Programma TSRH2018

Programma TSRH2018

Kom tijdens The Tall Ships Races Harlingen 2018 de schepen bekijken, genieten van optredens en divers entertainment voor iedereen!
Lees verder...
Peter Kuiper, voor oog en oor

Peter Kuiper, voor oog en oor

Nieuwe bril, contactlenzen of hooroplossing? Bij Peter Kuiper, dé opticien en audicien bent u aan het juiste adres.
Lees verder...
Een gezellig avondje uit!

Een gezellig avondje uit!

Koffie, Lunch, Borrel & Diner! Met de kinderen of met een groep, bij Eetcafé De Lachende Koe in Harlingen kan dat.
Lees verder...
De PLUS app!

De PLUS app!

Download de PLUS app. Met de PLUS app kun je snel en makkelijk een boodschappenlijstje maken en bijhouden op je mobiele telefoon.
Lees verder...
C.L. International: Goed op weg

C.L. International: Goed op weg

Het bergingsbedrijf voor Noord-West Friesland, Terschelling en Vlieland.
Lees verder...
Herbouw Willem Barentsz

Herbouw Willem Barentsz

Kom kijken en klim aan boord! Vanaf 31 maart 2018 weer open voor publiek, tot dan!
Lees verder...
Dé Harlinger UITagenda!

Dé Harlinger UITagenda!

Plaats zelf je activiteiten op dé Harlinger UITagenda! Heb je nog geen account? Registreren is makkelijk en supersnel!
Lees verder...
Gemeente Harlingen

Gemeente Harlingen

Hier vindt u alle informatie over de producten en diensten van de gemeente Harlingen.
Lees verder...
Alinex

Alinex

Regionaal uitzendbureau met verantwoordelijkheidsgevoel. Alinex is de regionale leverancier van flexibel personeel en 24/6 bereikbaar.
Lees verder...

37ste Havenstadtoernooi, een niet weg te denken traditie op oudjaarsdag

HARLINGEN - Fc Harlingen organiseert voor de 37ste keer het Havenstad zaalvoetbal toernooi.

Datum: 31 december 2017

Tijd: 10:00 - 16:00

Locatie: De Waddenhal, HARLINGEN

Sport & Recreatie

Zondag 31 december 2017

Aanvang 10.00 uur 

Locatie: Waddenhal

 

Vorig jaar was er de primeur met het jeugdtoernooi. Dit was een groot succes en ook dit jaar zijn de teams van de JO11 selecties wederom te bewonderen. Wij zijn benieuwd wie de opvolger van de kampioen van vorig jaar (FVC) gaat worden.

 

Dit jaar is het de organisatie wederom gelukt om ook bij de senioren weer een sterke bezetting te krijgen. Nagenoeg dezelfde ploegen doen mee en in Poule A hebben we niet alleen een Friese derby (Harlingen – Franeker) maar ook een Noord Hollandse derby (Wiron – Flevo). Vorig jaar mocht Zeerobben, na een bloedstollende finale tegen Franeker, zich kampioen noemen. Helaas moeten we het dit jaar zonder deelname van Zeerobben doen. In de statuten is bepaald dat er niet op zondag mag worden gevoetbald en dat moet je respecteren. Met de deelname van het regio team, dat wordt samengesteld door Marcel Visser, is dit gemis aardig opgevangen. Wie in dit team spelen is een verrassing. Reden te meer om op oudejaarsdag naar de hal te komen.

 

Eregast en speciale gasten

Dit jaar is Johan Schikker onze Eregast. Johan is samen met Joop van der Ven (vorig jaar eregast) de grondlegger van dit toernooi. Als speciale gasten hebben wij dit jaar Jan van Houten en Geert Lindeboom uitgenodigd. Beide mannen hebben in totaal 85 jaar vrijwilligerswerk gedaan voor de  vereniging (V.V. Harlingen en Fc Harlingen). Wij zijn er trots op dat wij deze drie heren op oudejaarsdag in het zonnetje kunnen zetten. Jan en Geert zullen de aftrap van het toernooi verrichten.

 

Dat dit toernooi met recht traditioneel genoemd mag worden blijkt uit het feit dat het maar liefst voor de 37ste keer wordt georganiseerd. Het is dan ook voor vele supporters, familieleden en sporters een vast onderdeel van de oudjaarsdag. Uiteraard zullen de prijzen voor speler en keeper van het toernooi niet ontbreken.

 

Na de tijd is er Live muziek (zanger: Andre Kooistra)

 

Senioren Poule A:  Poule B:

FC Harlingen

Exstador

Wiron

AVC Sexbierum
SC Franeker Regio Team
VV Flevo Middenmeer   WPB Futsal
   
Jeugd Poule A: Poule B:
FC Harlingen Bolsward
Workum Akkrum
SC Franeker Berlikum

 

Finalisten 2016: Franeker en Zeerobben

 

 

Finalisten Jeugd 2016: FVC – Fc Harlingen

VVV Harlingen VVV Harlingen BENG Evenementen BENG Evenementen Atelier de Groot Atelier de Groot Strandpaviljoen 't Zilt Strandpaviljoen 't Zilt De Lichtboei De Lichtboei Fotografie Dorus Fotografie Dorus Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires Ons Food&Wine Ons Food&Wine Hotel Café Restaurant "Zeezicht" Hotel Café Restaurant "Zeezicht" ForHim Menswear ForHim Menswear Zensa Moda Zensa Moda Copini Opticiëns Copini Opticiëns Harry Greve LOUNGE Harry Greve LOUNGE Visie Events Visie Events Almamater Almamater Zeilcharter Boreas Zeilcharter Boreas Dio Jurien Dio Jurien Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Anna Casparii Hotel Café Restaurant Anna Casparii Hotel Café Restaurant Plus Lunenborg Plus Lunenborg Hubo-Faber Hubo-Faber Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Salon & Parfumerie Rona Salon & Parfumerie Rona Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis IJssalon Min12 IJssalon Min12 Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Harry Greve Gitaar- en Basgitaarlessen Haarmode Cats Haarmode Cats Eetcafé De Lachende Koe Eetcafé De Lachende Koe Wereldwinkel Harlingen Wereldwinkel Harlingen Karsten Wonen Karsten Wonen Vogelaar Audio Vogelaar Audio Jumbo Olaf Hermus Jumbo Olaf Hermus HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Eetcafé Nooitgedagt Eetcafé Nooitgedagt
Karsten Wonen Karsten Wonen Peter Kuiper, voor oog en oor Peter Kuiper, voor oog en oor Harlinger Poffertjeskraam Harlinger Poffertjeskraam Visie Events Visie Events Hubo-Faber Hubo-Faber Joachim de Ruijter Fotografie Joachim de Ruijter Fotografie Expert Hogerhuis Expert Hogerhuis Zwembad Het Derde Haad Zwembad Het Derde Haad Ons Food&Wine Ons Food&Wine Faber Tassen, Koffers & Accessoires Faber Tassen, Koffers & Accessoires HoMMM!nga's Fijne Winkeltje HoMMM!nga's Fijne Winkeltje Atelier de Groot Atelier de Groot