Open dag en Doe-middagen

Open dag en Doe-middagen

Zit je in groep 8 of misschien in groep 7? Kom kijken en kennis maken op de rsg Simon Vestdijk!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren. Alinex werkt voor u!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

34ste Open Topspin Harlinger Halkampioenschappen begonnen

27-03-2018

HARLINGEN - De 34ste Open Topspin Harlinger Halkampioenschappen zijn de afgelopen week van start gegaan in de ballonhal van tennisvereniging Ready.

34ste Open Topspin Harlinger Halkampioenschappen begonnen Janita serveert.

Organisator Ronald Vonk had het toch maar weer voor elkaar gekregen om 120 wedstrijden verdeeld over de twee kunstgrasbanen in te plannen. Daarvoor bleken 124 tennissers uit geheel Friesland bereid, gedurende het tien dagen durende toernooi, naar Harlingen af te reizen. Gespeeld wordt er om twee gewonnen sets, waarbij na een gelijke stand een super tiebreak de beslissing moet brengen. Dat is een potje tennis om 10 gewonnen punten, waarbij er twee punten verschil dient te zijn.

 

Net als in het proftennis, waar Serena Williams, de absolute nummer één, een jaartje oversloeg, missen wij in Harlingen de nummer één bij de dames van vorig jaar ook. Niet zoals bij Serena vanwege zwangerschap, maar vanwege een knieblessure. De eerste blessure in haar 55-jarige carrière. Joke Schipper liet ons echter weten dat zij behandeld wordt door een team van zeer goed uitziende specialisten, dus wij hebben er alle vertrouwen in dat zij er volgend jaar weer bij zal zijn.

 

Razend spannend en heel gezellig is het er. En het is nog niet voorbij. De hele week wordt er nog volop getennist aan de Achlumerdijk. Op zaterdag staan er diverse laatste poulewedstrijden en halve finales op het programma van 9.00 tot 21.00 uur. En op zondag natuurlijk de spannende finales van een uur of tien ’s morgens tot laat in de middag. Kijk op tvready.nl of toernooi.nl voor meer informatie.

 

Dus heeft u niets te doen tijdens het Paasweekend? U bent van harte welkom om één (of meer) van de wedstrijden te bekijken of om in de kantine wat te eten en te drinken. Heeft u ooit getennist en weer zin om het op te pakken of wilt u het voor het eerst proberen, meldt u dan aan voor het openingstoernooi op 2 april. Wij houden rekening met uw speelsterkte en maken het voor iedereen leuk om een potje te tennissen. Aanmelden kan via deze link.

 

Tot ziens op het Cleem Heegerpark!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

We hebben een nieuwe blogger: Tiede Dijkstra

27-03-2018

HARLINGEN - Tiede schrijft met een knipoog over gebeurtenissen in zijn leven en zo nu en dan Harlingen, dit keer blikt hij terug op een oude gewoonte.

Kansloze nederlaag fc Harlingen

27-03-2018

HARLINGEN - De voor de fc Harlingen belangrijke thuiswedstrijd tegen het Leeuwarder Friesland is voor de thuisclub op een grote deceptie uitgelopen.

Gezonken boten Bolswardervaart/ Zuidergracht

27-03-2018

HARLINGEN - De havenmeester van Harlingen, hiertoe gemandateerd door burgemeester en wethouders, heeft de hieronder vermelde vaartuigen aangewezen als “gezonken vaartuig” in de zin van de Wrakkenwet en de Havenverordening Harlingen.

Reacties

VVV Harlingen VVV Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Vogelaar Audio Vogelaar Audio Hema Harlingen Hema Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Lichtboei De Lichtboei Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Almamater Almamater Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Ons Food&Wine Ons Food&Wine ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam IJssalon Min12 IJssalon Min12 Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater