De Omdraai

De Omdraai

Kindercoaching en gezinsbegeleiding de Omdraai - Gespecialiseerd in opvoed- en gedragsproblemen. Begeleiding bij scheiding en samengesteld gezin. Succesvol Samen!
Lees verder...
Harlingen Welkom aan Zee

Harlingen Welkom aan Zee

Grenzend aan het Werelderfgoed de Waddenzee is Harlingen een stoere magneet voor wie houdt van wind en water.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Goed eten moet voor iedereen betaalbaar zijn. Daarom vind je bij PLUS Lunenborg de 'Laagblijvers': producten die het hele jaar rond éxtra voordelig zijn!
Lees verder...
Casper van Veen Uitvaartzorg

Casper van Veen Uitvaartzorg

Het hoeft niet anders, maar het kan wel anders. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
Lees verder...
Grijmans Advocatuur & Mediation

Grijmans Advocatuur & Mediation

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Harlingen Bezorgt

Harlingen Bezorgt

Steun onze lokale helden! Winkel via HarlingenBezorgt gemakkelijk online!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Visserijdagen bij Basta

HARLINGEN - Tijdens de Visserijdagen is er live-muziek bij Lunchcafé Basta.

Datum: 30 augustus 2019

Tijd: 16:00 - 20:00

Locatie: Lunchcafé Basta, Harlingen

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

  • Vrijdag 30 augustus vanaf 16.00 uur: Douwe Kamminga.
  • Zaterdag 31 augustus vanaf 16.00 uur: Trienus Henstra.

 

Douwe Kamminga

Douwe groeide op in het pittoreske plaatsje Augustinusga gelegen in de Friese Walden. Een streek dat bekend staat om haar eigentijdse karakter. Van jongs af aan groeide Douwe op met de muziek van geheime (piraten) zenders en werd de muziek van Nederlandse bodem vaak plat gedraaid tijdens de weekenden op het bedrijf van z’n vader.

 

 

De passie voor muziek zat er bij Douwe al vroeg in. Op z’n 10e krijgt Douwe zijn eerste gitaar in handen, maar al snel blijkt dat Douwe meer met z’n stem, dan met z’n gitaar de ‘juiste snaar’ weet te raken. Op 18-jarige leeftijd en met al een aantal jaren muziekervaring achter zich mag Douwe zijn eerste optreden geven tijdens een festival op Koninginnedag.

 

Sindsdien is het snel gegaan rondom de zangcarriere van Douwe en rolt zo van het een op het andere moment in het artiestenvak. In het jaar 2012 volgt dan ook zijn eerste single getiteld: "De Orgelman" Daarna volgen al snel de singels "Ieder afscheid is een nieuw begin" & "Annalena!" die zowel in het noorden van het land, als in het zuiden van het land goed worden opgepakt door de liefhebbers van het Nederlandstalige lied.

 

Vrijdag tijdens de Visserijdagen staat Douwe bij Lunchcafé Basta en laat vele mensen genieten van een feestelijk optreden vol passie voor het Nederlandstalige/Engelstalige levenslied!

 

Trienus Henstra

De in 1977 geboren Westereender is zijn carrière gestart op 8 jarige leeftijd in vele playbackshows. Eerst als imitator van vader Rommy en later samen met broer Tjeerd als de Everlybrothers. Ongeveer 9 jaar later besloten zij om het toch maar live te proberen. Ook dit werd onverwacht een groot succes.

 

 

Als de Nightbrothers, een country duo, stonden ze in vele horeca gelegenheden maar na een paar jaar besloten ze toch maar om er mee op te houden. Dit alleen omdat broer Tjeerd besloot om een nieuwe carrière te beginnen als horeca-uitbater. En Trienes ging gewoon door met zijn dagelijkse werk als bouwvakker en in het weekend hielp hij zijn grootte broer zo nu en dan.

 

Een paar jaar later pakt Trienus de draad weer op als solo artiest. Na zijn debuut single “Duizend maal bedrogen” gaat hij als een speer en is een veel gevraagd artiest op feesten en partijen.

 

Zaterdag 31 augustus vanaf 16.00 uur zingt Trienus de sterren van de hemel bij Lunchcafé Basta.

Overige datums

31 augustus 2019

16:00 - 20:00

Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen De Omdraai De Omdraai Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Copini Opticiëns Copini Opticiëns IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Hubo-Faber Hubo-Faber Fotografie Dorus Fotografie Dorus Karsten Wonen Karsten Wonen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation De Lichtboei De Lichtboei De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Casper van Veen Uitvaartzorg Casper van Veen Uitvaartzorg Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Visie Events Visie Events Broodje Nuchter Broodje Nuchter Greenart Production Greenart Production Plus Lunenborg Plus Lunenborg HarlingenBezorgt HarlingenBezorgt Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE
Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Food 80/20 Food 80/20 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad The Shamrock The Shamrock Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie De Omdraai De Omdraai Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Greenart Production Greenart Production Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï