Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Expert Harlingen

Expert Harlingen

Wil je meer weten over het duurzaam verwarmen van je huis met infrarood? Kom langs!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Harlinger UITagenda

Harlinger UITagenda

De Harlinger UITagenda is de centrale agenda van alle evenementen en activiteiten in en rondom Harlingen.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Toneelgezelschap Midlum speelt 'Verliezers'

MIDLUM: Toneelgezelschap Midlum speelt op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober om 20.00 uur het kluchtige stuk 'Verliezers' van Ton Davids in Dorpshuis De Spil in Midlum.

Datum: 21 oktober 2022 en 22 oktober 2022

Tijd: 20:00 - 23:00

Locatie: Dorpshuis De Spil, MIDLUM

Algemeen Kunst & Cultuur

De familie Van Gorp - vader Fred (eigenaar van een frituurzaak), moeder Trees, dochter Nienke  (“gothic” en leest in Nostradamus) en dochter Sophie (belust op een rol in een televisieserie) - woont in de Diamantstraat..

 

Het verhaal begint als de gehele Diamantstraat de Postcodeloterij wint. Alleen de familie Van Gorp wint niets, want moederTrees heeft niet gezorgd voor loten. Ze heeft gekozen voor loten van de plaatselijke speeltuinvereniging. Dit is reden genoeg voor Trees om in een diepe depressire te zakken.

 

De buren, Odette en Mees (6,3 miljoen euro) en Vera (1 miljoen euro) komen regelmatig op bezoek bij de familie Van Gorp, maar dat maakt het er niet allemaal vrolijker op.

Dan heeft Roos (tv-presentatrice van de Postcodeloterij) het idee om een realitysoap van het gezin Van Gorp te maken. Onder het motto “Hoe is het om te leven in een straat met alleen miljonairs?” is het programma “Verliezers” een feit.  Samen met haar cameraman Pim, een zwijgzaam type, neemt ze haar intrek in het gezin Van Gorp.

 

Fred ziet een gat in de markt van de vette hap. Het eenogig monster ( zoals Nienke en Nostradamus de camera noemen) registreert de pogingen van Sophie om een rolletje bij de soap te krijgen.

Ook oma Jo en Bob spelen hun rol voor de camera. Bob als geldbeluste advocaat en oma als afneemster van “bejaardenfrituur”.

 

Lijkt het geluk voorgoed verdwemen bij de familie van Gorp? …………………. Langzamerhand wordt duidelijk dat geld hebben ook zo z’n nadelen heeft

 

Aanvang: 20.00 uur

Toegang: € 8,-

Kaarten: 0517 412147

Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Visie Events Visie Events Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot The Shamrock The Shamrock Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Karsten Wonen Karsten Wonen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Royce Postma Schilderwerken Royce Postma Schilderwerken De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Fotografie Dorus Fotografie Dorus Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Wellheat Shop Wellheat Shop Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen
Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires IJssalon Min12 IJssalon Min12 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Zensa Moda Zensa Moda Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Wellheat Shop Wellheat Shop Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Fotografie Dorus Fotografie Dorus