Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Meet and greet Dirk Kuijt bij Zeerobben

HARLINGEN - De vooraankondiging van het bezoek van Dirk Kuijt aan Zeerobben heeft de tongen wel losgemaakt.

Datum: 29 januari 2018

Tijd: 19:15 - 20:00

Locatie: Oostersportpark, HARLINGEN

Sport & Recreatie

Na de primeur in de Harlinger Courant van vorige week werd het artikeltje op de site van Zeerobben (en ook op andere lokale sites) intensief gelezen en kregen de berichtjes op twitter en facebook ook veel clicks en likes. Al met al een indicatie dat het maandagavond best eens gezellig druk kan worden op het Oostersportpark.

 

Waarom Kuijt naar Zeerobben?

Na zijn actieve carrière als profvoetballer gaat Dirk Kuijt zich volledig storten op een carrière als trainer. Zijn eerste noodzakelijke stap daartoe is het volgen van de cursus TC-1. Die cursus wordt dit seizoen ook gevolgd door hoofdtrainer Arjen Postma van Zeerobben en hij zit in één groep met Dirk Kuijt. Kuijt loopt in het kader van die cursus momenteel stage bij Quick Boys in Katwijk, uitkomend in de derde divisie en afgelopen zaterdag nog met maar liefst 7-0 zegevierend tegen ONS Sneek.

 

De gehele groep cursisten is maandagavond te gast bij Zeerobben alwaar zij een training van Arjen Postma aan de selectie van Zeerobben 1 zullen volgen en analyseren als onderdeel van hun cursus. Ze komen vast kijken wat nou het geheim van Zeerobben (en Arjen) is….

 

Wij weten natuurlijk allemaal dat een niet te onderschatten onderdeel van die successen van Zeerobben de gezamenlijke maaltijden van de hand van Nel Kingma is. Dat gaan deze mannen dan ook meemaken, want voorafgaand aan de training zullen ze een gebruikelijke sportmaaltijd van Nel voorgeschoteld krijgen. Succes verzekerd!

 

Meet & Greet

Dirk Kuijt heeft zijn medewerking toegezegd aan een Meet & Greet sessie vanaf 19.15 tot uiterlijk 20.00 uur als de training van Zeerobben 1 start.

 

Vanwege de verwachte toeloop worden maatregelen getroffen om een ordentelijk verloop te realiseren. De meet & greet zal plaatsvinden in de kantine. De ingang van de kantine is voor deze gelegenheid via het terras aan de voorzijde. Daar wordt de toegang tot de kantine geregeld door functionarissen van Zeerobben. We vragen iedereen zich aan de aanwijzingen van deze vrijwilligers te houden. In groepjes naar binnen, handtekening/foto en dan meteen door. De bar is open, de koffie, thee en fris staan klaar en je mag best even blijven hangen om te kijken hoe deze meet & greet verder verloopt. Graag zelfs.

Iedereen is welkom, lidmaatschap van Zeerobben is geen voorwaarde. Zeerobben is een open club en gunt iedereen in Harlingen en wijde omgeving deze unieke kans om onze 104-voudige international te ontmoeten. Wie weet sta je op de foto met de toekomstige trainer van Feyenoord, het Nederlands Elftal of misschien wel een internationale topclub.

Natuurlijk is ook iedereen welkom om de aansluitende training van Zeerobben 1 te bekijken. Wel wordt gevraagd Kuijt en zijn mede-cursisten tijdens en ook na de training met rust te laten.  

 

Samengevat

Datum: maandag 29 januari 2018
Tijd: 19.15 – 20.00 uur
Locatie: Clubhuis Zeerobben, Oostersportpark, Harlingen

Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Visie Events Visie Events Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona ForHim Menswear ForHim Menswear BENG Evenementen BENG Evenementen Haarmode Cats Haarmode Cats Hema Harlingen Hema Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus IJssalon Min12 IJssalon Min12 Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Karsten Wonen Karsten Wonen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Almamater Almamater Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus De Lichtboei De Lichtboei HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas
Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Ons Food&Wine Ons Food&Wine IJssalon Min12 IJssalon Min12 Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Zensa Moda Zensa Moda Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus VVV Harlingen VVV Harlingen