Werckpost

Werckpost

Werckpost is een dynamisch en flexibel uitzendbureau gespecialiseerd in uitzenden, werving & selectie en payrolling.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Heerlijk Harlingen

Heerlijk Harlingen

Op 20, 21 én 22 september verandert de Nieuwe Willemskade ook dit jaar weer in een culinair walhalla met de 5e editie van Foodfestival Heerlijk Harlingen!
Lees verder...
Spaar voor keukenmessen!

Spaar voor keukenmessen!

Bij PLUS Lunenborg kun je nu sparen voor 6 verschillende keukenmessen van Jamie Oliver. De actie loopt t/m 21 sept. 2019.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Vanaf 1 april kunnen de Willem Barentsz-werf en ook de Witte Swaen weer bezocht worden.
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...

Lanenkaatsen viert 14e lustrum

HARLINGEN - 70e editie Lanenkaatsen van 17 tot en met 21 juni!

Datum: 17 juni 2019 t/m 21 juni 2019

Tijd: 18:00 - 22:00

Locatie: Lanenkaatsen, Harlingen

Evenement Sport & Recreatie

De 70e editie van het Lanenkaatsen wordt gehouden van 17 tot en met 21 juni a.s. (rond de langste dag van het jaar) en valt ook dit jaar weer samen met de “Harlinger Feestweek”. Het is nog vroeg in het jaar, maar over een paar maanden is het al weer zo ver natuurlijk. Stichting Comité Lanenkaatsen heeft inmiddels al weer twee productieve vergaderingen achter de rug. De vergunningen zijn inmiddels weer aangevraagd bij de gemeente en ook de sponsorleden zijn weer volop in actie. Het Lanenkaatsen is niet te organiseren zonder de bijdragen van onze trouwe sponsoren, klein en groot. We zien er naar uit om er weer een topweek van te maken in juni. Het wordt al weer de 70e editie sinds 1950. Voor het comite blijft het de uitdaging om de balans te zoeken tussen historie en nieuwe ontwikkelingen.  Wij hopen ook nu weer op jullie ondersteuning! Wil je ook een steentje bijdragen aan de ‘Lanen’ als sponsor? …dat kan! Vraag naar de mogelijkheden via sponsoring@lanenkaatsen.nl of wordt vriend van de Lanen. Vanwege het lustrum ontvangen “de Vrienden van de Lanen” dit jaar een kleine attentie!

 

Jeugd en Schoolkaatsen

Een belangrijk speerpunt blijft voor ons de jeugd. Sinds de laatste jaren hebben we weer een goed gevulde jeugdgroep 1 (11-16 jaar) Ook zijn er veel jonge meiden die mee doen. Dit moedigen wij aan en willen we graag zo houden. Veel sportverenigingen merken hoe lastig het is om de jeugd nog aan zich te binden. Belangrijk voor het Lanenkaatsen is het schoolkaatsproject dat al een aantal jaren met succes wordt georganiseerd op de scholen in Harlingen en omstreken, met Simon de Groot als voortrekker! De lessen op de scholen beginnen binnenkort weer! 

 

Dames 35+

Helaas konden we vorig jaar niet de 35+ groep van de dames organiseren, ondanks dat we veel aandacht hebben besteed aan de werving. Het is niet zo dat we nu direct weer stoppen met deze groep. We hopen dat er zich dit jaar weer voldoende 35+ dames zich opgeven voor deze lustrum editie. Bij minimaal 8 parturen wordt deze groep gewoon georganiseerd. Is er onvoldoende deelname in deze groep, dan wordt er in 1 damesgroep gekaatst.

 

Aanmelding, Ideal betaling en privacy

De aanmelding zal in april weer van start gaan. Een klein deel geeft zich op bij Kamsma Schoenen in de winkel, maar het grootste deel van de ca. 300 aanmeldingen komt binnen via het formulier op de website. De aanmeldingen worden direct opgeslagen en verwerkt op de website en de lotinglijst. De kaatser ontvangt hiervan een bevestigings e-mail. Naar verwachting kan de betaling van het inleggeld dit jaar via ‘Ideal’ worden gedaan. We zijn hier mee aan het testen. Sinds de nieuwe wetgeving worden we meer en meer attent gemaakt op de privacy rechten van de deelnemers, dit betekent dat we alleen gegevens opslaan, die we ook echt nodig hebben voor de publicatie op de lijsten en de indeling in groepen. Het is natuurlijk prachtig om een plekje te hebben met je naam in het klassement of met je foto in de ere gallerij! Ik verwacht niet dat er veel mensen zijn, die dit niet meer willen. Binnenkort kun je in de privacy verklaring op onze website lezen hoe wij om gaan jullie gegevens.

 

Eregallerij met winnaarsfoto’s

70 jaar Lanenkaatsen staat ook voor 70 jaar winnaarsfoto’s in de diverse groepen. Een prachtige eregallerij die niet weg te denken is op de Lanen. Voor vele deelnemers het belangrijkste doel om te winnen! De etalage van de fietswinkel van Jelle Dijkstra is al jaren het decor voor al deze foto’s. Komend jaar lopen we tegen de uitdaging aan dat we een plekje moeten zoeken voor de nieuwe winnaars. De ramen raken vol. Heb je een goed idee zodat we alle foto’s toch bij elkaar kunnen houden, laat het ons dan weten!

 

We houden jullie de komende maanden op de hoogte van de verdere ontwikkelingen!

 

Stichting Comité Lanenkaatsen

 

 

 

Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Zensa Moda Zensa Moda Haarmode Cats Haarmode Cats Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis ForHim Menswear ForHim Menswear Visie Events Visie Events Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona BENG Evenementen BENG Evenementen De Lichtboei De Lichtboei Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Plus Lunenborg Plus Lunenborg Atelier de Groot Atelier de Groot Hubo-Faber Hubo-Faber Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Karsten Wonen Karsten Wonen IJssalon Min12 IJssalon Min12 VVV Harlingen VVV Harlingen Dio Jurien Dio Jurien Copini Opticiëns Copini Opticiëns Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Hema Harlingen Hema Harlingen Fotografie Dorus Fotografie Dorus
Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Dio Jurien Dio Jurien ForHim Menswear ForHim Menswear Plus Lunenborg Plus Lunenborg Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Haarmode Cats Haarmode Cats VVV Harlingen VVV Harlingen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Hubo-Faber Hubo-Faber IJssalon Min12 IJssalon Min12 Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona