TSRH2018

TSRH2018

’s Werelds grootste traditionele Tall Ships varen op vrijdag 3 augustus Harlingen binnen en zijn daar t/m maandag 6 augustus te bewonderen.
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
1 juni 2018

1 juni 2018

Harlingen Open Golf: een uniek sportevenement! Hét golftoernooi voor liefhebbers van de golfsport met hart voor Harlingen.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Westcord Hotels

Westcord Hotels

Wil jij werken bij een van de WestCord Hotels op Vlieland, Terschelling of Ameland? Bekijk de vacatures en solliciteer direct!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

Familieweekend fc Harlingen

HARLINGEN - De dagen worden langer en de competities lopen op zijn einde.

Datum: 10 juni 2016 t/m 12 juni 2016

Tijd: 19:00 - 20:00

Locatie: Sportcomplex fc Harlingen, HARLINGEN

Muziek Sport & Recreatie

En dat betekend dat het Familieweekend er weer aan komt. De aanmeldingsformulieren worden op dit moment uitgedeeld aan de jeugdleden en iedereen kan zich dan ook weer op gaan geven voor de diverse activiteiten die er georganiseerd gaan worden. Heeft uw kind geen formulier gekregen? Vraag dan even bij de leider/trainer van uw kind. Senioren die geen opgaveformulier hebben, kunnen er één van achter de bar krijgen.

 

Wat is er allemaal te doen?

Op vrijdagavond starten we met een 35+ toernooi. Hiervoor zijn diverse clubs uitgenodigd om bij ons te komen voetballen en je kan je dus ook niet opgeven hiervoor. Bij de mannen doen er 10 teams mee en bij de vrouwen zullen er 6 teams meedoen. Ondertussen wordt er heerlijke vis gebakken en zorgt Matthijs Travaille voor de gezellige muziek.

 

Op zaterdag gaan de jeugdspelers het opnemen tegen elkaar door middel van het bekende 4×4 jeugdtoernooi. Wie gaat er dit jaar met de prijzen vandoor? Wordt dat Bayern, Ajax, Ado Den Haag, Liverpool of toch Cambuur? Voor de jeugd zal er een broodje knakworst uitgedeeld worden.

 

Maar ook de senioren kunnen even lekker een balletje trappen. Richt je eigen team op en er wordt 7×7 gevoetbald onderling. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de fanatieken onder ons en zal er een zogenaamd Prof poule en Amateur poule worden gemaakt.


Nieuw op de zaterdag is de 6-kamp. Teams kunnen zich met maximaal 9 personen (jong en oud) opgeven. De onderdelen zijn bestemd voor 6 personen en er kunnen dus wissels ingezet worden. Durf jij het aan? Strijden voor de titel 6-kamper 2016?

 

Na alle activiteiten is het tijd voor een momentje rust en zal de BBQ’S aangestoken worden. Geniet van een heerlijk sateetje of hamburgertje en nog veel meer en maak jezelf klaar voor de feestavond. Niemand minder dan Op Sien Plaats zal de avond gezellig afsluiten.

 

De zondag staat traditiegetrouw in het teken van het kaatsen. Zaterdags worden de parturen bekend gemaakt. Kransen zijn besteld, prijzen zijn besteld én het mooie weer is besteld.

 

Kortom: het beloofd een gezellig weekend te worden waarna we met een tevreden gevoel de zomerstop in zullen gaan. Dus wacht niet langer en geef je op voor het voetballen, 6-kamp, BBQ en/of het kaatsen.

 

Voor het complete programma overzicht klik je HIER

 

ForHim Menswear ForHim Menswear Albert Heijn Harlingen Albert Heijn Harlingen HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Almamater Almamater Hubo-Faber Hubo-Faber Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Dio Jurien Dio Jurien Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" De Lichtboei De Lichtboei Visie Events Visie Events Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor IJssalon Min12 IJssalon Min12 Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt Copini Opticiëns Copini Opticiëns Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus Ons Food&Wine Ons Food&Wine Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Faber Lederwaren en Bijouterieën Faber Lederwaren en Bijouterieën Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Atelier de Groot Atelier de Groot Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant VVV Harlingen VVV Harlingen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Karsten Wonen Karsten Wonen Hema Harlingen Hema Harlingen Plus Lunenborg Plus Lunenborg Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Fotografie Dorus Fotografie Dorus Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis
Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Fotografie Dorus Fotografie Dorus Atelier de Groot Atelier de Groot HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Hubo-Faber Hubo-Faber Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Copini Opticiëns Copini Opticiëns Kamsma Schoenen Kamsma Schoenen Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zensa Moda Zensa Moda