Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

2 maal winst voor VVH Dames 1

13-04-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag stond er weer een thuiswedstrijd op het programma.

Dit keer tegen de hekkensluiters van de competitie vc Sneek. Een wedstrijd waar dus punten zijn te pakken. Met een ruime selectie waren het Iris en Mirthe die op de buiten mochten starten, Marrit en Manon op de mid, Kyra op de libero, Yvette op de spelverdeling en Senna op de diagonaal. 

 

De dames van VVH moesten erg wennen aan het speltempo en kwamen vrij langzaam op start. Na een wat rommelige start waren wij het toch al snel die het spel bepaalden. Door een goed blok aan de kant van Sneek was het eerst even zoeken bij de aanval. Maar hier vond onze spelverdeling al snel wat op en waren het onze mids die het blok goed uit elkaar wisten te trekken waardoor er veel directe punten konden worden gescoord.  Het was nu aan de dames van vvh om dit continue te laten zien en te blijven spelen. Dit werd goed doorgepakt in alle gespeelde sets. In de tweede set kwam Anniek nog binnen de lijnen voor Senna en Regina voor Mirthe. Het soe bleef constant goed en er werden weinig fouten gemaakt. Een safe constant spelletje. Deze zin omschrijft voor ons de hele wedstrijd. Er werd dus vrij makkelijk gewonnen en bleven alle 5 punten in Harlingen.

 

De dinsdag erop stond een inhaalwedstrijd op het programma. Iets heel anders nu namelijk tegen de nummer 2 van de competitie, CoVos dames 4. De vorige keer hebben we hier 4-0 van verloren. Aan de dames van VVH nu om te laten zien hoe ze afgelopen seizoen zijn gegroeid. Een wedstrijd waar we erg aan elkaar gewaagd waren. De eerste set lieten de dames ook goed zien wat ze konden er stond een goeie passlijn waardoor Yvette het spel prima kon verdelen en er veel directe punten werden gescoord. Met een mooie voorsprong maakten de dames van VVH het tocht nog wat spannend en lieten CoVos nog dichtbij komen. De set werd uiteindelijk toch binnen gesleept met een eindstand van 25-17.

 

De tweede en derde set waren gelijk aan elkaar. CoVos dat zelf ook steeds beter begon spelen en een paar speelsters hadden die precies wisten waar ze de bal neer moesten spelen zorgden voor veel moeite aan de kant van VVH. Na een aantal keer op een flinke achterstand te komen was het toch het team dat zich er weer naar toe trok. De communicatie en mentale weerbaarheid is ten opzichte van het begin van het seizoen enorm gegroeid wat goed te zien was in deze set. De vechtlust en wil was goed te merken. Met een fantastische serve serie (in beide sets) van Manon wisten we deze twee sets ook binnen te slepen. Het spel werd prachtig verdeeld waarop prachtig en hard werd aangevallen. Marrit die met een paar prachtige omloop ballen op de mid de blokkering er van af wist te brengen zorgde voor een opening op de buiten. Beide sets werden geëindigd met 25-22. Winst dus voor de dames van VVH.

 

De vierde en laatste set werd het spel doorgetrokken net als de voorgaande twee sets. Toch was het CoVos die deze set binnen sleepte. Maar dit liet de pret niet drukken want we zijn enorm trots op wat we deze wedstrijd hebben laten zien en neergezet. Met een goed gevoel gaan we alweer richting de laatste twee wedstrijden.

 

Komende zaterdag 16 april ’22 reizen we af naar Workum en spelen we hier om 17:00 uur een potje volleybal.

 

Sport & Recreatie

Meer nieuws

Zeerobben: Toppers van Toen

13-04-2022

HARLINGEN - Vanwege alle corona-maatregelen heeft ook het toernooitje voor de toppers van toen stil gelegen.

Gratis hockeyen bij HMHC

13-04-2022

HARLINGEN - Het paasweekend is voor hockeyers altijd een inhaalweekend.

12e editie Harlinger Kampioenschap Sloeproeien

13-04-2022

HARLINGEN - Afgelopen zaterdag werd er voor de 12e keer gestreden om het Harlinger Kampioenschap Sloeproeien.

Reacties

Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Plus Lunenborg Plus Lunenborg Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor The Shamrock The Shamrock Visie Events Visie Events Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten
Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot BENG Evenementen BENG Evenementen The Shamrock The Shamrock Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Fotografie Dorus Fotografie Dorus Plus Lunenborg Plus Lunenborg