Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Bij de Lachende Koe geniet je van heerlijke gerechten voor een vaste prijs inclusief onbeperkt tapbier, wijn en fris.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Binnen 2019

Heerlijk Binnen 2019

20, 21 & 22 april wordt het Entrepotgebouw weer één groot culinair Foodwalhalla!
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Jawel, lieve PLUS klanten. Van zondag 24 februari t/m zaterdag 20 april kun je sparen voor vijf Fabeltjeskrant handpoppen!
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Alinex Uitzendbureau is specialist in uitzenden, detacheren, payrollen en werven- en selecteren van personeel in diverse sectoren.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Visserijdagen bij Café Gewoán Sven

HARLINGEN - Met de Visserijdagen ook dit jaar weer vier dagen feest in Café Gewoán Sven.

Datum: 29 augustus 2018 t/m 1 september 2018

Tijd: 20:00 - 23:59

Locatie: Café Gewoán Sven, HARLINGEN

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

Ook tijdens de Visserijdagen van dit jaar is het weer vier dagen een groot feest in het gezelligste café van Harlingen. De zingende kastelein Sven Helvrich is er ook voor dit jaar weer in geslaagd om een zeer gevarieerd muzikaal programma te maken waarbij er voor iedereen weer veel te genieten is. En het zeer zeker weer vier bruisende dagen zullen worden in het altijd gezellige café op de Harlinger Lanen.

 

  • Op woensdag 29 augustus begint het feest met een ouderwets gezellige avond, onder het motto "men vraagt en wij draaien”. ​En op verzoek van de gasten zal DJ Sven plaatjes uit heden en verleden draaien. Maar wanneer er om gevraagd wordt door de gasten zal ook Sven zelf natuurlijk de microfoon pakken en wat verzoekjes live ten gehore brengen. En dit belooft dus al een gezellige opwarmer te worden voor de dagen die nog gaan komen. Woensdag van 20.00 uur tot 24.00 uur.

 

  • Donderdag 30 augustus komt het eenmansorkest Siep Grotenhuis een optreden verzorgen in Café Gewoán Sven. Siep Grotenhuis die man die alles uit zijn orgel halen kan, is een ras entertainer die al menige feestavond tot een succes heeft gemaakt. En na een zeer geslaagd optreden van Siep in Café Gewoán Sven vorig jaar, leek het eigenaar Sven Helvrich een goed idee om hem met de Visserijdagen van dit jaar te laten optreden in zijn café. Een avondje Siep Grotenhuis is altijd een feest met Nederlandstalige hits, meezingers en lekkere evergreens. Donderdag avond van 20.00 uur tot 24.00 uur.

 

  • Vrijdag 31 augustus is de avond dat vele fans zich al uren van tevoren gaan verzamelen op de Lanen, want niemand minder dan de beste zanger van Leeuwarden en verre omtrek Ricky van Daalen komt dan opnieuw een optreden verzorgen in Café Gewoán Sven. Ricky staat garant voor een avondje feest en heeft al meerdere optredens verzorgd in Café Gewoán Sven en toen hij werd gevraagd om ook dit jaar met de Visserijdagen te zingen in het gezelligste café van Harlingen hoefde hij hier niet lang over na te denken, want hij zingt graag voor de ouwe seunen zoals hij zelf zegt. Ricky hoeft eigenlijk geen verdere introductie van wie kent niet zijn Mega hit Genot. Ook het onvergetelijke Piene Billug, Ik bin een Liwadder en Nul Vijf Acht zijn bekende liedjes van hem in de Leeuwarder taal. Maar ook zijn vertolking van de Hazes hit Het is koud zonder jou en de Cats cover Rock ‘n Roll waren grote hits van hem. Een avondje Ricky is een avond ouderwets gezellig uit met Nederlandse hits en lekkere Engelstalige meezingers uit heden en verleden. Vrijdag avond van 20.00 uur tot 24.00 uur.

 

  • Zaterdag 1 september treedt de zingende kastelein Gewoán Sven zelf op in zijn eigen café op de Harlinger Lanen. En met een optreden van zanger Gewoán Sven betekend het ook automatisch dat het weer beregezellig gaat worden. Deze jonge Harlinger zanger heeft al menige zeer geslaagde optredens verzorgt op feesten en partijen in Harlingen en ver daarbuiten. En op deze zaterdag van de Visserijdagen treedt hij nu dan op in zijn eigen café. Een avondje Gewoán Sven staat garant voor een enorm feest met Nederlandstalige hits van De Dijk, Boudewijn de Groot, The Scene en vele andere, maar ook de Hollandse meezingers zullen vast en zeker worden meegezongen net als het Engelstalige werk van The Dire Straits, Status Quo, Everly Brothers, Gerry and the Pacemakers en vele, vele andere hits van toen en nu. Zaterdag van 17.00 uur tot 24.00 uur.

 

Café Gewoán Sven is alle dagen geopend van 14.00 uur tot 0.00 uur.

 

 

Contact

Visserijdagen bij Café Gewoán Sven

Café Gewoán Sven
Lanen 39
8861CB HARLINGEN

Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier de Groot Atelier de Groot Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien Karsten Wonen Karsten Wonen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VVV Harlingen VVV Harlingen Haarmode Cats Haarmode Cats Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Copini Opticiëns Copini Opticiëns Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie ForHim Menswear ForHim Menswear Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Hubo-Faber Hubo-Faber HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine
Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Ons Food&Wine Ons Food&Wine Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hubo-Faber Hubo-Faber VVV Harlingen VVV Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Atelier de Groot Atelier de Groot Plus Lunenborg Plus Lunenborg