RSG Simon Vestdijk

RSG Simon Vestdijk

Open dagen en doemiddagen: Welkom groep 8 en je ouder(s)/ verzorger(s). Kom langs en maak kennis met ons onderwijs!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Orkest van Nederlandse Douane in DOKtent op Dokkade

HARLINGEN - Martin van der Starre en Erica Yong als solisten te horen tijdens Visserijdagen.

Datum: 28 augustus 2019

Tijd: 19:00 - 22:00

Locatie: DOKtent, HARLINGEN

Eten, Drinken, Uitgaan Evenement Muziek

Het Orkest van de Nederlandse Douane zal op de openingsdag van de 60e editie van de Harlinger Visserijdagen (woensdag 28 augustus) een zeer bijzonder concert verzorgen. Het orkest komt dit jaar niet met één solist naar Harlingen, maar met twee. Martin van der Starre was vorig jaar al tijdens de Visserijdagen te horen, maar nieuw is de Nederlandse (soul)zangeres Erica Yong. Om meer mensen van het speciale concert te kunnen laten genieten, vindt het optreden plaats in de DOKtent op de Dokkade.

 

De organisatie is blij dat het Orkest van de Nederlandse Douane weer een bijdrage aan de Visserijdagen levert. ‘We vieren dit jaar de zestigste editie en komen daarom met een groter en gevarieerder programma, waarbij muziek een van de thema’s is. Er komt bijvoorbeeld voor het eerst een jazzfestival en het sambafestival is groter dan ooit. Daarnaast hebben we een sterke line up voor het ‘t DOKfestival met bekende namen als Rowwen Hèze en Van Dik Hout. Het Orkest van de Nederlandse Douane komt met twee solisten en dat betekent dat ook dit optreden nog meer (jubileum)glans krijgt’, aldus Jules Dutrieux, voorzitter van de Stichting Visserijdagen.

 

Martin van der Starre en Erica Yong

Het Orkest van de Nederlandse Douane onderscheidt zich van andere militaire orkesten doordat het een semi professioneel orkest is, dat bestaat uit een mix van afgestudeerde musici en goede amateurs die bij de Belastingdienst/Douane werken. Uitgangspunt van de concerten is, dat er voor elk wat wils bij zit.

 

Na het grote succes van vorig jaar is Martin van der Starre ook nu solist. Hij is een veelzijdig artiest. Hij heeft bij diverse bands gezongen en was ook andere ook zanger bij Top2000 Live. Daarnaast toerde hij met diverse bands en theatergezelschappen over de hele wereld, was achtergrondzanger bij diverse producties/programma’s en speelde in een roadmusical. Behalve stemacteur was hij te zien als acteur in diverse Nederlandse televisieprogramma’s.

 

Dankzij de Nederlandse zangeres Erica Yong zal er ook een heel ander geluid tijdens het concert van 2019 te horen zijn. Erica Yong brengt een breed repertoire van pop, soul en jazz. Nederland maakte kennis met haar als Whitney Houston in De Soundmixshow en tijdens diverse gastoptredens in televisieprogramma’s. Ze heeft diverse hits op haar naam staan en vertolkte de hoofdrol in The Sound of Motown in Wenen. Kortom, het Orkest van de Nederlandse Douane komt met twee veelzijdige rasartiesten naar Harlingen.

 

Voorverkoop

De entreekaarten voor het concert van het Orkest van de Nederlandse Douane kosten 7,50 euro per stuk, inclusief een kopje koffie of thee. De voorverkoop start binnenkort bij VVV Harlingen.

 

HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hema Harlingen Hema Harlingen Hubo-Faber Hubo-Faber BENG Evenementen BENG Evenementen Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE DA Drogisterij & Parfumerie DA Drogisterij & Parfumerie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zensa Moda Zensa Moda Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas IJssalon Min12 IJssalon Min12 Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Ons Food&Wine Ons Food&Wine Haarmode Cats Haarmode Cats Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Plus Lunenborg Plus Lunenborg Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
VVV Harlingen VVV Harlingen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor ForHim Menswear ForHim Menswear Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Haarmode Cats Haarmode Cats Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Atelier de Groot Atelier de Groot Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje