RSG Simon Vestdijk

RSG Simon Vestdijk

Open dagen en doemiddagen: Welkom groep 8 en je ouder(s)/ verzorger(s). Kom langs en maak kennis met ons onderwijs!
Lees verder...
Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Jingle Bell Dok Kerstborrel XXL

Kom samen feesten in de winterse sferen van ‘Jingle Bell Dok!’ Kerstborrel XXL!
Lees verder...
Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Eindejaarsloterij 2019!

Eindejaarsloterij 2019!

Prijzenpot: 10x € 449,-(belastingvrij)! Om kans te maken is shoppen en uit eten gaan in Harlingen het énige dat je hoeft te doen!
Lees verder...
Laagblijvers!

Laagblijvers!

Goed eten vinden we belangrijk bij PLUS. En minstens zo belangrijk vinden wij dat goed eten voor iedereen betaalbaar is. Daarom vind je bij PLUS de Laagblijvers.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Lanenkaatsen viert 14e lustrum

HARLINGEN - 70e editie Lanenkaatsen van 17 tot en met 21 juni!

Datum: 17 juni 2019 t/m 21 juni 2019

Tijd: 18:00 - 22:00

Locatie: Lanenkaatsen, Harlingen

Evenement Sport & Recreatie

De 70e editie van het Lanenkaatsen wordt gehouden van 17 tot en met 21 juni a.s. (rond de langste dag van het jaar) en valt ook dit jaar weer samen met de “Harlinger Feestweek”. Het is nog vroeg in het jaar, maar over een paar maanden is het al weer zo ver natuurlijk. Stichting Comité Lanenkaatsen heeft inmiddels al weer twee productieve vergaderingen achter de rug. De vergunningen zijn inmiddels weer aangevraagd bij de gemeente en ook de sponsorleden zijn weer volop in actie. Het Lanenkaatsen is niet te organiseren zonder de bijdragen van onze trouwe sponsoren, klein en groot. We zien er naar uit om er weer een topweek van te maken in juni. Het wordt al weer de 70e editie sinds 1950. Voor het comite blijft het de uitdaging om de balans te zoeken tussen historie en nieuwe ontwikkelingen.  Wij hopen ook nu weer op jullie ondersteuning! Wil je ook een steentje bijdragen aan de ‘Lanen’ als sponsor? …dat kan! Vraag naar de mogelijkheden via sponsoring@lanenkaatsen.nl of wordt vriend van de Lanen. Vanwege het lustrum ontvangen “de Vrienden van de Lanen” dit jaar een kleine attentie!

 

Jeugd en Schoolkaatsen

Een belangrijk speerpunt blijft voor ons de jeugd. Sinds de laatste jaren hebben we weer een goed gevulde jeugdgroep 1 (11-16 jaar) Ook zijn er veel jonge meiden die mee doen. Dit moedigen wij aan en willen we graag zo houden. Veel sportverenigingen merken hoe lastig het is om de jeugd nog aan zich te binden. Belangrijk voor het Lanenkaatsen is het schoolkaatsproject dat al een aantal jaren met succes wordt georganiseerd op de scholen in Harlingen en omstreken, met Simon de Groot als voortrekker! De lessen op de scholen beginnen binnenkort weer! 

 

Dames 35+

Helaas konden we vorig jaar niet de 35+ groep van de dames organiseren, ondanks dat we veel aandacht hebben besteed aan de werving. Het is niet zo dat we nu direct weer stoppen met deze groep. We hopen dat er zich dit jaar weer voldoende 35+ dames zich opgeven voor deze lustrum editie. Bij minimaal 8 parturen wordt deze groep gewoon georganiseerd. Is er onvoldoende deelname in deze groep, dan wordt er in 1 damesgroep gekaatst.

 

Aanmelding, Ideal betaling en privacy

De aanmelding zal in april weer van start gaan. Een klein deel geeft zich op bij Kamsma Schoenen in de winkel, maar het grootste deel van de ca. 300 aanmeldingen komt binnen via het formulier op de website. De aanmeldingen worden direct opgeslagen en verwerkt op de website en de lotinglijst. De kaatser ontvangt hiervan een bevestigings e-mail. Naar verwachting kan de betaling van het inleggeld dit jaar via ‘Ideal’ worden gedaan. We zijn hier mee aan het testen. Sinds de nieuwe wetgeving worden we meer en meer attent gemaakt op de privacy rechten van de deelnemers, dit betekent dat we alleen gegevens opslaan, die we ook echt nodig hebben voor de publicatie op de lijsten en de indeling in groepen. Het is natuurlijk prachtig om een plekje te hebben met je naam in het klassement of met je foto in de ere gallerij! Ik verwacht niet dat er veel mensen zijn, die dit niet meer willen. Binnenkort kun je in de privacy verklaring op onze website lezen hoe wij om gaan jullie gegevens.

 

Eregallerij met winnaarsfoto’s

70 jaar Lanenkaatsen staat ook voor 70 jaar winnaarsfoto’s in de diverse groepen. Een prachtige eregallerij die niet weg te denken is op de Lanen. Voor vele deelnemers het belangrijkste doel om te winnen! De etalage van de fietswinkel van Jelle Dijkstra is al jaren het decor voor al deze foto’s. Komend jaar lopen we tegen de uitdaging aan dat we een plekje moeten zoeken voor de nieuwe winnaars. De ramen raken vol. Heb je een goed idee zodat we alle foto’s toch bij elkaar kunnen houden, laat het ons dan weten!

 

We houden jullie de komende maanden op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

 

Stichting Comité Lanenkaatsen

 

 

 

VVV Harlingen VVV Harlingen Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad IJssalon Min12 IJssalon Min12 Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Fotografie Dorus Fotografie Dorus Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Ons Food&Wine Ons Food&Wine HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Copini Opticiëns Copini Opticiëns Hubo-Faber Hubo-Faber Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Visie Events Visie Events Plus Lunenborg Plus Lunenborg De Lichtboei De Lichtboei Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hema Harlingen Hema Harlingen ForHim Menswear ForHim Menswear Dio Jurien Dio Jurien Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires BENG Evenementen BENG Evenementen Karsten Wonen Karsten Wonen Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie
Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Atelier de Groot Atelier de Groot Karsten Wonen Karsten Wonen Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Hema Harlingen Hema Harlingen Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Fotografie Dorus Fotografie Dorus Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Haarmode Cats Haarmode Cats IJssalon Min12 IJssalon Min12 Dio Jurien Dio Jurien Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt