Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Fysiotherapie Rozengracht

Fysiotherapie Rozengracht

De praktijk huisvest vele specialisten, aangesterkt met het plus team voor optimale zorgkwaliteit.
Lees verder...
Boers Box

Boers Box

Nieuw in Harlingen! Huur nu uw eigen opslagruimte voor archief, inboedel of voorraad goederen bij Boers Box self storage!
Lees verder...
Plus en The Voice

Plus en The Voice

Beleef The voice of Holland intenser dan ooit bij PLUS Lunenborg. Spaar voor exclusieve The voice of Holland gadgets.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 november is de werf en het bezoekerscentrum gesloten. Rond 1 april 2019 is bezoek weer welkom, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

34ste Open Topspin Harlinger Halkampioenschappen begonnen

27-03-2018

HARLINGEN - De 34ste Open Topspin Harlinger Halkampioenschappen zijn de afgelopen week van start gegaan in de ballonhal van tennisvereniging Ready.

34ste Open Topspin Harlinger Halkampioenschappen begonnen Janita serveert.

Organisator Ronald Vonk had het toch maar weer voor elkaar gekregen om 120 wedstrijden verdeeld over de twee kunstgrasbanen in te plannen. Daarvoor bleken 124 tennissers uit geheel Friesland bereid, gedurende het tien dagen durende toernooi, naar Harlingen af te reizen. Gespeeld wordt er om twee gewonnen sets, waarbij na een gelijke stand een super tiebreak de beslissing moet brengen. Dat is een potje tennis om 10 gewonnen punten, waarbij er twee punten verschil dient te zijn.

 

Net als in het proftennis, waar Serena Williams, de absolute nummer één, een jaartje oversloeg, missen wij in Harlingen de nummer één bij de dames van vorig jaar ook. Niet zoals bij Serena vanwege zwangerschap, maar vanwege een knieblessure. De eerste blessure in haar 55-jarige carrière. Joke Schipper liet ons echter weten dat zij behandeld wordt door een team van zeer goed uitziende specialisten, dus wij hebben er alle vertrouwen in dat zij er volgend jaar weer bij zal zijn.

 

Razend spannend en heel gezellig is het er. En het is nog niet voorbij. De hele week wordt er nog volop getennist aan de Achlumerdijk. Op zaterdag staan er diverse laatste poulewedstrijden en halve finales op het programma van 9.00 tot 21.00 uur. En op zondag natuurlijk de spannende finales van een uur of tien ’s morgens tot laat in de middag. Kijk op tvready.nl of toernooi.nl voor meer informatie.

 

Dus heeft u niets te doen tijdens het Paasweekend? U bent van harte welkom om één (of meer) van de wedstrijden te bekijken of om in de kantine wat te eten en te drinken. Heeft u ooit getennist en weer zin om het op te pakken of wilt u het voor het eerst proberen, meldt u dan aan voor het openingstoernooi op 2 april. Wij houden rekening met uw speelsterkte en maken het voor iedereen leuk om een potje te tennissen. Aanmelden kan via deze link.

 

Tot ziens op het Cleem Heegerpark!

Sport & Recreatie

Meer nieuws

We hebben een nieuwe blogger: Tiede Dijkstra

27-03-2018

HARLINGEN - Tiede schrijft met een knipoog over gebeurtenissen in zijn leven en zo nu en dan Harlingen, dit keer blikt hij terug op een oude gewoonte.

Kansloze nederlaag fc Harlingen

27-03-2018

HARLINGEN - De voor de fc Harlingen belangrijke thuiswedstrijd tegen het Leeuwarder Friesland is voor de thuisclub op een grote deceptie uitgelopen.

Gezonken boten Bolswardervaart/ Zuidergracht

27-03-2018

HARLINGEN - De havenmeester van Harlingen, hiertoe gemandateerd door burgemeester en wethouders, heeft de hieronder vermelde vaartuigen aangewezen als “gezonken vaartuig” in de zin van de Wrakkenwet en de Havenverordening Harlingen.

Reacties

Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Lichtboei De Lichtboei Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Visie Events Visie Events Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hema Harlingen Hema Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Vogelaar Audio Vogelaar Audio Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Vogelaar Audio Vogelaar Audio Plus Lunenborg Plus Lunenborg Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Dio Jurien Dio Jurien Karsten Wonen Karsten Wonen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE