Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Coronavirus (COVID-19)

Coronavirus (COVID-19)

Op deze pagina zet de gemeente Harlingen alle belangrijke informatie over het Coronavirus (COVID-19) voor u op een rij. Bij nieuwe informatie wordt deze pagina geactualiseerd.
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Visserijdagen bij Basta

HARLINGEN - Tijdens de Visserijdagen is er live-muziek bij Lunchcafé Basta.

Datum: 31 augustus 2019

Tijd: 16:00 - 20:00

Locatie: Lunchcafé Basta, Harlingen

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

  • Vrijdag 30 augustus vanaf 16.00 uur: Douwe Kamminga.
  • Zaterdag 31 augustus vanaf 16.00 uur: Trienus Henstra.

 

Douwe Kamminga

Douwe groeide op in het pittoreske plaatsje Augustinusga gelegen in de Friese Walden. Een streek dat bekend staat om haar eigentijdse karakter. Van jongs af aan groeide Douwe op met de muziek van geheime (piraten) zenders en werd de muziek van Nederlandse bodem vaak plat gedraaid tijdens de weekenden op het bedrijf van z’n vader.

 

 

De passie voor muziek zat er bij Douwe al vroeg in. Op z’n 10e krijgt Douwe zijn eerste gitaar in handen, maar al snel blijkt dat Douwe meer met z’n stem, dan met z’n gitaar de ‘juiste snaar’ weet te raken. Op 18-jarige leeftijd en met al een aantal jaren muziekervaring achter zich mag Douwe zijn eerste optreden geven tijdens een festival op Koninginnedag.

 

Sindsdien is het snel gegaan rondom de zangcarriere van Douwe en rolt zo van het een op het andere moment in het artiestenvak. In het jaar 2012 volgt dan ook zijn eerste single getiteld: "De Orgelman" Daarna volgen al snel de singels "Ieder afscheid is een nieuw begin" & "Annalena!" die zowel in het noorden van het land, als in het zuiden van het land goed worden opgepakt door de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

 

Vrijdag tijdens de Visserijdagen staat Douwe bij Lunchcafé Basta en laat vele mensen genieten van een feestelijk optreden vol passie voor het Nederlandstalige/Engelstalige levenslied!

 

Trienus Henstra

De in 1977 geboren Westereender is zijn carrière gestart op 8 jarige leeftijd in vele playbackshows. Eerst als imitator van vader Rommy en later samen met broer Tjeerd als de Everlybrothers. Ongeveer 9 jaar later besloten zij om het toch maar live te proberen. Ook dit werd onverwacht een groot succes.

 

 

Als de Nightbrothers, een country duo, stonden ze in vele horeca gelegenheden maar na een paar jaar besloten ze toch maar om er mee op te houden. Dit alleen omdat broer Tjeerd besloot om een nieuwe carrière te beginnen als horeca-uitbater. En Trienes ging gewoon door met zijn dagelijkse werk als bouwvakker en in het weekend hielp hij zijn grootte broer zo nu en dan.

 

Een paar jaar later pakt Trienus de draad weer op als solo artiest. Na zijn debuut single “Duizend maal bedrogen” gaat hij als een speer en is een veel gevraagd artiest op feesten en partijen.

 

Zaterdag 31 augustus vanaf 16.00 uur zingt Trienus de sterren van de hemel bij Lunchcafé Basta.

Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Greenart Production Greenart Production Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor BENG Evenementen BENG Evenementen HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt IJssalon Min12 IJssalon Min12 Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd Zensa Moda Zensa Moda Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg Karsten Wonen Karsten Wonen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen The Shamrock The Shamrock Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Broodje Nuchter Broodje Nuchter Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Copini Opticiëns Copini Opticiëns Griekse Taverne ZeevanTyd Griekse Taverne ZeevanTyd The Shamrock The Shamrock Food 80/20 Food 80/20 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats De Lichtboei De Lichtboei Zensa Moda Zensa Moda Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn VET... Hippefrieten VET... Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE