RSG Simon Vestdijk

RSG Simon Vestdijk

Open dagen en doemiddagen: Welkom groep 8 en je ouder(s)/ verzorger(s). Kom langs en maak kennis met ons onderwijs!
Lees verder...
Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Eindejaarsloterij 2019!

Eindejaarsloterij 2019!

Prijzenpot: 10x € 449,-(belastingvrij)! Om kans te maken is shoppen en uit eten gaan in Harlingen het énige dat je hoeft te doen!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

2e Ronde onderlinge wintercompetitie bij fc Harlingen

15-01-2019

HARLINGEN - De onderlinge wintercompetitie bij fc Harlingen is in volle gang en zodoende is de winterstop geen winterslaap bij fc Harlingen maar blijft de jeugd volop in beweging.

2e Ronde onderlinge wintercompetitie bij fc Harlingen Wintercompetitie ronde 2, Foto: fc Harlingen

Aanstaande zaterdag wordt van 13.00 – 15.00 uur alweer de 3e ronde gespeeld. Dan niet in de Waddenhal maar op de eigen kunstvelden. Afgelopen zaterdag speelde de jeugd wél in de Waddenhal tijdens de 2e ronde van deze wintercompetitie. Als eersten waren de JO8-1 en JO10-1 aan de beurt gevolgd door de JO11-1 en 2, de MO13-1 en de afsluiting deze dag was voor de mannen van de JO13-1 en 2.

 

De teams van JO8 en JO10 waren gemixt en de krachtsverhouding onderling tussen deze teams was zeer klein zodat er bij heel veel duels pas in de laatste minuut en zelfs ook in de slotseconden de beslissing viel wie de 3 punten kreeg. En na heel veel zeer spannende duels, konden de punten worden geteld en de eindstand worden opgemaakt.

 

  team punten voor tegen
1. JO9-1 9 19 4
2.  JO10-1 9 9 4
3. JO8-1 0 1 22

 

Hierna was het de beurt aan de JO11-1 en JO11-2. Ook deze teams waren door elkaar heen samengesteld en waren ook zeer aan elkaar gewaagd zodat ook hier veel spannende duels waren. Bij deze groep werden ook veel duels pas in de laatste minuut of seconden beslist en het scoren van deze zeer laat gevallen treffers bezorgde team JO11-3  de volle winst. Waar iedereen zich al bij een puntendeling had neergelegd, scoorden zij in 3 wedstrijden pas in de laatste seconden de winnende treffer.

 

  team punten voor tegen
1. JO11-3 10 9 2
2. JO11-2 7 8 2
3. JO11-1 0 1 15

            

En toen was het de beurt aan de meisjes van MO13-1. De meisjes waren zo gelijkwaardig mogelijk ingedeeld zodat ook hier weer een aantal spannende duels waren, die vlak voor tijd werden beslist. Of in een enkel geval dat een team kans op kans krijgt maar het net niet weet te vinden en de tegenstander dan uit een aanval de enige en winnende treffer dan wel weet te scoren.

 

  team punten voor tegen
1. MO13-1 12 16 2
2. MO13-3 4 5 11
3. MO13-2 1 1 9

Het slotstuk van de 2e speelronde was voor de mannen van de JO13. En ook hier werd er hard voor de punten gestreden, zodat ook hier weer veel spannende duels waren te zien.

 

  team punten voor tegen
1. JO13-3 12 12 3
2. JO13-1 60 13 5
3. JO13-2 0 0 17

Zoals al eerder vermeld zal de volgende speelronde van de wintercompetitie op zaterdag 19 januari van 13.00 tot ca. 15.00 uur gespeeld gaan worden. Alle groepen komen dan gelijktijdig in actie op het eigen kunstgrasveld van fc Harlingen. De spelers, leiders en trainers worden om uiterlijk 12.45 uur verwacht, zodat er direct na de bekendmaking van de indelingen in alle groepen tegelijk kan worden begonnen. Toeschouwers zijn uiteraard van harte welkom!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Ingezonden: CBR hopeloos verdwaald in eigen regels

15-01-2019

HARLINGEN - In de LC van zaterdag 5 januari stond op pagina 6: "In het Nieuws" een goed artikel over de chaos bij het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR).

Bekendmaking van de gemeente Harlingen week 2 - 2019

15-01-2019

HARLINGEN - Bekendmaking van de gemeente Harlingen van 7 t/m 11 januari.

Reacties

Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Hema Harlingen Hema Harlingen Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg BENG Evenementen BENG Evenementen Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Haarmode Cats Haarmode Cats
BENG Evenementen BENG Evenementen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Atelier de Groot Atelier de Groot Haarmode Cats Haarmode Cats Visie Events Visie Events De Lichtboei De Lichtboei ForHim Menswear ForHim Menswear Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE