HOOP

HOOP

De Harlinger Onafhankelijke Ouderen Partij richt zich op het algemeen belang, door in brede zin oog te hebben voor zorg, welzijn en veiligheid. HOOP is een partij voor iedereen!
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Tijdens onze openingstijden kunt u gewoon bij ons binnenlopen, Voorstraat 94, of bel ons op 0517–212140 voor het maken van een afspraak.
Lees verder...
CDA Harlingen

CDA Harlingen

De kracht van de samenleving: Zorgen voor elkaar. Het CDA streeft naar een samenleving waar mensen zoveel als mogelijk mee kunnen doen. Wij zijn dichtbij en benaderbaar.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
GroenLinks Harlingen

GroenLinks Harlingen

Stem voor een groener socialer en inclusiever HARLINGEN!
Lees verder...
VVD Harlingen

VVD Harlingen

Harlingen blijft goed, wordt beter. Naar een bloeiend Harlingen!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Zin in een feestje?

Zin in een feestje?

Dat komt goed uit, want het is feest bij PLUS Lunenborg! Ook dit jaar kun je weer sparen voor het enige echte PLUS Boodschappenpakket!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger Belang

Harlinger Belang

Het belang voor onze stad en haar inwoners staat voor ons centraal, jullie belang is ons belang.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voetbal en livemuziek bij fc Harlingen

HARLINGEN - Zaterdag 21 augustus wordt sportpark Vierkantsdijk omgetoverd tot een klein festivalterrein.

Datum: 21 augustus 2021

Tijd: 12:30 - 23:59

Locatie: Fc Harlingen, Harlingen

Muziek Sport & Recreatie

Om 12.30 uur starten meer dan 200 voetballers met het BOTR (Best Of The Rest) toernooi. Om 17.00 uur start de derde helft. Dan trapt de Leeuwarder Rock & Pop coverband First Issue af met hun optreden op het buitenpodium. Voor het podium staan biertafels in het gras, het terrein is gezellig versierd en natuurlijk zijn drankjes en snacks volop verkrijgbaar.

 

Gratis toegang met coronatoegangsbewijs

De toegang is gratis en iedereen is welkom mits je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud, of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor toegang kunt tonen. Bij de entree van het terrein wordt hier streng op gecontroleerd d.m.v. het scannen van een QR-code. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. 

Let op: geen bewijs = geen toegang! Er is plaats voor maximaal 500 mensen. Kom je ook? Kom op tijd! Heb je vragen over het coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.coronacheck.nl

 

Toernooi

Het toernooi start om 12.30 uur in de categorie 35+ en 45+. Om 14.00 uur start de categorie Walking Football en dames 30+. Er worden in iets meer dan 4 uur tijd 46 wedstrijden gespeeld! Het zijn vooral teams uit de regio die meedoen, o.a. uit Leeuwarden (Cambuur, Leeuwarder Zwaluwen en LVV Friesland), Stiens, Arum, Franeker, Minnertsga, Berlikum en St. Jacob. Maar er is dit jaar ook een damesteam uit Groningen aanwezig. Fc Harlingen is vertegenwoordigd in alle categorieën en ook Zeerobben is van de partij in de 35+ en 45+ categorie.

 

Livemuziek met ‘First Issue’

Rond 17.00 uur start op het buitenpodium de derde helft met ‘First Issue’.  Een Leeuwarder band met een Harlinger randje. Deze band bestaat al sinds 1985 en is beroemd en berucht in Friesland. Ze bestaan al zo lang dat de meeste Leeuwarders zich niet meer een straatfestival kunnen heugen zonder hen. Maar ook in Harlingen zijn ze niet onbekend. Tijdens verschillende edities van de Visserijdagen wist de band het publiek te verleiden tot een straatdansfestijn. Het Harlinger randje wordt gevormd door onze stadsgenoot Johan Jorna die sinds 1988 als drummer actief is bij deze band. Om 21.00 uur is het afgelopen.

 

Gedurende de hele dag staat er ook een springkussen voor de jongste jeugd en kan de pannakooi gebruikt worden. Let op: kinderen van 13 jaar en ouder moeten ook een QR-code tonen. Geen bewijs = geen toegang.

 

Aftermovie BOTR 2019: https://www.youtube.com/watch?v=GtwjAt33OAU


www.facebook.com/bestoftherestsenioren

www.twitter.com/BOTRSR

www.instagram.com/botrsr