Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Op 20, 21 én 22 september verandert de Nieuwe Willemskade ook dit jaar weer in een culinair walhalla met de 5e editie van Foodfestival Heerlijk Harlingen!
Lees verder...
Spaar voor keukenmessen!

Spaar voor keukenmessen!

Bij PLUS Lunenborg kun je nu sparen voor 6 verschillende keukenmessen van Jamie Oliver. De actie loopt t/m 21 sept. 2019.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Orkest van Nederlandse Douane in DOKtent op Dokkade

HARLINGEN - Martin van der Starre en Erica Yong als solisten te horen tijdens Visserijdagen.

Datum: 28 augustus 2019

Tijd: 19:00 - 22:00

Locatie: DOKtent, HARLINGEN

Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

Het Orkest van de Nederlandse Douane zal op de openingsdag van de 60e editie van de Harlinger Visserijdagen (woensdag 28 augustus) een zeer bijzonder concert verzorgen. Het orkest komt dit jaar niet met één solist naar Harlingen, maar met twee. Martin van der Starre was vorig jaar al tijdens de Visserijdagen te horen, maar nieuw is de Nederlandse (soul)zangeres Erica Yong. Om meer mensen van het speciale concert te kunnen laten genieten, vindt het optreden plaats in de DOKtent op de Dokkade.

 

De organisatie is blij dat het Orkest van de Nederlandse Douane weer een bijdrage aan de Visserijdagen levert. ‘We vieren dit jaar de zestigste editie en komen daarom met een groter en gevarieerder programma, waarbij muziek een van de thema’s is. Er komt bijvoorbeeld voor het eerst een jazzfestival en het sambafestival is groter dan ooit. Daarnaast hebben we een sterke line up voor het ‘t DOKfestival met bekende namen als Rowwen Hèze en Van Dik Hout. Het Orkest van de Nederlandse Douane komt met twee solisten en dat betekent dat ook dit optreden nog meer (jubileum)glans krijgt’, aldus Jules Dutrieux, voorzitter van de Stichting Visserijdagen.

 

Martin van der Starre en Erica Yong

Het Orkest van de Nederlandse Douane onderscheidt zich van andere militaire orkesten doordat het een semi professioneel orkest is, dat bestaat uit een mix van afgestudeerde musici en goede amateurs die bij de Belastingdienst/Douane werken. Uitgangspunt van de concerten is, dat er voor elk wat wils bij zit.

 

Na het grote succes van vorig jaar is Martin van der Starre ook nu solist. Hij is een veelzijdig artiest. Hij heeft bij diverse bands gezongen en was ook andere ook zanger bij Top2000 Live. Daarnaast toerde hij met diverse bands en theatergezelschappen over de hele wereld, was achtergrondzanger bij diverse producties/programma’s en speelde in een roadmusical. Behalve stemacteur was hij te zien als acteur in diverse Nederlandse televisieprogramma’s.

 

Dankzij de Nederlandse zangeres Erica Yong zal er ook een heel ander geluid tijdens het concert van 2019 te horen zijn. Erica Yong brengt een breed repertoire van pop, soul en jazz. Nederland maakte kennis met haar als Whitney Houston in De Soundmixshow en tijdens diverse gastoptredens in televisieprogramma’s. Ze heeft diverse hits op haar naam staan en vertolkte de hoofdrol in The Sound of Motown in Wenen. Kortom, het Orkest van de Nederlandse Douane komt met twee veelzijdige rasartiesten naar Harlingen.

 

Voorverkoop

De entreekaarten voor het concert van het Orkest van de Nederlandse Douane kosten 7,50 euro per stuk, inclusief een kopje koffie of thee. De voorverkoop start binnenkort bij VVV Harlingen.

 

Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt VVV Harlingen VVV Harlingen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Fotografie Dorus Fotografie Dorus Zensa Moda Zensa Moda HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber ForHim Menswear ForHim Menswear IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Atelier de Groot Atelier de Groot Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Visie Events Visie Events BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE De Lichtboei De Lichtboei Ons Food&Wine Ons Food&Wine Dio Jurien Dio Jurien Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad
HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei VVV Harlingen VVV Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Karsten Wonen Karsten Wonen BENG Evenementen BENG Evenementen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Ons Food&Wine Ons Food&Wine