TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

34ste Open Topspin Harlinger Halkampioenschappen begonnen

27-03-2018

HARLINGEN - De 34ste Open Topspin Harlinger Halkampioenschappen zijn de afgelopen week van start gegaan in de ballonhal van tennisvereniging Ready.

34ste Open Topspin Harlinger Halkampioenschappen begonnen Janita serveert.

Organisator Ronald Vonk had het toch maar weer voor elkaar gekregen om 120 wedstrijden verdeeld over de twee kunstgrasbanen in te plannen. Daarvoor bleken 124 tennissers uit geheel Friesland bereid, gedurende het tien dagen durende toernooi, naar Harlingen af te reizen. Gespeeld wordt er om twee gewonnen sets, waarbij na een gelijke stand een super tiebreak de beslissing moet brengen. Dat is een potje tennis om 10 gewonnen punten, waarbij er twee punten verschil dient te zijn.

 

Net als in het proftennis, waar Serena Williams, de absolute nummer één, een jaartje oversloeg, missen wij in Harlingen de nummer één bij de dames van vorig jaar ook. Niet zoals bij Serena vanwege zwangerschap, maar vanwege een knieblessure. De eerste blessure in haar 55-jarige carrière. Joke Schipper liet ons echter weten dat zij behandeld wordt door een team van zeer goed uitziende specialisten, dus wij hebben er alle vertrouwen in dat zij er volgend jaar weer bij zal zijn.

 

Razend spannend en heel gezellig is het er. En het is nog niet voorbij. De hele week wordt er nog volop getennist aan de Achlumerdijk. Op zaterdag staan er diverse laatste poulewedstrijden en halve finales op het programma van 9.00 tot 21.00 uur. En op zondag natuurlijk de spannende finales van een uur of tien ’s morgens tot laat in de middag. Kijk op tvready.nl of toernooi.nl voor meer informatie.

 

Dus heeft u niets te doen tijdens het Paasweekend? U bent van harte welkom om één (of meer) van de wedstrijden te bekijken of om in de kantine wat te eten en te drinken. Heeft u ooit getennist en weer zin om het op te pakken of wilt u het voor het eerst proberen, meldt u dan aan voor het openingstoernooi op 2 april. Wij houden rekening met uw speelsterkte en maken het voor iedereen leuk om een potje te tennissen. Aanmelden kan via deze link.

 

Tot ziens op het Cleem Heegerpark!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

We hebben een nieuwe blogger: Tiede Dijkstra

27-03-2018

HARLINGEN - Tiede schrijft met een knipoog over gebeurtenissen in zijn leven en zo nu en dan Harlingen, dit keer blikt hij terug op een oude gewoonte.

Kansloze nederlaag fc Harlingen

27-03-2018

HARLINGEN - De voor de fc Harlingen belangrijke thuiswedstrijd tegen het Leeuwarder Friesland is voor de thuisclub op een grote deceptie uitgelopen.

Gezonken boten Bolswardervaart/ Zuidergracht

27-03-2018

HARLINGEN - De havenmeester van Harlingen, hiertoe gemandateerd door burgemeester en wethouders, heeft de hieronder vermelde vaartuigen aangewezen als “gezonken vaartuig” in de zin van de Wrakkenwet en de Havenverordening Harlingen.

Reacties

Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie VVV Harlingen VVV Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Plus Lunenborg Plus Lunenborg ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber Almamater Almamater HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Haarmode Cats Haarmode Cats BENG Evenementen BENG Evenementen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hema Harlingen Hema Harlingen
BENG Evenementen BENG Evenementen Visie Events Visie Events Dio Jurien Dio Jurien IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Vogelaar Audio Vogelaar Audio Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Karsten Wonen Karsten Wonen Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen