De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samengesteld!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Spaar je club gezond

Spaar je club gezond

Van zondag 5 september tot en met zaterdag 13 november 2021 kunnen klanten van PLUS Lunenborg sponsorpunten sparen voor geselecteerde clubs en verenigingen in hun buurt.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Voetbal en livemuziek bij fc Harlingen

HARLINGEN - Zaterdag 21 augustus wordt sportpark Vierkantsdijk omgetoverd tot een klein festivalterrein.

Datum: 21 augustus 2021

Tijd: 12:30 - 23:59

Locatie: Fc Harlingen, Harlingen

Muziek Sport & Recreatie

Om 12.30 uur starten meer dan 200 voetballers met het BOTR (Best Of The Rest) toernooi. Om 17.00 uur start de derde helft. Dan trapt de Leeuwarder Rock & Pop coverband First Issue af met hun optreden op het buitenpodium. Voor het podium staan biertafels in het gras, het terrein is gezellig versierd en natuurlijk zijn drankjes en snacks volop verkrijgbaar.

 

Gratis toegang met coronatoegangsbewijs

De toegang is gratis en iedereen is welkom mits je een vaccinatiebewijs, herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud, of een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor toegang kunt tonen. Bij de entree van het terrein wordt hier streng op gecontroleerd d.m.v. het scannen van een QR-code. Dit geldt voor iedereen vanaf 13 jaar. 

Let op: geen bewijs = geen toegang! Er is plaats voor maximaal 500 mensen. Kom je ook? Kom op tijd! Heb je vragen over het coronatoegangsbewijs? Kijk dan op www.coronacheck.nl

 

Toernooi

Het toernooi start om 12.30 uur in de categorie 35+ en 45+. Om 14.00 uur start de categorie Walking Football en dames 30+. Er worden in iets meer dan 4 uur tijd 46 wedstrijden gespeeld! Het zijn vooral teams uit de regio die meedoen, o.a. uit Leeuwarden (Cambuur, Leeuwarder Zwaluwen en LVV Friesland), Stiens, Arum, Franeker, Minnertsga, Berlikum en St. Jacob. Maar er is dit jaar ook een damesteam uit Groningen aanwezig. Fc Harlingen is vertegenwoordigd in alle categorieën en ook Zeerobben is van de partij in de 35+ en 45+ categorie.

 

Livemuziek met ‘First Issue’

Rond 17.00 uur start op het buitenpodium de derde helft met ‘First Issue’.  Een Leeuwarder band met een Harlinger randje. Deze band bestaat al sinds 1985 en is beroemd en berucht in Friesland. Ze bestaan al zo lang dat de meeste Leeuwarders zich niet meer een straatfestival kunnen heugen zonder hen. Maar ook in Harlingen zijn ze niet onbekend. Tijdens verschillende edities van de Visserijdagen wist de band het publiek te verleiden tot een straatdansfestijn. Het Harlinger randje wordt gevormd door onze stadsgenoot Johan Jorna die sinds 1988 als drummer actief is bij deze band. Om 21.00 uur is het afgelopen.

 

Gedurende de hele dag staat er ook een springkussen voor de jongste jeugd en kan de pannakooi gebruikt worden. Let op: kinderen van 13 jaar en ouder moeten ook een QR-code tonen. Geen bewijs = geen toegang.

 

Aftermovie BOTR 2019: https://www.youtube.com/watch?v=GtwjAt33OAU


www.facebook.com/bestoftherestsenioren

www.twitter.com/BOTRSR

www.instagram.com/botrsr

 
Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje BENG Evenementen BENG Evenementen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Food 80/20 Food 80/20 Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Omdraai De Omdraai Zensa Moda Zensa Moda The Shamrock The Shamrock Karsten Wonen Karsten Wonen De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Hubo-Faber Hubo-Faber Visie Events Visie Events Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
De Omdraai De Omdraai Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Hubo-Faber Hubo-Faber HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Food 80/20 Food 80/20 Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis