Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma Schilderwerken

Royce Postma helpt u met schilderwerk voor zowel binnen als buiten, maar ook voor een nieuw kleurtje op de wand bent u bij Royce aan het juiste adres.
Lees verder...
Van Campen & Dijkstra

Van Campen & Dijkstra

Stap over naar RegioBank met onze gratis overstapservice. Loop binnen op Voorstraat 94 of bel 0517-212140 voor een afspraak.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Plus Lunenborg

Plus Lunenborg

Dé service supermarkt van Harlingen en omstreken. Hier staat de klant nog echt centraal!
Lees verder...
Grijmans

Grijmans

Iedereen die in een juridisch geschil verzeild is geraakt, gaat scheiden of verdacht wordt van een strafbaar feit kan rekenen op rechtsbijstand van ons.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen

Ondernemend Harlingen is hét platform voor alle bedrijven in en rondom Harlingen. Onderneem het in Harlingen, Welkom aan Zee!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Magische Sint Show in dorpshuis De Spil in Midlum

HARLINGEN - Drie voorstellingen op zondagmiddag 14 november.

Datum: 14 november 2021

Tijd: 12:00 - 17:00

Locatie: Dorpshuis De Spil, MIDLUM

Algemeen Bedrijfsleven Evenement Kids Kunst & Cultuur Shoppen

Op 14 november vinden in dorpshuis De Spil in Midlum drie Magische Sint Shows plaats. Om 12.00, 15.00 en 17.00 uur staat de net in Nederland aangekomen Sint centraal, maar ook Propkop, Zangpiet Pedro en nog vele anderen maken hun opwachting in het tot theater omgebouwde dorpshuis.

 

In het gelegenheidstheater is te zien hoe de Pieten druk bezig zijn met de voorbereidingen voor een magisch muziekspektakel. Een verrassing voor Sinterklaas. In eerste instantie verloopt alles volgens plan, maar dan komt er een bijzonder iemand langs, de gemene boef Frist. Hij wil het hele feest saboteren. Gelukkig is professor Propkop, een goede vriend van de Sint en de Pieten, in de buurt. Zal hij het feest kunnen reden?

 

Naast de voorstelling is er een loterij met prijzen beschikbaar gesteld door veel ondernemers uit Harlingen. Ook is er een kleurwedstrijd. De kleurplaat kan worden opgehaald bij Tourist Info Harlingen, waar ook de voorverkoop plaatsvindt. Lever de kleurplaat na de voorstelling in en wellicht win je een prijs. Ook kun je op de foto met Sint en zijn Pieten of lekker springen op het springkussen.

 

De voorverkoop van de Magische Sint Shows is inmiddels gestart. Bij Tourist Info Harlingen aan de Grote Bredeplaats 12 zijn de kaarten voor de drie voorstellingen verkrijgbaar voor €5,50. Ook is het mogelijk om online tickets te bestellen.

 

 

Contact

Magische Sint Show in dorpshuis De Spil in Midlum Raymon de Ronde, de drijvende kracht achter de Magische Sint Shows in Midlum. Foto: Ubbo Posthuma
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Copini Opticiëns Copini Opticiëns Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Fotografie Dorus Fotografie Dorus Hubo-Faber Hubo-Faber Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Food 80/20 Food 80/20 Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Grijmans Advocatuur & Mediation Grijmans Advocatuur & Mediation Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Haarmode Cats Haarmode Cats Atelier & Schoenmakerij de Groot Atelier & Schoenmakerij de Groot Visie Events Visie Events Gemeente Harlingen Gemeente Harlingen IJssalon Min12 IJssalon Min12 Zensa Moda Zensa Moda Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Stichting Harlingen Sail Stichting Harlingen Sail Pizzeria Pompeï Pizzeria Pompeï The Shamrock The Shamrock Homminga's Fijne Winkeltje Homminga's Fijne Winkeltje Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus
Tourist Info Harlingen Tourist Info Harlingen Beweegteam Harlingen Beweegteam Harlingen Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Plus Lunenborg Plus Lunenborg IJssalon Min12 IJssalon Min12 De Skûle Welzijn De Skûle Welzijn Karsten Wonen Karsten Wonen Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Havenbrouwerij | Het Brouwdok Havenbrouwerij | Het Brouwdok Wijnen van Ons & Hippefrieten Wijnen van Ons & Hippefrieten Haarmode Cats Haarmode Cats Fotografie Dorus Fotografie Dorus Van Campen & Dijkstra Harlingen Van Campen & Dijkstra Harlingen