Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
DELTA Netwerk

DELTA Netwerk

Gigasnel en stabiel glasvezel nu ook in Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

3 tips om je te helpen bij het kiezen van een tuinhuisje voor in de achtertuin

21-10-2022

HARLINGEN - Een tuinhuisje kan een uitstekende plek zijn voor het opbergen van gereedschap, tuinbenodigdheden en andere materialen.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een tuinhuis te gebruiken om de leefruimte te vergroten. Veel mensen kiezen ervoor om een tuinhuisje te gebruiken als plek om zich terug te trekken of als ruimte waar de kinderen hun gang kunnen gaan. Er zijn echter wel wat dingen waar je rekening mee moet houden als je op zoek bent naar een leuk tuinhuisje. We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet! 

 

De beste materialen voor een tuinhuis

Er zijn tal van stijlen en ontwerpen beschikbaar voor tuinhuisjes, dus de eerste stap in het kiezen van een tuinhuis is te beslissen over een bepaald ontwerp en de stijl die het beste past bij jouw wensen en de stijl van de tuin. Tuinhuisjes zijn te verkrijgen in verschillende materialen. De meeste mensen kiezen voor een tuinhuisje van hout, staal of vinyl. Al deze materialen zijn erg duurzaam en zijn eenvoudig te onderhouden. Het materiaal dat je kiest zal van grote invloed zijn op de uiteindelijke prijs van het tuinhuisje. Zo staat hout erom bekend dat het wat duurder is. Dit is vooral het geval als je kiest voor een houtsoort als ceder of eiken. Een houten tuinhuis is een populaire keuze aangezien het zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Als je op zoek bent naar een tuinhuisje van goede kwaliteit voor leuk bedrag, dan kun je eens kijken naar een tuinhuis van vinyl.

 

Bepaal de plek van het tuinhuisje

Voordat je een bepaald ontwerp kiest, is het van belang om alvast te kijken naar de beste plek om het tuinhuisje te plaatsen. Kies een plek met een goede ondergrond en genoeg ruimte. Tuinhuisjes vereisen over het algemeen een bepaalde hoeveelheid ruimte om goed te kunnen worden geïnstalleerd.

 

Wat is het budget?

Hoeveel ben je bereid uit te geven? De kosten van een tuinhuis zijn meestal gebaseerd op de materialen die worden gebruikt. Daarnaast is de grootte ook van belang. Zodra je het materiaal hebt bepaald is het verstandig om een budget te kiezen. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk niet meer betaalt dan in de eerste instantie de bedoeling was. Neem eens een kijkje bij Lugarde voor een enorm aanbod aan prachtige tuinhuisjes in verschillende prijsklassen.

Algemeen Bedrijfsleven Shoppen

Meer nieuws

Elke woensdagochtend, WALKING FOOTBALL ochtend BIJ Fc Harlingen

21-10-2022

HARLINGEN - Het is herfstvakantie maar bij fc Harlingen wordt er deze week gewoon lekker doorgetraind.

Senioren van fc Harlingen

21-10-2022

HARLINGEN - De Vrouwen 1 kennen een fantastische start.

Kom bij de Waddenrobkes

21-10-2022

HARLINGEN - Terwijl de Waddenrobkes lekker aan het trainen zijn wordt er op het veldje ernaast al druk geoefend door de allerjongsten met bal.

Reacties

Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hubo-Faber Hubo-Faber Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zensa Moda Zensa Moda Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Visie Events Visie Events
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken Fotografie Dorus Fotografie Dorus Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie The Shamrock The Shamrock Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Visie Events Visie Events IJssalon Min12 IJssalon Min12