Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Op 9, 10 & 11 augustus verandert de Nieuwe Willemskade ook dit jaar weer in een culinair walhalla met de 5e editie van Foodfestival Heerlijk Harlingen!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Bij PLUS kun je van zondag 21 april tot en met zaterdag 27 juli 2019 exclusief sparen voor Tupperware van de hoogste kwaliteit.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Visserijdagen bij Café Gewoán Sven

HARLINGEN - Met de Visserijdagen ook dit jaar weer vier dagen feest in Café Gewoán Sven.

Datum: 29 augustus 2018 t/m 1 september 2018

Tijd: 20:00 - 23:59

Locatie: Café Gewoán Sven, HARLINGEN

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

Ook tijdens de Visserijdagen van dit jaar is het weer vier dagen een groot feest in het gezelligste café van Harlingen. De zingende kastelein Sven Helvrich is er ook voor dit jaar weer in geslaagd om een zeer gevarieerd muzikaal programma te maken waarbij er voor iedereen weer veel te genieten is. En het zeer zeker weer vier bruisende dagen zullen worden in het altijd gezellige café op de Harlinger Lanen.

 

  • Op woensdag 29 augustus begint het feest met een ouderwets gezellige avond, onder het motto "men vraagt en wij draaien”. ​En op verzoek van de gasten zal DJ Sven plaatjes uit heden en verleden draaien. Maar wanneer er om gevraagd wordt door de gasten zal ook Sven zelf natuurlijk de microfoon pakken en wat verzoekjes live ten gehore brengen. En dit belooft dus al een gezellige opwarmer te worden voor de dagen die nog gaan komen. Woensdag van 20.00 uur tot 24.00 uur.

 

  • Donderdag 30 augustus komt het eenmansorkest Siep Grotenhuis een optreden verzorgen in Café Gewoán Sven. Siep Grotenhuis die man die alles uit zijn orgel halen kan, is een ras entertainer die al menige feestavond tot een succes heeft gemaakt. En na een zeer geslaagd optreden van Siep in Café Gewoán Sven vorig jaar, leek het eigenaar Sven Helvrich een goed idee om hem met de Visserijdagen van dit jaar te laten optreden in zijn café. Een avondje Siep Grotenhuis is altijd een feest met Nederlandstalige hits, meezingers en lekkere evergreens. Donderdag avond van 20.00 uur tot 24.00 uur.

 

  • Vrijdag 31 augustus is de avond dat vele fans zich al uren van tevoren gaan verzamelen op de Lanen, want niemand minder dan de beste zanger van Leeuwarden en verre omtrek Ricky van Daalen komt dan opnieuw een optreden verzorgen in Café Gewoán Sven. Ricky staat garant voor een avondje feest en heeft al meerdere optredens verzorgd in Café Gewoán Sven en toen hij werd gevraagd om ook dit jaar met de Visserijdagen te zingen in het gezelligste café van Harlingen hoefde hij hier niet lang over na te denken, want hij zingt graag voor de ouwe seunen zoals hij zelf zegt. Ricky hoeft eigenlijk geen verdere introductie van wie kent niet zijn Mega hit Genot. Ook het onvergetelijke Piene Billug, Ik bin een Liwadder en Nul Vijf Acht zijn bekende liedjes van hem in de Leeuwarder taal. Maar ook zijn vertolking van de Hazes hit Het is koud zonder jou en de Cats cover Rock ‘n Roll waren grote hits van hem. Een avondje Ricky is een avond ouderwets gezellig uit met Nederlandse hits en lekkere Engelstalige meezingers uit heden en verleden. Vrijdag avond van 20.00 uur tot 24.00 uur.

 

  • Zaterdag 1 september treedt de zingende kastelein Gewoán Sven zelf op in zijn eigen café op de Harlinger Lanen. En met een optreden van zanger Gewoán Sven betekend het ook automatisch dat het weer beregezellig gaat worden. Deze jonge Harlinger zanger heeft al menige zeer geslaagde optredens verzorgt op feesten en partijen in Harlingen en ver daarbuiten. En op deze zaterdag van de Visserijdagen treedt hij nu dan op in zijn eigen café. Een avondje Gewoán Sven staat garant voor een enorm feest met Nederlandstalige hits van De Dijk, Boudewijn de Groot, The Scene en vele andere, maar ook de Hollandse meezingers zullen vast en zeker worden meegezongen net als het Engelstalige werk van The Dire Straits, Status Quo, Everly Brothers, Gerry and the Pacemakers en vele, vele andere hits van toen en nu. Zaterdag van 17.00 uur tot 24.00 uur.

 

Café Gewoán Sven is alle dagen geopend van 14.00 uur tot 0.00 uur.

 

 

Contact

Visserijdagen bij Café Gewoán Sven

Café Gewoán Sven
Lanen 39
8861CB HARLINGEN

Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam ForHim Menswear ForHim Menswear Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Atelier de Groot Atelier de Groot Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Dio Jurien Dio Jurien Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Hubo-Faber Hubo-Faber Ons Food&Wine Ons Food&Wine Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis BENG Evenementen BENG Evenementen Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hema Harlingen Hema Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Zensa Moda Zensa Moda Plus Lunenborg Plus Lunenborg
VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Dio Jurien Dio Jurien Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hema Harlingen Hema Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor De Lichtboei De Lichtboei Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12