Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
Harlinger Voordeelcheque!

Harlinger Voordeelcheque!

Spaar PLUSpunten bij PLUS Lunenborg! Bij diverse lokale ondernemers krijgt u nu een nog hoger rendement! Namelijk 100% spaarwinst.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

‘Train de trainer’ wederom bij Zeerobben

16-03-2018

HARLINGEN - Op woensdag 21 Maart a.s. is Gerjan van den Hoogen van SC Heerenveen met zijn staf te gast bij Zeerobben voor het verzorgen van een ‘Train de trainer’.

In het kader van het Sportief Partnership met SC Heerenveen staan de volgende activiteiten op het programma:

 

  • Woensdag 21 maart een ‘Train de trainer’
  • Woensdag 18 april een Fun-clinic voor alle O-10 en O-11 jeugd

 

Train de trainer

Op woensdag 21 Maart a.s. is Gerjan van den Hoogen van SC Heerenveen met zijn staf te gast bij Zeerobben voor het verzorgen van een ‘Train de trainer’ met op verzoek van Zeerobben als onderwerp De Wiel Coerver methodiek’. Voor alle jeugdtrainers een unieke gelegenheid kennis te nemen van dit essentiële onderdeel van jeugdtrainingen; het ontwikkelen van de individuele techniek. Ook alle andere kaderleden, supporters, ouders van jeugdspelers en jeugdspelers zelf zijn uiteraard van harte welkom!

 

De Wiel Coerver-methodiek

Wiel Coerver was in de jaren ’70 na een langdurige carrière als betaald voetballer een succesvol trainer van diverse clubs uit de eredivisie en won met Feyenoord in 1974 zowel het landskampioenschap als de UEFA-Cup, de huidige Europa-League.

Hij wist deze successen te bereiken met attractief aanvallend voetbal met veel druk naar voren, het spelletje dat ook bv een Peter Bosz met Ajax af en toe op de mat legde. Zijn zienswijze gaat uit van volledige balbeheersing en spelcreativiteit, het domineren met de bal aan de voet in 1 tegen 1 situaties. Een voorwaarde om een topvoetballer te worden is, naast inzicht, een optimale basistechniek, te ontwikkelen via gerichte oefeningen en methodiek van O-8 tot en met de O-19. Zeerobben wil met haar jeugd aan dit belangrijke onderdeel van de opleiding een impuls geven en heeft voor al haar jeugdtrainers op deze avond een verrassing.

 

De avond begint om 19.15 uur in de kantine van Zeerobben met een introductie van de oefenstof door Gerjan van den Hoogen. De theorie wordt vervolgens in de praktijk gebracht middels een training aan de spelers van de JO13-1 vanaf 19.30 uur.

 

Tenslotte wordt een en ander nabesproken in de kantine. Het wordt ongetwijfeld een leerzame avond!

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Afslag Harlingen Politiek bij Radio Stad Harlingen

16-03-2018

HARLINGEN - Zaterdag 17 maart wordt het RSH programma 'Afslag Harlingen' gepresenteerd door Henk van der Heide.

MIN12 trakteert!

16-03-2018

HARLINGEN - Goed nieuws om de lente vieren: MIN12 trakteert ook dit seizoen de basisschoolleerlingen uit Harlingen en Midlum op een gratis ijsje!

Verkiezingsvlog van Wiebe van Dijk

16-03-2018

HARLINGEN - Vandaag kwam Wiebe bij de redactie van Harlingenboeit.nl langs om zijn eerste verkiezingsvlog op te nemen.

Reacties

Visie Events Visie Events Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Almamater Almamater Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt BENG Evenementen BENG Evenementen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe ForHim Menswear ForHim Menswear Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien De Lichtboei De Lichtboei Atelier de Groot Atelier de Groot VVV Harlingen VVV Harlingen
Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Ons Food&Wine Ons Food&Wine Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Dio Jurien Dio Jurien Almamater Almamater Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei