Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Greenart Production Greenart Production BENG Evenementen BENG Evenementen Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie
Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Broodje Nuchter Broodje Nuchter Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor