Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Pilot Harlingen

Pilot Harlingen

Bijblijven over de zoutwinning bij Harlingen? Bezoek Pilot Harlingen en abonneer je op de nieuwsbrief!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Ga jij de uitdaging aan? Bij PLUS Lunenborg spaar je de Domino Challengers van zondag 22 mei t/m zaterdag 2 juli 2022.
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voetbal en livemuziek bij fc Harlingen

HARLINGEN - Zaterdag 21 augustus wordt sportpark Vierkantsdijk omgetoverd tot een klein festivalterrein.

Datum: 21 augustus 2021

Tijd: 12:30 - 23:59

Locatie: Fc Harlingen, Harlingen

Muziek Sport & Recreatie

Om 12.30 uur starten meer dan 200 voetballers met het BOTR (Best Of The Rest) toernooi. Om 17.00 uur start de derde helft. Dan trapt de Leeuwarder Rock & Pop coverband First Issue af met hun optreden op het buitenpodium. Voor het podium staan biertafels in het gras, het terrein is gezellig versierd en natuurlijk zijn drankjes en snacks volop verkrijgbaar.

 

Gratis toegang met coronatoegangsbewijs

De toegang is gratis en iedereen is welkom mits je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud, of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor toegang kunt tonen. Bij de entree van het terrein wordt hier streng op gecontroleerd d.m.v. het scannen van een QR-code. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. 

Let op: geen bewijs = geen toegang! Er is plaats voor maximaal 500 mensen. Kom je ook? Kom op tijd! Heb je vragen over het coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.coronacheck.nl

 

Toernooi

Het toernooi start om 12.30 uur in de categorie 35+ en 45+. Om 14.00 uur start de categorie Walking Football en dames 30+. Er worden in iets meer dan 4 uur tijd 46 wedstrijden gespeeld! Het zijn vooral teams uit de regio die meedoen, o.a. uit Leeuwarden (Cambuur, Leeuwarder Zwaluwen en LVV Friesland), Stiens, Arum, Franeker, Minnertsga, Berlikum en St. Jacob. Maar er is dit jaar ook een damesteam uit Groningen aanwezig. Fc Harlingen is vertegenwoordigd in alle categorieën en ook Zeerobben is van de partij in de 35+ en 45+ categorie.

 

Livemuziek met ‘First Issue’

Rond 17.00 uur start op het buitenpodium de derde helft met ‘First Issue’.  Een Leeuwarder band met een Harlinger randje. Deze band bestaat al sinds 1985 en is beroemd en berucht in Friesland. Ze bestaan al zo lang dat de meeste Leeuwarders zich niet meer een straatfestival kunnen heugen zonder hen. Maar ook in Harlingen zijn ze niet onbekend. Tijdens verschillende edities van de Visserijdagen wist de band het publiek te verleiden tot een straatdansfestijn. Het Harlinger randje wordt gevormd door onze stadsgenoot Johan Jorna die sinds 1988 als drummer actief is bij deze band. Om 21.00 uur is het afgelopen.

 

Gedurende de hele dag staat er ook een springkussen voor de jongste jeugd en kan de pannakooi gebruikt worden. Let op: kinderen van 13 jaar en ouder moeten ook een QR-code tonen. Geen bewijs = geen toegang.

 

Aftermovie BOTR 2019: https://www.youtube.com/watch?v=GtwjAt33OAU


www.facebook.com/bestoftherestsenioren

www.twitter.com/BOTRSR

www.instagram.com/botrsr

 
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Hubo-Faber Hubo-Faber Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Visie Events Visie Events Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail The Shamrock The Shamrock Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Plus Lunenborg Plus Lunenborg Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Karsten Wonen Karsten Wonen
De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Food 80/20 Food 80/20 Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Plus Lunenborg Plus Lunenborg