Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Programma Visserijdagen De Lichtboei Harlingen

HARLINGEN - Ook dit jaar zal De Lichtboei tijdens de Visserijdagen weer de beste muziek vanaf het buitenpodium en in de zaal over de Rommelhaven blazen!

Datum: 31 augustus 2017 t/m 3 september 2017

Tijd: 00:00 - 18:00

Locatie: De Lichtboei, HARLINGEN

Bedrijfsleven Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

Woensdag 30 augustus, vanaf middernacht, Zaal: Zomer Apres Ski Afterparty

Donderdag 31 augustus, 22.00 uur, Buitenpodium: Dany Lademacher’s WILD ROMANCE

  • Vanaf middernacht in zaal: Never be clever Party


Vrijdag 1 september, 22.30, Buitenpodium: Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin

  • Vanaf 01.00 uur in zaal: Partynight


Zaterdag 2 september, 22.45: Toe Maar, de beste Doe Maar tribute van de Benelux!

  • Vanaf 01.00 uur in zaal: Partynight


Zondag 3 september, 16.00 uur: afterparty met Slaanderij fan Harlingen & friends!

 

Vóór, na en tussen de programma’s: DJ Jelmer

 


Uitgelicht!

Donderdag, 22.00 uur: Danny Lademacher’s WILD ROMANCE
Dit is dé Kans om Nederlands meest swingende en authentieke Rockers nu in Harlingen live te zien & horen.

Herman Brood & Danny Lademacher zijn nog steeds dé legendarische iconen van de Nederlandse rockmuziek. Met alle grote hits zoals “Saturday Night” en “Never Be Clever” veroverden zij Nederland, België ,Duitsland en the rest of the World. Hun hit “Saturday Night’ bereikte zelfs de status van ‘the national USA Break Out’ Hitparade in alle 50 staten van de USA. De naam Wild Romance doet nog steeds onze harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens. Herman Brood’s Wild Romance is nog steeds een geoliede en meer dan Broodwaardige Rock & Roll machine, een fenomeen van ongekende klasse. Alive and Kicking!

Danny Lademacher’s Wild Romance™ gaat meteen vol in de muzikale aanval. Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood en Dany in een ongekende Herman Brood Hommage voorbij komen. Stampend en strak. Maar ook werk van het nieuwe Album ‘Out of Heaven. Rock ’n roll die je ouderwets bij de keel grijpt… Herman Brood’s Wild Romance droombezetting is een muzikaal cadeau voor iedereen! Dit wil en mag je als Fan niet missen… Tot Donderdag!

Band:
Lead Vocals :Edgar Koelemeijer
Guitars & Vocals: Danny Lademacher
Guitars & Vocals: David Hollestelle
Keyboard & Vocals: Otto Cooymans
Bass & Vocals: Gee Carlsberg
Drums & Percussion: Jan 't Hoen

Vrijdag, 22.30: Steeler, a Whole Lotta Led Zeppelin

Al enkele jaren te zien en te horen bij de Lichtboei, maar nu met een nieuwe zanger!

Een band, die ontstaan is uit de liefde voor het epische geluid van Led Zeppelin. Een band, bestaand uit vier ervaren muzikanten die alles op alles wilden zetten om het gevoel en de benadering van die legendarische Zep live optredens van de vroege 70’s weer tot leven te brengen. Steeler neemt je mee terug naar deze legendarische Zeppelin performances met hun non-stop show die je helemaal omver blaast. Een show met de juiste dynamiek, kleding en show elementen die het publiek meeneemt in een geweldige Zeppelin live ervaring.

Wat die vroege Led Zep sound zo karakteristiek maakt is de vrijheid en de experimenteer drang die de originele band uitdroeg. niet alleen op hun opnames maar juist ook op het podium. Dat is nu juist wat Steeler zo uniek maakt. Ook zij nemen je mee in die vrijheid van die Zep-nummers. Met muziek op de voorgrond maar dressed to match, spelen zij die klassiekers met een urgentie en een losheid die je meevoert en maar lastig weer loslaat. Het is dan ook niet voor niets dat in de in 2014 uitgebrachte live dvd door Led Zeppelin gitarist Jimmy Page zelf bekroond werd met de quote: "Wow! These guys keep the Led Zeppelin flame burning in the best possible way".

 

 

 

Zaterdag, 22.45: Toe Maar


Toe Maar is dé Allergaafste Doe Maar Tribute van de BeNeLux. De retestrakke Reggae en Ska wordt gespeeld door muzikanten die hun sporen verdiend hebben in de Reggae, HipHop en Alternative.

In de afgelopen 5 jaar heeft Toe Maar tal van hoogtepunten mogen meemaken: Vermelding in de Volkskrant in de top 5 van Nederlandse Tributebands, optredens door heel Nederland en België, spelen in de vrouwengevangenis van Zwolle, een succesvolle theatertour in 2015, een clubtour in 2016 waarbij het album Skunk in
tegraal werd gespeeld, een uitverkocht (1500 bezoekers) beachconcert op Curaçao en En Passant werd de Reggaeweide op de Zwarte Cross in drie opeenvolgende jaren ook nog even afgebroken.


"En óveral waar Toe Maar speelde was het feest!"

VVV Harlingen VVV Harlingen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Plus Lunenborg Plus Lunenborg Ons Food&Wine Ons Food&Wine De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Hema Harlingen Hema Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Vogelaar Audio Vogelaar Audio Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Fotografie Dorus Fotografie Dorus ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Atelier de Groot Atelier de Groot Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Karsten Wonen Karsten Wonen Hubo-Faber Hubo-Faber Haarmode Cats Haarmode Cats Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor
IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Atelier de Groot Atelier de Groot Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas BENG Evenementen BENG Evenementen Fotografie Dorus Fotografie Dorus